Avaxnet

نسخه کامل: ازدواج دختران با پسران كوچك‌تر از خودشان باب شده!
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
بر اساس آمار رسمي سازمان ثبت احوال كشور، در سه ماهه‌ اول سال 86، در 91/11 درصد از ازدواج‌هاي ثبت شده، اختلاف سني بين زوجه و زوج صفر بوده كه اين رقم در سه ماهه سال 87 به 29/12 درصد افزايش يافته است كه نرخ طلاق در اين گروه كه اختلاف سني زوج و زوجه صفر است، در سه ماهه اول سال 86، 11/10 درصد بود كه اين رقم در سه ماهه سال جاري به 29/12 درصد افزايش يافته است.

به گزارش خبرنگار «اجتماعي» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، براساس گزارش رسمي منتشر شده از سوي سازمان ثبت احوال كل كشور، همچنين تعداد ازدواج‌هاي ثبت شده در سه ماهه سال 86 كه زوجه يك سال از زوج بزرگ‌تر بوده، 57/3 درصد است كه اين رقم در سه ماهه سال جاري به 68/3 درصد رسيده، همچنين ميزان طلاق ثبت شده همين گروه در سه ماهه اول سال 86، 22/3 درصد بوده است كه در سه ماهه اول سال جاري به 68/3 درصد رسيده است.

همچنين در 08/2 درصد از ازدواج‌هاي ثبت شده در سه ماهه اول سال 86، سن زوجه دو سال بيشتر از زوج بوده كه اين رقم در سه ماهه سال جاري به 17/2 درصد رسيده است و اين در حاليست كه درصد طلاق همين گروه سني در سه ماهه اول امسال نسبت به سال گذشته 17صدم درصد افزايش داشته است.

به گزارش ايسنا، تعداد ازدواج‌ها و طلاق‌هايي كه در آن‌ها سن زوجه سه، چهار و پنج سال و يا بيشتر از زوج بوده است و ‌در سه ماهه اول سال 87 به ثبت رسيده، نسبت به سه ماهه اول سال 86، اندكي كاهش داشته است.

نكته قابل ملاحظه ديگر در اين گزارش اين است كه ميزان ازدواج‌هايي كه در سه ماهه اول سال 86 ثبت شده‌اند و در آن، سن زوج يك سال بزرگ‌تر از زوجه بوده است، 25/8 درصد است كه اين ميزان در مدت مشابه سال87 به 40/8 درصد رسيده است. از سوي ديگر، ميزان طلاق همين گروه در سه ماهه اول سال86 ،02/7 درصد بوده كه در سه ماهه سال جاري به 40/8 درصد رسيده است.

همچنين آمار طلاق زوج‌هايي كه دو سال بيشتر از زوجه خود سن دارند، در سه ماهه اول سال 86 ، 63/7 درصد بوده كه اين رقم در سه ماهه اول سال 87 به 33/9 درصد افزايش يافته است.

در چند سال اخير، روند همسريابي و ازدواج جوانان تغييرات قابل توجهي داشته است كه بالاتر بودن سن زوجه نسبت به زوج در ازدواج يكي از اين موارد است، به طوري كه در حال حاضر تعداد ازدواج‌هايي كه سن زوجه، 10 سال تا 20 سال بيشتر از زوج است، در سه ماهه اول سال 86، 1059 فقره بوده كه اين رقم در مدت مشابه امسال به 1043 فقره رسيده است.

همچنين در سه ماهه اول سال گذشته132 مورد ازدواج در كشور ثبت شد كه سن زوجه بيش از 20 سال بيشتر از زوج بوده كه اين نوع ازدواج در مدت مشابه امسال به 208 فقره معادل 57/57 درصد افزايش يافته است كه البته افزايش تعداد ازدواج‌هايي كه سن زوج 20 سال بيشتر از زوجه هست نيز در حال افزايش است، به طوري كه در بهار سال گذشته 2943 فقره ازدواج از اين دست در كشور ثبت شده كه اين رقم در سه ‌ماهه اول امسال به 3019 فقره رسيده است.

به گزارش ايسنا، البته بر اساس آمار منتشر شده از سوي سازمان ثبت احوال، آمار طلاق ازدواج‌هايي كه سن زوج يا زوجه بيش از 20 سال بيشتر از همسر خود است، نيز افزايش يافته است، ‌به طوري كه تعداد وقوع طلاق در ازدواج‌هايي كه سن مردان 20 سال بيشتر از همسرانشان بوده در سه ماهه اول سال 86 ، 553 مورد بوده كه اين رقم در سال جاري به 588 مورد رسيده است.

