با سلام
به نظر من این مجموعه بزرگ خوب نیست یک مدیریت بهش اشافه بشه بهترین مدیریت در حال حاضر مدیریت آموزشی و مدیریت مشاوره ای اگه چنین نشد می تونید تاپیک جدیدی برای مشاوره برای افراد بگزارید چون در حال حاضر افراد ما مشاور لازم هستن
هر کس موافقه اوکی بده
با تشکر
اونوقت کی قرار مشاور باشه ؟ شما ؟
->> Angel <<-
كدوم افراد مشاور لازم هستند؟
پیشنهاد مفید و سازنده ای است و اگر درست اجرا بشه قطعا مفید خواهد بود
قطعا اگر در قسمتی از کار نیاز به حمایت حاصی بود ،از هیچ کمکی دریغ نخواهم کرد
مدیران و کاربران محترم در همین تاپیک یا هر قسمت دیگری که خودتان صلاح میدانید موضوع را مطرح کنید و اگر نتیجه گرفتید که در چه زمینه ای شروع و توسط چه شخصی مشاوره داده شود ، بفرمایید تا بخش مربوطه را ایجاد کنم
پیروز باشید
ببین جانم افراد زیادن یه روز می رسه که خودتو مشاور لازم میشی مگه من نبودم
Admin نوشته شده توسط:پیشنهاد مفید و سازنده ای است و اگر درست اجرا بشه قطعا مفید خواهد بود
قطعا اگر در قسمتی از کار نیاز به حمایت حاصی بود ،از هیچ کمکی دریغ نخواهم کرد
مدیران و کاربران محترم در همین تاپیک یا هر قسمت دیگری که خودتان صلاح میدانید موضوع را مطرح کنید و اگر نتیجه گرفتید که در چه زمینه ای شروع و توسط چه شخصی مشاوره داده شود ، بفرمایید تا بخش مربوطه را ایجاد کنم
پیروز باشید
با سلام شخص رو که خودشما باید انتخاب کنید در مورد موضوع کسی که مشاوره می خواد مطرح میکنه با تشکر از شما برای موافقیت از این پیشنهاد
فكر نكنم كسي بياد مشكل اساسي و خانوادگي خودش رو مطرح كنه.
ولي اگه به اين صورت باشه كه مشاور فردي:
1. مورد اعتماد همه باشه.
2. از نظر سواد و فهم و مشاوره دادن شرايط كامل رو داشته باشه.
3. رشته تحصيلي، يا در كل دكتر باشند و يا سابقه اي در اين زمينه براي راهنمايي افراد داشته باشه.
4. واسه انتخاب اين فرد نظرخواهي بشه.
5 . و از همه مهمتر:: افرادي كه مي خوان مشكلي رو مطرح كنن و نياز به مشاوره دارن به فرد مود نظر كه به عنوان مشاور انتخاب ميشه پيغام خصوصي بدن. و اين مشاورمشكل مطروحه رو به عنوان فردي نا آشنا واسه همه مطرح تا همه جواب و كمك فكري و يا عكس العملي كه در برابر اين مشكلات دارند رو بگن تا همه استفاده و يك نتيجه گيري كلي از تمامي نظرات گرفته بشه.
اين نظريه من بود.
پیشنهاد خوبیه منم موافقم .ولی کی میشه مشاور؟
خیلی خوبه اما در وهله اول انتخاب مشاور و کسی که تمام صلاحیت ها رو داشته باشه و در ضمن فرد امینی هم باشه از همه چیز واجب تر هست.
دنبال شخصی نباشین که مدرک تحصیلی بالایی داره . دنبال کسی باشین که تجربه و راه کارهای خوبی داره ، چون هر مدرکی نشونه ی فهم بالا نیست .
فکر کنم خود جناب ادمین بهترین شخص برای مشاوره باشن . راستش به خود من در مسائل مختلف که خیلی کمک کردن .
البته این در صورتی هست که با وجود مشغله ی زیادشون ، حاضر به پذیرفتن این مسئولیت هم باشن .
->> Angel <<-