Avaxnet

نسخه کامل: سوالی در مورد استفاده از انجمن
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.

سلام - من ميخواهم در خصوص مديريت دانش مطلبي چند براي همه اعضا بفرستم و براي اين كار از رهنماي استفاده از انجمن كمك گرفتم ، اما در كاربري من كليد تاپيك جديد وجود ندارد لطفا راهنمائي كنيد .

ذو روش ارسال در كاربري من وجود دارد يكي ارسال پاسخ و ديگري روش ارسال پيام كه در آن نام گيرنده بايد تايپ شود آيا همين كافيست و يا اينكه روش ديگري وجود دارد كه همه اعضا مطلب را دريافت نمايند .

دوست عزیز

شما ابتدا وارد صفحه ی اصلی

می شید .

در این صفحه مطالب رو می بینید که در موضوعات مختلف طبقه بندی شدن .

مطلبی که می خواهید قرار بدید مطمئناً به یکی از موضوعات نزدیک تره و باهاش رابطه ی بیشتری داره ( اگه اینگونه نبود در قسمت موضوع آزاد مطلب بگذارید ) . روی سر تیتر اون قسمت کلیک کنید و در صفحه ی جدید ، گزینه ی موضوع جدید کلیک کنید تا صفحه ی ادیتور و امکان گذاشتن مطلب در سایت برای شما مهیا گردد .

->> Angel <<-

pooriarojan نوشته شده توسط:

سلام - من ميخواهم در خصوص مديريت دانش مطلبي چند براي همه اعضا بفرستم و براي اين كار از رهنماي استفاده از انجمن كمك گرفتم ، اما در كاربري من كليد تاپيك جديد وجود ندارد لطفا راهنمائي كنيد .

ذو روش ارسال در كاربري من وجود دارد يكي ارسال پاسخ و ديگري روش ارسال پيام كه در آن نام گيرنده بايد تايپ شود آيا همين كافيست و يا اينكه روش ديگري وجود دارد كه همه اعضا مطلب را دريافت نمايند .

کاربر گرامی ، لطفا در محل ارسال های خودتان دقت بفرمایید و هر مطلبی را در هر محل مناسب خود ارسال کنید
این دومین ارسال شما در امروز است که در تاپیک و بخش نامناسب زده شده بود و ناچار شدم پس از جداسازی از تاپیک نامرتبط و به همراه جواب دوست دیگرمان به عنوان یک موضوع جدا گانه   ان را بسازم
شما هر مطلبی را در هر زمینه ای که میخواهید ارسال کنید ، لطفا  حتما در انتخاب محل ان دقت بفرمایید و اگر نیازی به اظلاعات بیشتری داشتید لطفا از  "
" که در بالای همه صفخات انجمن موجود است استفاده نمایید

پیروز باشید
سلام و خسته نیاشی ببخشید من در گوگل سرچ کردم بهترین سایت رایگان اینجاست
من در این سایت بخاطر آپلود عکس ثبت نام کردم اما جایی رو درون سایت پیدا
نکردم بشه آپلود کنم میشه به من پیام خصوصی بدهید و جایی که بتونم عکسهای
که میخوام رو بتونم آپلود کنم مرسی از زحماتتون و با این سایت خوبتون تشکر
لینک مرجع