سلام دوستان به نظر شما سمند سورن به ظور کلی بهتره یا پارس ELX ؟
khob malume elx behtare taze khoshgeltaram hast
من فقط از نظر ظاهر و برداشتهای سلیقه ای میتونم بگم که E L X
سمند يك ماشين بسيار سنگين و به قول بچه ها گفتني لشه! توي شهر نميشه از 60 تا بيشتر رفت چون نميشه متوقفش كرد و حتمي ميزني به كسي يا ماشيني. ولي پژو اصلا اينجوري نيست.
PC Mekanik نوشته شده توسط:سمند يك ماشين بسيار سنگين و به قول بچه ها گفتني لشه! توي شهر نميشه از 60 تا بيشتر رفت چون نميشه متوقفش كرد و حتمي ميزني به كسي يا ماشيني. ولي پژو اصلا اينجوري نيست.
ممکنه سمند معمولی اینجوری باشه ولی سورن با داشتن ترمز abs چهارکاناله اصلا اینجوری نیست و یه نظر من از هر نظر پارس elx رو توی جیبش میذاره. در ضمن طراحی داخلی سمند بینهایت زیباتر از پارسه. در مورد مصرف سوختشون هم که نیازی به گفتن نیست که مصرف elx تقریبا دو برابر سورنه. تازه من سورن معمولی رو میگم، سورن elx که دیگه اصلا قابل قیاس با پارس elx نیست. ترمز abs ، کیسه هوا برای راننده و شاگرد، کمربندهای پیش کشنده جلو و عقب، تنظیم ارتفاع چراغهای جلو، فرمان تلسکوپی، سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک، سیستم صوتی پرقدرت، سیستم مسیریاب گویا، موتور توربوشارژ ملی قویترین موتور پایه گازسوز جهان، تغییر کامل طراحی داخلی، این همه امکانات کافی نیست که حالا دیگه سورن جدید رو با زانتیا مقایسه کنیم نه پژو پارس elx ؟
دوست عزيز و هميشه خودرو اي بهتر كه همه قطعات آن براي آن خودرو ساخته شود!
وقتي خودروي سمند با موتور پژو ساخته شود هيچ وقت با بدنه آن خودرو سازگار نمي شود
ولي خودروي پرشيا توليد شده از كار خانه ي Peugeot باشه و آرم خود كار خانه ي Peugeot بر روي آن نصب مي شود و سمند با موتور Peugeot و بدنه ي ايران خودرو و با آرم سمند!
حال تصميم بگير!
به نظر من هم پژو پارس elxبهتره
مشخصه سمند سورن چون خودم سمند سورن دارم ولی صادراتی چون صادراتی با معمولی
خیلی فرق داره مخصوصا از لحاض موتور چون توش اجزای زیمنس به کار برده شده من تو ترکیه زندگی می کنم هر کی که سورن رو می بینه کف می کنه من چند با ماشین های اینجا از مگان و اخرین مدل هوندا کورس گذاشتم و توی هر دو سورن جواب داد ولی نباید زیاد
باهاش سرعت چون یه بار 220 تا سرعت رفتم و تو برقش مشکل پیش اومد در کل می گم سورن بهتر از elx هست