همچنين تعداد طلاق در زناني كه 20 سال از همسران خود بزرگترند، در سه ماهه اول امسال 47 فقره بوده، در حالي كه اين رقم در مدت مشابه سال گذشته 35 مورد ثبت شده است.
<!-- / message --><!-- sig -->

سلام

دوست دارم نظر شما دوستان رو در مورد این مطلب بدونم

شما نظرتون چیه؟

آیا مسئله سن رو در امر ازدواج خیلی مهم می دونید؟!یعنی مهمترین مسئله و  تاثیر گذارترین هست؟؟

و به نظر شما این قانون بزرگتر بودن زوج کلیت داره یا عمومیت؟!

از دوستانی که ازدواج کردن خواهش می کنم در این بحث شرکت کنید و تجربیات و نظر خودشون رو اعلام کنند.

موفق باشید

علاوه بر عمومیت و کلیت ، صحت عمل نیز دارد

ازدواج یک قرارداد اجتماعی است که تا زمانی استحکام دارد که طرفین بتوانند برای شرایط ان ارزش قائل شوند

یکی از مهمترین این شرایط و قواعد به شرح زیر است

- قابلیت مسئولیت پذیری و یا همان تکیه پذیری زوج میباشد که این میسر نیست جز به تجربه و سن بالا

با توجه به متوسط سن ازدواج دختران که معمولا بین 21 تا 30 سال میباشد ، بر  طبق اداب و سنن مردم کشور ما سن پسر باید بین 28 تا 38 سال سن داشته باشد( البته  این داشتن تجربه با شرط سن کلیت ندارد ولی 99 درصد صدق میکند)

گر چه اخیرا در امریکا تحقیقی به عمل امده در این مورد و اندیشمندان انجا با قاطعیت اعلام کردند که بهترین فاصله سنی بین زن و مرد 15 سال است (از رادیو شخصا شنیدم)

اگر هم نخواهیم به انها اقتدا کنیم ولی میتوانیم با نگاهی ساده به اطراف خودمان متوجه این موضوع بشویم

حقیقت این است که شوهر جوان یا هم سن و یا کوچکتر از زن ، مشکلات بسیار زیادی را برای خودشان و دیگران درست میکنند

کدامیک از شما هامیتواند  ادعا کند 5 سال پیش عاقلتر از حالا بوده و تصمیمات درست تری میگرفته ،

گذر عمر خیلی از مساول و مشکلات را حل میکند ، به تصمیمات شما مهر صحت میزند( اغلب ) ، این خیلی اشتباه است که جوانتر ها فکر کنند کسی انها را نمیفهمد و اشتباه بزرگتر این است که خودشان را عقل کل و صاحب کمالات بیشتر از اطرافیان میدانند

کمی صحبت به حاشیه رفت ولی خوب که به موضوع نگته میکنید متوجه میشوید که خانمها خیلی زودتر پیر میشوند و بسیار هم حساس هستند نسبت به این موضوع و زوج 40 ساله و همسن بسیار ناهمگون به نظر میرسند ، همانگونه که یک دختر به خودش حق میدهد به دنبال تکیه گاه محکم تری در زندگی باشد ، یک مرد نیز به خودش حق میدهد که به دنبال زن زیباتر و جوانتری باشد و نمیشود هیچ کدام از انها را سرزنش کرد .

شاید بی ربط نباش به این موضوع که بدانید جهاد زن در اسلام چیست ، همانگونه که جهاد برای مردان در اسلام تعریف شده ، برای زنها نیز جهادی تعریف شده و پیدا کردن جواب این سوال را به عهده  خودتان میگذارم و اگر صلاح دانستید در اینجا عنوان کنید و پیرامون ان صحبت کنید

در کل به دلایل روحی ، روانی ، اجتماعی ، جسمی و عاطفی حتما سن مرد باید بزرگتر از زن باشد تا ازدواج بتواند پایدار باشد ( که البته این شرط لازم است و نه کافی)

پیروز باشید

سلام

بسیار سپاسگذارم ازجناب زارع

اول جواب معمایی که پرسیده بودین رو بگم،هر چند نمی دونم درسته یا نه اما تا جایی که من شنیدم از حضرت رسول ( ص) روایت شده که جهاد زن خوب شوهر داری کردن است.

من سه تا فاکتور رو همیشه واسه ازدواج تعریف می کنم و بهش هم اعتماد دارم:مال،جمال و کمال که هر کس بنا به موقعیت و معیارهای خودش به اینها اولویت میده.جمال که یه چیز خدادادی هست و هر کس مطمئنا" تا اندازه ای از اون بهره برده،مال هم که قطعا" با دانش و کوشش و تلاش به دست خواهد آمد فقط آدم باید پتانسیلش رو داشته باشه تا بتونه انرژی اش رو آزاد کنه و به اون چیزی که می خواد برسه.می مونه کمال که خدا انسانها رو واسه رسیدن به همینه که آفریده.

