با سلام با آدمين عزيز. من چند وقتي هست که دارم در بخش دانلود نرم افزار برنامه هاي جديدي رو معرفي مي کنم. امروز با خودم گفتم که بهتره تا به مدت دو ماهي فعاليت هام رو به سمت نرم افزارهاي موبايل تغيير بدم. البته بايد بگم بعد از اين مدت در نظر دارم تا دوباره به فعاليت اصلي در همون بخش مورد علاقه ام برگردم. من تا حالا چند تايي نرم افزار موبايل رو به فارسي برگردوندم و بايد بگم که ما از نظر نرم افزار موبايل در ايران بسيار فقير هستيم. چون نرم افزارهای گوناگون موبایل در ایران بیشتر به خاطر نجومی بودن هزینه های استفاده از اینترنت مورد استفاده قرار نمی گیرند. ما مي تونيم در اين زمينه پيشتاز بشيم و نرم افزارهايي رو که به جرات مي تونم بگم که حتي در مورد وجود چنين قابليت هايي نشنيده ايم رو معرفي کنيم. خلاصه من قصد دارم تا حدود 300 تا نرم افزار موبايل رو معرفي کنم و فکر کنم بهتره تا يک انجمن جديد رو براي اين منظور احداث کنيد.
هر دو پیشنهاد اخیر را یک جا پاسخ میدهم . (پیشنهاد شما و کاربر محترم shahrzad_m )
در صورتی که تعداد مطالب برای ایجاد یک بخش جدید کافی به نظر برسد ( حدود 300 ارسال ) حتما برای ان یک بخش ایجاد خواهد شد
و از کاربران و مدیران گرامی خواهش میکنم تا زمانی که این شرایط محیا شود ، مطالب ارسالی خودشان را در بخش های والد ارسال نمایند که اگر بخش تفکیک شد انها را منتقل خواهم کرد
پیروز باشید
خوب من الان بايد يك تاپيك باز كنم و اونجا نرم افزارهاي موبايل رو بذارم؟ چون من نمي دونم كه با اين كار بعدها با انتقال اونا به بخش دانلود نرم افزار موبايل با مشكل مواجه ميشيد يا نه؟ چون من دوست دارم هر نرم افزاري رو كه ميذارم در يك مبحث مجزا باشه نه مثل اين تاپيكي كه قصد دارم باز كنم و همه برنامه ها رو در پاسخ هاي اون باشه. لطفا بگين كه نرم افزارها رو در همين چين تاپيكي بذارم يا نه؟
در یکی از انجمن های مخصوص موبایل تاپیک های خودتان را ارسال کنید ، به مجردی که به تعداد لازم رسید همه ان تاپیک ها را به بخش جدید منتقل خواهیم کرد
نه این که همه مطالب را در یک تاپیک ارسال کنید ( گر چه همان هم قابل تفکیک به یک تاپیک و انتقال به بخش جدید است )
حساسیت روی این موضوع و ممانعت از ایجاد بخش جدید بدون مطلب کافی را مهم بگیرید
پیروز باشید
chashm hatmn in karoo mikonam faghat nmidonam chetorii man mikhamm ye dalodere khob basham faghat haminnn bache haye khobii bashiinn va brname haye khobi dar ekhteyaram bezarid manam ghol midam komketon konam