همه این حرفها رو زدم تا بگم واسه ازدواج غیر از این شرایط ،مسایلی هم که آقای زارع گفتند لازمه تا دو نفر در کنار هم احساس خوشبختی کنن.ولی من یه سوال پرسیدم که این قانون عمومیت داره یا کلیت؟؟!

به نظر من شرط سن یه قانون کلی هست و عمومی نیست،مثلا من نمی دونم محققان آمریکایی چطور تونستن به این نتیجه برسن که اختلاف سنی 15 سال می تونه مناسب باشه!!!

من زوج های خوشبختی رو دیدم که این شرایط رو ندارن همچنین دیدم زنها و شوهر هایی رو هم که با وجود رعایت شرایط سنی زندگیشون از هم پاشیده.آقای زارع من بسیار پسرهایی رو دیدم که با وجود داشتن سن معقول و مناسب حتی  طرز فکرشون از یک پسر 18 ساله هم پایین تره و چه بسیارند پسرهایی که با داشتن سنین کم بیشترفهمیده هستند .من نمی خوام از این چیزی که شاید در بعضی مواقع تبدیل به فاجعه می شه دفاع کنم اما واقعا" فکر می کنم چنین چیزی نمی تونه ضامن خوشبختی باشه.

باز هم منتظر نظر دوستان هستم،خیلی دوست دارم این بحث رو به یه سرانجام برسونیم.

در ضمن آقای زارع در مورد معمایی که گفتین خودتون توضیح بدید ممنون میشم.

موفق باشید

سلام من با اختلاف سنی زیاد موافق نیستم مخصوصا اگه زن بزرگتر از مرد باشه ولی با این حال دلیلی نداره زیاد سختگیری کنیم مهم مهر و محبته

سلام

در بعضي مواقع سن پسر بايد بيشتر دختر باشه چون دختر زودتر به بلوغ فكري ميرسه و دركش بيشتره.مثلاً يك پسر 17ساله به اندازه يك دختر 15ساله ميتونه يك سري چيزارو بفهمه و درك كنه.اما اين موضوع براي همه صدق نمي كنه چون هستند كساني كه سنشون كمه اما فهم و تجربه و پختگي بيشتري نسبت به هم سن هاي خودش و يا حتي كوچكتر از خودش داره.در نتيجه به نظر بنده سن، زياد مهم نيست مهم عقل و علاقه و فهم و امثال اينهاست.

به نظر من اصلا اهميت نداره مهم عشق و تفاهمه تازه ممکنه خيلي از پسرا زودتر به بلوغ فکري برسن لطفا نظر خودتونو به ايميلم بفرستيد      daniagha@ymail.com

danialaghasi نوشته شده توسط:

به نظر من اصلا اهميت نداره مهم عشق و تفاهمه تازه ممکنه خيلي از پسرا زودتر به بلوغ فکري برسن لطفا نظر خودتونو به ايميلم بفرستيد      daniagha@ymail.com

سلام

با عرض معذرت مگه اشکالی داره که اینجا نظراتمون رو بگیم و شما از اون مطلع بشید؟؟؟!!ما قراره همین جا با هم گفتگو کنیم و به نتیجه برسیم،به نظر شما بهتر نیست؟؟

موفق باشید

اصلا مسئله سنی مهم نیست.

مهم محبت و تفاهم و کمال فکری و عقلیه.

ممکنه یه دختر 30 ساله اندازه یه 15 ساله بچه باشه و ممکنه یه پسر 15 ساله اندازه یه مرد 30 ساله پخته باشه!

به نظر من اختلاف برای هیچ ایراد و بحثی در مورد خوشبخت شدن و نشدنش نمیشه داشت.

این مواردی هم که به طلاق منجر میشه چون احساس کور کورانه و یه هوس زودگذره. در غیر این صورت اگر 30 سال هم بزرگتر و کوچیکتر باشند باز هم می توانند خوشبخت زندگی کنند.

قدیما میگن وقت ترکمن ها حمله می کردند دنبال زنهای بیوه بودند
چون بهتر زندگیشون رو جمع می کردند
حالا آقا پسرها هم زرنگی می کنند دخترهایی رو می گیرند که دیگه نیاز نباشه بفرستنشون کلاس آشپزی و خیاطی !
این مسئله کاملا به نفعشونه

برای همین بازار این نوع ازدواج گرم شده نظر شما چیه ؟!!!!
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع