Avax net
تاپيك هوداران رپرها و بيوگرافي. - نسخه قابل چاپ

+- Avax net (http://www.avaxnet.com)
+-- انجمن: انجمن گفتگوی آزاد ، عکس و خبر و خانواده (/forum-27.html)
+--- انجمن: تبلیغات کاربران (/forum-100.html)
+--- موضوعات: تاپيك هوداران رپرها و بيوگرافي. (/thread-15807.html)

تاپيك هوداران رپرها و بيوگرافي. - RAPR - پنج شنبه ۲۲ مرداد ۱۳۸۸ ۰۵:۳۷

تاپيك هوداران رپرها و بيوگرافي.

Re:تاپيك هوداران رپرها و بيوگرافي. - RAPR - پنج شنبه ۲۲ مرداد ۱۳۸۸ ۰۵:۴۱

بیوگرافی hossein

استارت کار حسین با گروه ۰۵۱ و آهنگ تو زنده میمونی بود ( البته غیر از آهنگهایی که با کنبین خونده بود) این اهنگ در مورد توپاک و مرگ توپاک بود و تو این آهنگ به نوعی از پدر رپ جهان تجلیل شد. در مورد اعضای گروه ۰۵۱ هم که با خود حسین شروع شد و اعضای اولیه گروه کنبین , رضا , مستر کیلر و مبهم بودند که بعد از مدت کمی اعضای اون خیلی گسترده تر شد که در ادامه بهشون اشاره میکنم.
دومین آهنگ این گروه کل کل نکن بود که اولین دیس تراک رپ فارسی بود که بعد از این آهنگ, آهنگهایی با سبک کل کل و دیس خیلی بیشتر شد. بعد از این کارها نوبت به آهنگ سیاسیه ۱۸ تیر رسید که هنوزم که هنوزه جزو یکی از بهترین کارهای سیاسی هست ( که البته این آهنگ بی شباهت به حال و هوای این روزهای ایران نیست ) زمانی هم که این آهنگ روی نت قرار گرفته بود, اکثر سایتها و وبلاگهای رپ فارسی از شجاعت حسین برای خوندن چنین آهنگی تقدیر و البته تعجب کرده بودند.
حسین در گروه ۰۵۱ آهنگهای نسبتا زیادی رو بیرون داد و روز به روز هم به اعضای این گروه اضافه میشد ( سیامک, حسین تهی, آرمین تو ای اف ام, شاهین فلاکت و... ) آهنگهای این گروه هم اول روی سایت ۰۵۱ قرار میگرفت و بقیه سایتها و وبلاگها هم پخش میکردند.
گروه ۰۵۱ حدود ۴ سال پا بر جا موند و به یکباره به شکل خیلی غیرعادی از هم پاشیده شد.
خلاصه بعد از پاشیدن گروه ۰۵۱ همکاری حسین با سایر رپرها ( که هر کدومشون الان واسه خودشون کسی شدن ) بیشتر شد که از جمله از اونها میشه به حسین تهی, افشین یارتو, رضا پیشرو, سروش هیچکس, امیر تتلو و شاهین فلاکت اشاره کرد. حدود ۱ سال و نیم هم حسین با همین خواننده ها به صورت پراکنده کار میکرد و آهنگهاشون هم به صورت تک آهنگ روی نت قرار میگرفت. بعد از یه مدت حسین رابطش با حسین تهی, تتلو و هیچکس کمی شکرآب شد ( که البته الان مدت زیادی از این قضیه میگزره ) و تو این مدت بیشتر با مهدی اسلیم ( مهدار ) همکاری داشت که اوج کارشون هم تو آهنگ سرعت عمل بود.
بعد از حدود ۱ سال غیبت حسین در پرشین رپ ( به دلایل مسائل تحصیل در ارمنستان و دست تنها بودن و مسائلی از همین قبیل ) حسین ۲ آهنگ به نامهای ابتکار ما و انفجار ۰۵۱ رو بیرون داد. که آهنگ انفجار ۰۵۱ ( که فقط کروس کار رو حسین کار کرده ) برای زمان کوتاهی بود که حسین در تعطیلات عید به ایران آمده بود و آهنگ همون زمان رکورد شده بود. در مورد آهنگ ابتکار ما هم این آهنگ از مدتی قبل آماده بود و موضوع آهنگ هم بر میگرده به همون اختلافات حسین با همون ۲ , ۳ رپری که اشاره کردم. که اگه به قسمتهایی از آهنگ ابتکار ما دقت کرده باشید, متوجه میشید.
البته بعد از این آهنگها هم ۲ آهنگ به نامهای اجتماع ما ( که اصلا قرار نبود این آهنگ پخش بشه ) و هنوزم یادم هست از حسین پخش شد که این آهنگها به هیچ وجه با رضایت حسین پخش نشده بودند, مخصوصا آهنگ هنوزم یادم هست که این کار فقط ماکت بود و اصلا قرار نبود به اسم فیت با رضایا بیرون بیاد که متاسفانه اومد. نکته جالب این بود که در میان این آهنگها یکی از سایتهای پرشین رپ هم از آب گل آلود ماهی گرفته بود و اسم سایتش رو وسط این آهنگها تبلیغ کرده بود که واقعا این کارها و کارهای جانب دارانه بعضی از سایتهای پرشین رپ جای تاسف داره.
آهنگ حسرت آخرین آهنگی بود که از حسین پخش شد, و بعد از این آهنگ هم شاهد اینترو آلبوم مهدار با حسین و همکاری این ۲ رپر و تشکیل کاغذ رکورد بودیم. در آینده هم اگه اتفاق خاصی نیوفته قراره ۲ تک آهنگ به زودی از حسین بیرون بیاد و امیدواریم هرچه زودتر شاهد آلبوم حسین و کارهای جدیدش باشیم.

Re:تاپيك هوداران رپرها و بيوگرافي. - RAPR - پنج شنبه ۲۲ مرداد ۱۳۸۸ ۰۵:۴۶

بیوگرافی "فریناز و سوگند" از گروه Fs

فریناز و سوگند از گروه FS-Entegham هستند
فریناز متولد ۱۳۶۳ (28.08.84 میلادی)توی تهران بدنیا اومده و ساکن همونجا بوده.و در کشور هلند(شهر دنهاخ) 13 سال که اقامت داره و رشته تحصیلیش مشاور حقوقی بوده و الان در شرکتی مشغول کار هست.
سوگند متولد مرداد ۱۳۶۵ (13.08.1986 میلادی) توی اصفهان بدنیا اومده اما خانوادشون تهران بودند.و 16 سال که مقیم کشور آلمان و امسال پیش دانشگاهی میخونه و در حال حاضر در یه بوتیک کار میکنه و حدود 8 ساله که کار موزیک میکنه.
فریناز حدود 1 ساله که با سوگند همکاری میکنه و قبلا کار نویسندگی می کرده و ارتباطشا با زبان فارسی هنوز حفظ کرده و گهگاهی شعرهاشا پدرش غلطگیری میکنه.فریناز کتابی به نام "آنچه که گذشت" درباره زندگی خودش نوشته.فریناز و سوگند 7 ساله که همدیگرا میشناسند.و از طریق یکی از دوستاشون توی ایران و توی یک مهمونی با هم آشنا میشند.
سوگند قبلا تو سبکای زیادی کار می کرده.(آر اند بی-پاپ-اصیل-آلمانی) اما همونجور که سوگند گفته تو یک شب یک تكستی نوشته بوده و همونا به صورت رپ کردند و فریناز هم قبول میکنه و تصمیم میگیرند که گروهی را تشکیل بدند و اولین آهنگی که می خونند برای زهرا امیر ابراهیمی بوده که اسم این کار اتهام بود.تکست این کار از فریناز بوده و تنظیماش با سوگند.
بعد از این آهنگ خدا ، تصمیم گرفتند که آلبومی بیرون بدند.و آلبومی که بیرون دادند به جز آهنگ اتهام بقیه آهنگها تکستش با سوگند بوده.در آهنگ FS-Moarefi هر کسی قسمت خودش را میخونه اما تنظیم و بیت این آهنگ هم با سوگند بود.آلبوم اولشون به اسم انتقام با استقبال زیادی روبرو شد که غیر قابل انتظار بود.2 تا آهنگ از این آلبوم به نامهای "غربت" و "نامردی" به دلیل مشکل میکس نتونست همراه آلبوم پخش بشه که احتمالا به صورت جداگانه بیرون میاد. آهنگ بزن روی کرانک کاری با بچه های شیراز aka-manah بوده و به زودی چند تا کار جدید به هیمن سبک و UnderGround آماده میشه.
اولین کنسرت این گروه که دعوت شده بودند توی نیویورک بود.این کنسرت اولین اجراشون بود که 4تا آهنگ توپ توی اون کنسرت خوندند.
فریناز مشغول کارهای تکی با یه پسر رپر هلندی که هویت ایرانی داره میباشه.سوگند هم مشغول تراک های خودش هست که با یه رپر آلمانی به نام Boosa به زبان آلمانی که producer هم هست و آهنگ خیانت بچه ها هم رکورد کرده هستش.
البته فعلا میخواند چند تا کاری که به صورت تکی توی آمریکا با چند تا رپر خارجیه خوب پر کردند را به صورت تک آهنگ بیرون بدند.فعلا دمویی از اون آهنگها بیرون داده شده.
آلبوم بعدی این گروه هم به زودی آماده میشه.سعی کردن همه سبکی توش باشه و توش از 3 زبان هلندی ، آلمانی و آنگلیسی استفاده می کنند.
مصاحبه كوتاه و خواندني با فريناز خواننده رپ گروه دخترانه انتقام
فريناز خوب هستي؟
مرسي
تو اين شهري كه زندگي مي كني، "دنهاخ" توي هلند خبري نيست و خيلي ساكته، خودت از زندگي در اينجا چه احساسي داري؟
به اينجا عادت كردم.
خودتو سريع معرفي مي كني؟
من فريناز از گروه "انتقام" هستم و ۲۲ سال دارم.
من كار شما رو كه شنيدم و بعدش ديدم فكر كردم از ايران هستين چون يك نيمه حجابي هم داشتين!
آره. آخه اول قرار بود اصلاً قيافه هامون مشخص نشه كه مردم بيشتر كنجكاو بشن كه ما كي هستيم! اما ديگه عكس هامون روي وب سايت اومد و همه ديدن!
گروه "انتقام" رو چطور تشكيل دادين؟
سوگند ( عضو ديگه گروه انتقام ) چند ساله مي خونه و در يك مسابقه خوانندگي در آلمان هم برنده شده بود. من هم چندين ساله متن موزيك مي نويسم. اولين نوشته من يك نامه بود كه براي يك دوست گمشده ام نوشته بودم. چون آدرس اون رو نداشتم و اشتباه مي نوشتم هميشه برگشت مي خورد.
توي نامه از دلتنگي براي ايران و نشستن روي نيمكت مدرسه و حرف هامون مي نوشتم. بعد شروع كردم به نوشتن وضع زندگيم بعد از اومدن به هلند و اينكه چقدر سخت بود تا جا بيافتم. اون هم براي يك دختر دوازه سيزده ساله! اتفاقاً يك كتاب هم به نام "آنچه كه گذشت" درباره زندگي خودم نوشتم. حدود يك سال پيش با سوگند تصميم گرفتيم كه يك كار موسيقي رو با هم شروع كنيم.
سوگند كه آلمان زندگي مي كنه، چطور همديگه رو پيدا كردين؟
من سوگند رو هفت ساله ميشناسم. از طريق يكي از دوستان مشتركمون توي ايران و در يك مهموني با هم آشنا شديم.
پس ايران زياد ميري و مياي؟
بله.
يكي از آهنگ هاتون كه روي وب سايتتون هم هست خيلي برام جالب بود كه هي سرعتش تند و كند ميشه! جريان چيه؟
درسته. كلاً سرعتيش پايينه اما جاهايي كه رپ ميشه سرعتش ميره بالا.
موضوع اين آهنگ چيه؟
معرفي خودمونه! تو كه گفتي اين آهنگ رو گوش دادي!؟
شما يك آلبوم دادين بيرون كه بعضي از آهنگ هاش روي اينترنت هست، درسته؟
بله. هم روي سايت خودمون و هم سايت هاي ديگه موسيقي. البته خرج آلبوم مثل استوديو و ضبط آهنگ ها همش پاي خودمون بوده.
تنها زندگي مي كني؟
نه، من با خانواده ام زندگي مي كنم و تشويق پدرم هم توي اين كار خيلي كمكم مي كنه.
عجيبه! چون معمولاً پدرها مخالفت مي كنن!
نه! اتفاقاً كارهاي من رو تشويق مي كنه. من وقتي متن آهنگ ها رو مي نويسم او اولين كسي هست كه ميشنوه و تائيد مي كنه.
يعني خوانندگي توي خانواده شما از قبل بوده؟
نه اصلاً. ولي معلم خوانندگي سوگند پدرشون هست كه هم ساز ميزنه و هم ميخونه و صداي عالي هم داره.
شما چطور با هم كار مي كنيم؟ چون دور از هم زندگي مي كنين!
از طريق اينترنت.
كدوم از آهنگ هاتون رو ميشه از اينترنت دانلود كرد؟
"اتهام"، "معرفي اف-اس"، "خيانت" و "بزن روي كرانك" كه با يك پسر رپ خون توي هلند خوندم. يك آهنگ آلماني هم سوگند با يك رپ خون آلماني اجرا كرده كه همه اينها از وب سايت ميشه دانلود كرد. دو تا آهنگ آماده داريم به اسم هاي "غربت" و "نامردي" كه قرار بود با آلبوم بياد كه ميكس اونها خراب بود و مجبور شديم دوباره ضبط كنيم.
من از شعرهاي جدي و زنونه گروه شما خيلي خوشم مياد كه يك سري حرف رو از طرف دخترها ميگين كه پسرها نشنيدن.
آهنگ هايي كه ما مي نويسم اكثراً يك داستان واقعي بوده. مثلاً آهنگ "خيانت" داستان مشكلي هست كه هم من و هم سوگند باهاش روبرو بوديم. بيشتر حرف دل خودمونه.
چه چيز متفاوتي رو شما به شاخه رپ دنياي موسيقي ايراني اضافه مي كنين؟
اينكه دخترهام ميتونن بدون تكيه گاه پسرها روي پاي خودشون وايسن.
آهنگ "بزن روي كرانك" يك مقداري بزن بكوبي هست، بگو اين آهنگ رو چطوري ساختين؟
اين آهنگ پيشنهاد حامد، همون پسري كه باهاش خوندم بود. حامد فارسيش زياد خوب نيست و خيلي دوست داشت كه با كسي كه فارسي خوب بلده حرف بزنه يك آهنگ بخونه البته نوشتن متن اين طور آهنگ ها براي من خيلي سخته!
خودت چه سبك هاي موسيقي دوست داري؟
من دوست دارم با همه سبك هاي موسيقي آشنايي داشته باشم. اما اكثراً آهنگ هاي مثل "پيشرو"، "هيچ كس"، "ياس"، "۰۱۱۱"، "آرش اي-پي"، "مسيح"، "اراذل" و اين سبك ها گوش ميدم.
پس همش همين سبك هاست و مهستي و اين چيزا گوش نميدي!
نه ديگه
دهه! اونا هم خواننده هستن خانم! تو گفتي همه چي گوش مي كني! منظورت اين بود همه چي رپ گوش مي كني؟
من براي اونهام احترام قائل هستم. اتفاقاً من وقتي خونه باشم رضا صادقي خيلي گوش ميدم. چون رضا صادقي رو خيلي دوست دارم.
راستي جريان اين كيف گنده چيه كه همراهته؟
اين كيف هميشه همراهمه. چون كلاس رقصم ميرم وسائلم توشه.
چه نوع رقصي ؟
رقص خياباني. ۵ تا هم شاگرد دارم.
يعني خودت درس ميدي؟ چه جالب! چطور شد تو كار رقص رفتي؟
من از بچگي به رقص خياباني خيلي علاقه داشتم.
رقص خياباني چطور رقصيه؟
يك نوع رقص هيپ هاپ هست. مثل رقص برينتي اسپيرز. البته رقصش اصول داره.
از خواننده هاي لس آنجلسي كسي رو دوست داري؟
شادمهر.
چرا؟
چون آهنگ هاش و موسيقيشو خودش ميسازه و من كارهاش رو دوست دارم.
نقشه آينده گروه "انتقام" چيه؟
آهسته آهسته جلو ميريم تا بتونيم كارهاي بهتر از الان ارائه بديم. كارهايي با موضوعات بهتر و قافيه و شعري كه روي موسيقي مياد.

Re:تاپيك هوداران رپرها و بيوگرافي. - RAPR - پنج شنبه ۲۲ مرداد ۱۳۸۸ ۰۵:۵۱

بیوگرافی جانی ( شاه جنوب شرق)
سیاوش شجاعی معروف به جانی که لقب شاه جنوب شرق هم روی او گزاشتن ساکن استان 8 یعنی کرمان .متولد سال 1366 . سیاوش 6-7 سال است که دار فعالیت میکنه که ازهمون قدیم موفق بود جانی یکی از اجتماعی و سیاسی خونهای خوب ایرانه جانی کارهای اولش اینها بود
341 01
02 Kal kAL
03 Ghatele Farari
04 tripee Gaany
05 Diss the teriggaz
اینها بی کیفیت بودن که تو خونه رکورد کرده بود و زیا د پخش نکرد اگه دقت کنید تو فول آرشیو جانی هر جا که باشه این موزیکها تو شون نیستن جانی شروع به کار های قوی کرد و اولین آهنگ که تو استودیو رکورد کرد اسمش گوش کن بود که فکر کنم مال 4-5 سال پیشه چندتا کار دیگه هم داد بیرون که اون ها یه آلبوم شدن اسم آلبومشم گزاشت (جنوب شرق) که اسم آهنگاش اینها بودن
ALBUM Sout OF East
01 GoOsh kOon
02 Be Kalam Khord
03 Bavaret Mishe
04 Saniye Ha
05 zZafar
06 Pasho Pasho sarbaz
07 Atash basS (FEAT Masih)
08 Man Va Shahram
09 Chera Sardi ?
010 Mard NaGOo(FAET Ruis band)
موزیک آتش بس 07 که با مسیح خواند صلح بین 021 و 341 بود که مسیح همون اسلیم یا مهدار اکنون هستش که این موزیک اولش بود-وآهنگ چرا سردی 09 رو هم کلیپ کرد با کارگردانی معین شجاعی.بعد ازاین آلبوم یک موزیک تکی هم داد به نام (طوغیان کن) این آهنگ یه جنبه خواصی دار یه موزیک اجتماعی خیلی شاخیه که تو این موزیک معلوم میشه جانی خیلی گله داره - و بعد یه موزیک خیلی خیلی خیلی شاخ اجتماعی داد بیرون که خدایش ترکون به نام (انسجام ملی) این موزیکشم کلیپ کرد که خدایش موقعی که کلیپش اومد بیرون بهترین و قوی ترین کلیپ رپ فارس بود آهنگشم یه جورایی جنبه ای سیاسی و اجتماعی داشت و برای این بود که چرا رپ ها رو دستگیر می کنن تو این آهنگ به خیلی کس ها اعتراض شد - جانی بعد از ساختن کلیپ انسجام ملی شروع به زدن استودیو کرد که یک کمپانی راه انداخت به نام (جاهد رکوردز) که این موزیک ها رو اون جا رکورد کرد
01 Sarbaz
02 La.ela.ha.elal.lah
03 Faryad Bi Seda (FAET Ravi)
04 Hadese (FAET Ravi & Hami)
اعضای جاهد رکوردز این ها بودن
Gaany
Javid(dadashesh)
Naji
kami kaze
Ravi
Hami
Parseh
creeper
جانی و اعضای جاهد رکوردز دار حال فعالیت بودن که جانی رو به خاطر کلیپ انسجام ملی دستگیر شد و جاهد رکوردز کلا بهم ریخت و جانی رو یک هفته دستگیر شد و تمام وسایل استودیو رو گرفتن و مصادره کردند و جانی بعد از اینکه آزاد شد یه کار با جاوید (داداشش) و سینا سیدی پور داد به نام اینجا ایرانه
Gaany FEAT Javid & Sina Seyedi Puor - Inja Irane
بعد از این کارم شروع به دادن آلبوم داد به نام متفاوت که تمام آهنگاشو خواند و داره تک تک میده بیرون ودر حال حاضر جاهد رکوردز در حال فعالیت هستش و در حال حاضر اعضای جاهد رکوردز اینها هستند
Jani (Gaany)
Javid
Kateb
Nasher
Ravi
Hami
Naji
mohammad
Reza
وجانی 3 تا از آهنگهای آلبوم جدیدش رو داد بیرون
01 On KhanoOme
02 Bargard
03 Pasho Bia
منتظر آهنگ های بعدیش باشید که کاملا متفاوت و به سبک های
Diss love
ejtemaei
tranc
love
party
sonaty
و در حال حاضر 3 نفر یک وبلاگ زدن که کارهای جدید اعضایه جاهد رکوردز رو میزاران
اینم آدرس وبلاگ

[]

Re:تاپيك هوداران رپرها و بيوگرافي. - RAPR - پنج شنبه ۲۲ مرداد ۱۳۸۸ ۰۵:۵۴

اینم بیوگرافی عرفان از زبان خودش تو وبلاگ خودش بود .

بیوگرافی کوتاه: من ۱۲ مرداد ۱۳۶۲ در شهر اصفهان به دنیا اومدم و از حدود ۶ ماهگی شروع کردم به کوچ کردن بین ایران، آمریکا و اروپا، خیلی‌ از دوران مدرسه رو در ایران سپری کردم، اکثر دبستان، سال اول راهنمائی، و همچنین اول و دوم دبیرستان رو در ایران بودم و قبل از تولد ۱۶ سالگیم برای آخرین بار از ایران خارج شدم. تا به حال به آمریکا، ترکیه، آلمان، فرانسه انگلیس، هلند، دانمارک، سوئد، کانادا، مکزیک، پاکستان سفر کردم. عاشق ایران، زبان فارسی‌، شعر، فیلم، بازیگری، موسیقی و تقریبا همه جور هنری که فکرشو بکنین هستم. اولین کتاب شعری که خوندم گلستان سعدی بود که برای تولد ۸ سالگیم خریده بودن و از اون به بعد شروع کردم به شعرای دیگران رو خوندن، و الان شاعر مورد علاقم عمر خیام هست. کلا کتاب زیاد میخوندم، سوژه‌های مورد علاقم، تاریخ، جنایی، طبیعت، جغرافی، می‌شه گفت که اکثر کتابهای agatha christie و jules verne رو خوندم تو دوران بچگی‌. علاقهٔ خیلی‌ زیادی به طنز دارم، همه جوره، جوک، فیلم، تأتر و غیره............ تو مدرسه همیشه معلم هام از دستم دیوونه بودن و با اینکه خیلی‌ دوتسم داشتن، تقریبا هر روز به دلیلی‌ تو دفتر بودم. شهر اصفهان رو خیلی‌ دوست دارم، چون خاطرات خیلی‌ خوبی‌ از اونجا دارم ولی‌ در عین حال تهران و شمال رو هم کلی دوست دارم چون زیاد برای سفر می‌رفتیم چون مادرم اهل تهران هست و کلله فامیلش اونجا زندگی‌ میکردن. بچگی‌ در ایران تاتر بازی می‌کردم و علاقهٔ زیادی داشتم، همینطور به موسیقی، ولی‌ به خاطره مخالفت پدرم نتونستم ادامه بدم تا اینکه اواخر ۱۷ سالگی به خاطر مشکلات خانوادگی از خانواده جدا شدم و شروع کردم به تنها زندگی‌ کردن که در آمریکا، که خوب معنیش این بود که باید کاملا خرج زندگی‌ و اجاره و غیره رو خودم بدم که باعث شد که دیدم نسبت به زندگی‌ و دنیا کاملا عوض بشه و برای همه چیز فقط به خودم اتکا کنم و راه خودم رو ادامه بدم و برم دنباله چیزای که بهش عشق میورزم، نه چیزای که بقیه برام تصمیم گرفته بودن. مشکلات اقامتی زیادی داشتم تو آمریکا و در سن ۱۹ سالگی، بعد از جریان حملات ۱۱ سپتامبر، ۲۰۰۱ به خاطر اینکه اقامت قانونی‌ نداشتم و ایرانی‌ هستم به چند زندان مختلف آمریکا رفتم، و بالاخره بعد از چند روز آزاد شدم و چسبیدم به عشقم، موسیقی و شعر و بر این تصمیم بودم که موسیقی ایران تو کاملا عوض کنم و اثر و مهر خودم رو روی تاریخ موسیقی ایران بکوبم، آلبوم اول مشکلاته خیلی‌ زیادی داشت، از اونجا که اینجا ستودیو خیلی‌ گرونه و رپ هم سبک جدیدی بود، ولی‌ بالاخره کاره خودم رو کردم و آلبوم بیرون اومد و تونستم همه جا پخشش کنم. فعلا هم بیش از ۲ سال که رو آلبوم جدیدم کار می‌کنم و می‌خوام به زودی زود بدمش بیرون، و حس می‌کنم همهٔ امید و آرزوهای این ۱۰ ساله رو با آلبوم جدیدم به دنیا تقدیم می‌کنم و امیدوارم که جواب خواسته رو بگیرم. از نظر موسیقی به خیلیها علاقه دارم، ولی‌ بزرگترین الگویه زندگی شخصی‌ و موسیقیم Tupac shakur هست. به سبکایه rap, house, jazz, rock, ایرانی‌ سنتی‌، علاقهٔ زیادی دارم. شرکت پایدار رو درست کردم و تصمیم دارم با این شرکت چهره ی موسیقی ایران رو عوض کنم و دارم با کمک دوستان و همکارن زحمتکشم این کار رو انجام میدم. امیر A-plus, افرا و خشایار از اول راه باهام بودن، چند وقت بعد امانول هم آمد و بیش از یک سال پیش سرکش هم به ما پیوست به همراهی برادرش میلاد و از اون موقع، سوگند و بهزاد لیتو هم به ما پیوستن و داریم با قدرت کامل میریم جلو و امسال خیلی‌ کارا هست که داریم انجام میدیم

thug life=thief lord
تی ال نه برا منه، نه برا تو، برا ماست .

Re:تاپيك هوداران رپرها و بيوگرافي. - RAPR - پنج شنبه ۲۲ مرداد ۱۳۸۸ ۰۵:۵۷

کاملترین بیوگرافی 50cent

مقدمه

50سنت متولد جامائيكا است هنگامي 8 ساله بود پدر و مادرش از هم تلاق گرفتند و مادربزرگش سرپرستي او را بر عهده گرفت كمي پس از آن به وسيله ي دوستانش با رپ آشنا شد در سال 1990 به دليل دزدي به زندان افتاد پس ار اين كه از زندان آزاد شد با رپر مشهور Jay-z و Nas آشنا شد و چند آهنگ را با آن ها خواند كمي بعد كمپاني Trackmaster با او قرار داد امضا مي كند و 50سنت بلاخره در سال 1999 آليوم اول خود را ''power of the dollar بيرون مي دهد اما در آهنگ''How to rob'' به گانگستر هاي است سايد توهين مي كند و با اين كار جنجالي در 24 مي سال 2000 توسط گروهي از است سايد ترور مي شود و 9 تير به بدن او برخورد مي كند از اين 9 تير 7 عدد به پايه او 1 به ريه و 1 يه شكمش برخورد مي كند اما او به طرز معجزه آسايي زنده مي ماند او 2 سال از رپ دور مي شود و سپس با ''Lloyd Banks وtony yayo گروه چي يونيت را تشكيل
مي دهد و بعد آلبوم ''guess who's back again' را براي مخالفينش اجرا كرد كه باعث شد رپرهاي نيويوركي از او حمايت كنند او سپس آلبوم ''50cent is the future'' و nomercy no fearرا بيرون داد سپس با eminem وdr dre آشنا مي شود و چند كار با آن ها اجرا مي كندو 50سنت آلبوم ''Get rich or die tryin'' را بيرون مي دهد و به موفقيت فوق العاده اي ميرسد كه بيشتر موفقيت آن از آهنگ in da Club بود فروش آلبوم در 5 روز 872000 نسخه بود كه باعث تعجب همه شد او با تور هاي بزرگ معروف تر مي شود و به عنوان بهترين رپر سال بر گزيده مي شود سپس او چند آلبوم هم با گروهش جي يونيت بيرون داد و يه موفقيتي رويايي رسيد او سپس با the game آشنا مي شود و به او كمك می کند تا آلبومي بيرون دهد بعد از آن در اول سال 2005 آلبوم massacre را بيرون داد كه یکی از بهترین آلبومهای اين رپر بزرگ است و بسيار موفق مي شود به هر حال او در حال حاضر از بزگان رپ محسوب مي شود

گذشته (سابقه) پیشین :

(جکسون)50cent که اصالتا اهل کوینز(qeens) محله جنوبی جامائیکاست در زمان حال یکی از مشهورترین و موفق ترین خواننده رپ دهه اخیر از نظر اقتصادی است .زیرا موفقیت یک خواننده رپ به شهرت و اعتبارش در محله وابسته است.شرکت 50cent interscope را به عنوان یک معامله واقعی فروخته است.مادرش در حین معامله مواد مخدر کشته شده،سه بار مورد اصابت گلوله قرار گرفته،چاقو خورده و بزرگترین امپراطوری رپ را در شهر نیویورک قبل از امضا هیچ قرار دادی به وجود آورده است.موفقیت های پی در پی 50centاین طور به نظر می آید توسط طرفداران،اعتبار وآبرویش و حضور مستمر او تقریبا در هر نوار گلچین پر فروش در سالهای گذشته در نیویورک تضمین شده است.وی اولین نفری بود که قبل از شناختن دکتر دِر(dr.dre)و امینم(eminem)با شرکتهای آنها وارد مذاکره شد.اول بار امینم 50cent را در کنار گزارشگر خبرهایmtvمشاهده نمود قبل از اینکه او را ببیند هیچ یک از برنامه هایش را نشنیده بود پس از آنکه او با حضورش در اثر 8 مایل همراه با آهنگ و ویدئو،چرخش سریع در ایستگاهای رادیویی و شبکه های mtv،Betدر سراسر کشور داشت.قبل از عقد قرار داد با interscope،50 centبا پدر بزرگ و مادر بزرگش زندگی میکرد.پس از مدت کوتاهی در خرید و فروش مواد مخدر غرق میشود.او با همسایه اش با نام بو بو م هم محلی اش در کوینز با نام تونی یایو(tony yoyo)کار میکرد. در ژوئن 1994 جکسون به خاطر اتهام خرید و فروش مواد مرگبار دستگیر شد.

با گناهکار بودنش برای بار دوم جکسون میتوانست با پذریفتن 7 سال حبس درshock incarcerationاز طول مدت زندان بکاهد.او بعدها در این مورد به خود فخر میکرد.او در سال 1997 برای پسری با نام مارکوینز پدر شد.جکسون با جم مستر جی ملاقات نمود و باjmjقرار داد امضا نمود زمانیکه جم مستر جی قواعد واصول را به او نشان داد جکسون در جستجوی کسی که بتواند به اودررسیدن به آرزوهایش کمک کند از شرکت خارج شد.او با محصولات هیپ هاپ واردمعامله شد کسی که به استعداد های جکسون را در اشعار غنایی درک کرده بود50 centدر سال 1999با یک شرکت کلمبیایی قرار داد امضا نمود."چطور غارت کردن" که قصیده ای در مورد غارت کردن رپ صنعتی است یک شوک به رادیوی نیویورک وارد کرد.اولین آلبومش با نام "قدرت دلار"هرگز پخش نشد .

تیراندازی محله کوینز:

در سال 50cent 2000و شریک 22 ساله اش آلتون بیرون در ماشین پارک شده ای در محله کوینز نشسته بودند که یک نفر با اسلحه به آنها حمله میکند و 9 گلوله به طرف آنها شلیک میکند. 50cent سه بار مورد اصابت گلوله قرار میگیرد از ناحیه هر دو پا و فک. و التون نیز که از ناحیه دست زخمی شده،خود و جکسون را به نزدیکترین بیمارستان میرساند.این اتفاق در بین رسانه ها و طرفداران موزیکهای پاپ چنین پخش میشود که 50cent نه بار مورد اصابت قرار گرفته است.در ترانه ها،مصاحبه ها و شایعات مختلف بیان شده بود که شلیک کننده دری اول بام است که لقب او همانند آدمکش تلفظ (hommo)شایعاتی بوده که تیر اندازی توسط بام که یک معامله گر مواد در محله کوینز است ترتیب داده شده. بام خودش سه هفته بعد مورد اصابت گلوله قرار گرفت و کشته شد. 50cent اشاره کرده که شخصی که میخواسته جانش را بگیرد قصاص شده .و کشته شده است.برخی دیگر بر این اعتقاد بودند که مرگ بام با 50cent بی ارتباط است و این پیامد دشمنی خانوادگی بامعامله گران مواد مختلف در برکلین میباشد.

پیشیه موسیقی:

آینده خود 50cent است .به وسیله امینم شخصی که رپ را مورد توجه دکتر دِر قرار داد شنیده شد.امینم تلاش میکرد که به رادیوی هیپ هاپ این پیام را بفرستد که50 centهمانمورد علاقه اش میباشد.آنها به این نتیجه رسیدند که با 50cent روی یک آلبوم قرار داد بسته وبا هم کارکنند.قبل از شروع تولید اولین آلبومش با امینم و در،جکسون به سرعت کاست دیگری را به عنوان"نه بخشش،نه ترس"منتشر کرد.برخی از ترانه ها در آلبوم همانند وانکستا تنها به خاطر جارول به وجود آمده بودند.با موفقیت آهنگ از نظر مالی ،ویدیوی 8 مایل به طور سریع وارد چرخش سنگین از mtv،Bet،muchmusicو ایستگاههای رادیویی در سرار کشور شد.

موانع:

در اولین هفته انتشار ،اصلی ترین کار50cent با نام ((پولدار شو یا در راهش بمیر))فروش حدود 872000نسخه داشت.آلبوم در هفته اول نوید طلا و در هفته های بعد نوید پلاتین را میداد.و در هفته اول فروش رکورد را در عصر صدا شکست.در 12 آوریل سال 2004 "پولدار شو یا در راهش بمیر" با ششتا پلاتین توسطRIAA تصدیق شده بود.در سوم مارس 2005 جکسون آلبوم قتل عام را منتشر نمودنام اصلی آن "روز قتل عام خیابان ولنتاین" بود اما وقتی آلبوم وارد بازار شد تاریخ آن عقب برده شد.او با آلبوم خود با نامCANDY SHOPبه هدفش رسید. و دومین آلبومش با نام"پولدار شو یا در راهش بمیر"interscope"به 50cent شرکتی مختص به خودش بخشید.در سال 2003 g-unit رسما شروع به کار نمود.50cent مدیرش را با نام شامانی اکس اِل به عنوان رئیس آنجا قرار داد.در سال 2003 شرکت با لیویه بنکس،تونی یایو و یانگ باک به عنوان اعضاء g-unitقرار داد امضا نمود.در سال 2004 خواننده اولیور یاودی حجاهوکید به شرکت پیوستند. گیم(game)به وسیله g-unitبه عنوان معامله ای موفق بین50cent و دکتردِر شکل گرفته بود.اخیرا اسپایدر لاک،ماب دیپ میس،و ام، او،پی به g-unit ملحق شده اند.شایع شده بود که 50cent در حال مذاکره با لیلی جان،لیل اسکرپی،فری وی،پول وال،هجاجی،مایک ناکس است.در جولای 2006 ،50 centبرا ی منتشر کردن سومین آلبومش که با نام "بدون ثروت مردی""not rich still lying برنامه دارد.

محصولات تجاری:

پس از انتشار "خواهش برای بخشش"توسط گروهش جی یونیت او باreebokبرای پخش کردن کفش های g-unit وارد رایزنی شد. اوهمچنین روی بطریهای آب و لباسهایش سرمایه گذاری نمود.50cent در داستان سیمسونز با عنوان رپ پرانکستا در سال 2005ظاهرشد.بازی ویدیویی،50cent را باعنوان 50cent:blue proofنشان داد.که در بازی های کامپیوتری،play stationو ایکس باکس موجود میباشد.وهمچنین محصولات دیگری برای بازیهای playstationقابل حمل وجود دارد(psp).بازی 50cent را به عنوان یک مبارز نشان میدهد که در طول مسیرش با جنایتکاران در جهان زیر زمینی مقابله میکندو از آنها انتقام میگیرد.همچنین در بازی هنر پیشه هایی وجود دارند که به 50cent کمک میکنند همانند امینم،دکتر در،تونی یایو،لیویه بانکس و یانگ باک.بازی انتقاد های منفی زیادی رامتوجه خود دید چون تنوع خیلی کمی بین مرحله های آن وجود داشت.

پیشه فیلمی:

50cent در فیلمی با نامget rich or die tryinکه تا حدودی در مورد زندگی خودش است به کارگردانی جیم شریدان و همراهی جوی بریانت و ترنس هوارد ظاهر شد.این فیلم 12 میلیون دلار در اولین هفته در آمریکا فروش داشت و در کل 30 میلیون دلار در تمام آمریکا فروش داشت.
در ضمن در سال 2008 نیز او در یک فیلم نقشه یک مواد فروش دوره گرد را بازی کرده است

ادبیات:

50cent یادداشتهای شخصی خود را با نام"از هیچ به همه چیز"که با این جمله آغاز میشود"روزی روزگاری در محله قدیمی کوینز وارد بازار نمود.کتاب در 9 اگوست سال 2005 منتشر شد.او در حال حاضر یک کتاب جدید که شامل اطلاعات در مورد اعضاء g-unit است نوشته که در سال 2007 وارد بازار شد

بحث و جدال:

50cent اصلی:کورتیس جکسون نام50cent را از بازیگر انگشت نمایی در سال1980گرفته است.نام50cent اصلی کلوین مارتین بود.مارتین با گروه مشهور supnemerکارمی کرد او در ردیف هنرمندانی مثل اریک بی و راکیم قرار داشت.مارتین چندین نفر را غارت و به قتل رساند شامل چندین دوست قدیمی،افراد بلند مرتبه خرید و فروش مواد مخدر و همچنین گروه ودینی را غارت نمود. درحرفه تبهکاریش به طور تصادفی خود را به دام انداخت و همین منجر به قتلش شد. اعضاء بازمانده خانواده کلوین مارتین ،کورتیس جکسون را تصدیق نمیکنند.

جارول و شرکت murder(قتل):

قبل از عقد قرار داد با شرکت های امینم و دکتر در،50cent در مجادله عمومی با رقیبش جارول در شرکت متعلق به آن شرکت کرده بود کشمکش و در گیری با دزدی جکسون از طلا فروشی جارول شروع شده بود و به در گیری و چاقو خوردن 50cent منتهی شد. قبل از انتشار "پولدار شو یا در راهش بمیر"،شرکت murderبا50cent وارد مجادله شد.این شد.که در شبکه های اینترنتی موجود میباشد.که نشان میدهد 50cent به عنوان مخبر پلیس میباشد.هرچند50 centادعاهایی از این دسته را رد میکند اما این سیاست که توسط رپ های مختلفی که با g-unit رقابت دارند اشاره میشود.این یکی از شناخته شده ترین دشمنیها در تاریخ هیپ هاپ میباشد. 50 centبه جارول با حضورش در یک مصاحیه تلویزیونی دقیقا یک روز قبل از اینکه آلبومش را با نام "خون در چشم من"منتشر شود اعتبارش را از دست داد.50 centدر مورد جارول و رفیقش اظهار نظری نداشت.FBIشرکت murderرا که وابسته به معامله گر کنس مک گریف بود خوب وارسی کرد زیرا ممکن بود که در قتل جم مستر جی شرکت داشته باشد. بر طبق "smoking gun" web site (اصلحه دودی) اقرار نامه را برای شرکت های من هتن از کمپانی murderتضمین نمود.اطلاعات نشان میدهد که مک گریف ،رئیس زندانیشده با کمپانی murderدر ارتباط بوده و تلاش میکرده50 cent را بکشد. مواد برگزیده متن اقرار نامه: برسی پرده از تو طئه ای بر میدارد که رد برگیرنده اقدام به قتل مک گریف و دیگران در مورد هنرمند رپ بوده که میخواسته اشعاری را در مورد تبهکاریهای مک گریف بسراید. این هنر مند در سال 2000 مورو اصابت قرار میگیر اما زنده می ماند و پس از آن از همکاری با مراجع قانونی در مورد تیر اندازی اجتناب میکند. پیامها به کمپانی murderفرستاده میشود.پاکر نشان میدهد که مک گریف در برنامه کشتن بازیگر رپ حضور داشته است.

خوانندگان رپ نیویورکی :

50 centهمچنین با شاین،ناس،لیل کیم،جوبادن،فت جو،جاداکینو دی بلاک رقابت دارد.او ادعا میکند که ناس اظهارات تندی را نسبت به او g-unit انجام داده زمانیکه ناس در کنسرت نیویورک نمایش اشته است.او ناس را به عنوان یک خائن در هم پیمان بودنش با جارول وirvgottiمتهم میکند.50 centاشاره میکند که جاداکیس و فت جو را برای همکاری با جارول دنبال میکنند.او از پیگی پنک شکایت میکند و به جادا کیس و فت جو به دلیل همکاریشان با جارول حمله میکند.شاین به عنوان دشمن 50 centنامیده میشود.شاین از irvgottiدرخواست میکند که آلبومش را تولید کنند و50 cent دلیل این همکاری به او نیز حمله میکند.هر جند تمام این دشمنی ها جایزه موزیک ویدیوییmtv فروکش کرد اما فت جو در طول مدت نمایش اظهارات تندی درباره g-unit بیان میکند50 centو g-unit این کار را با فریاد های زشت در مقابل فت جو و گروه terrorپاسخ میدهند.فت جو ،ناس و جادا کین در میان بازیگران به50 cent تهمت بازیگری میزنند.50 cent در مقابل جواب آنها را با حمله کردن به تعداد فروش آنها میدهد.50 centمشاجره طولانی مدتی با گروه هنرمندان پیش g-unit داشت در آهنگ "من را دوست داشته باش"از کاست 8 مایلی ،50 centاز لیل گیم به خاطر نشان دادن سینه هایش انتقاد میکند ودلیل اینکه از بازی کلیپ ویدیویی لیل کیم اجتناب کرده را بیان میکند. او بیان میکند که آواز با نام رپ میامیtrinaبوده است. 50 centهمچنین دشمنی شناخته شده ای با جی- زد(jay-z)در سال 1999 داشت. jay -z بیان 50 centرا در مورد خودش در how to robمهربانانه نمی بیند و پاسخ آن را با یک خط در آهنگش میدهد (اون داغ است).50 centدر جواب از او میخواهد که همانند یک جنتلمن رفتار کند هر چند این آهنگ به خاطر بدهی شنیده نشد.50 cent و جی زد به طور تصادفی در سال 2003 با هم به مسافرت رفتند.50 cent و جی زد حتی در برنامه تجاری reebokدر تبلیغ کفش ایشان شرکت کردند که به ترتیب اس-کارترو g-unit نامگذاری شدند.در اوایل 2006 جی زد اعلام کرد که او و50 centقصد دارند در آلبوم freeways sophmareبا هم کار کنند.

the game :

اخیرا 50 centبا گیم دشمنی دارد.گیم که قبلا با g-unit قرار داد بسته بود توسط 50 cent بیرون میشود و طرفداران اکثرا معتقد بودند که50 centو گیم در زمان انتشار (documentary)همکار بودند.آلبوم اصلی گیم با حاشیه های فراوانی روبرو میشود.دقیقا پس از انتشار آن50 centگیم را به دلیل صادق نبودنش در همکاری با هنرمندان g-unit بیرون میکند.50 centهمچنین ادعا کرد که اعتبار را با ارائه دادن آلبوم بدست می آورد در طول مدت این بحث و جدال عضوی از اطرافیان گیم مورد اصابت گلوله قرار میگیرد و زخمی میشود.پس از آن وضعیت بین آنها بهبود می یابد.50 cent و گیم تصمیم گرفتند که یک کنفرانس مطبوعاتی برای اعلام آشتی برگزار کنند.بسیاری از طرفداران احساس کردند که دشمنی بیان شده در ایستگاه رادیویی سیاستی بود که فروش هر دو آلبوم را افزایش دهند.هر چند پس از اوضاع ظاهرا آرام شده بود،50 centو g-unit به دشمنی خود با گیم ادامه دادند و اعتبار محلی وی را زیر سوال بردند و بیان کردند که او بدون حمایت آنها نمیتواند به هدفش در دومین آلبومش برسد.50 centهمچنین از مدیر گیم،جیمی هنچمن به دلیل فیلم غیر مجاز در موردکلوین مارتین ادعای خسارت کرد.گیم در نمایش ربای تابستانی مستقیما50 centو g-unit را زیر سوال می برد.50centدر برابر آن احساسات متفاوتی داشت اما با این حال پاسخی نمی دهد.او در ویدیوی خودpiggbankگیم را همانند یک سیب زمینی لباس پوشیده و دائما در حال تقلید کردن است نشان میدهد.این اولین دشمنی در جایی بود که دو رپر در یک کار مشایه بر ضد هم دیگر داشتند.

مجادله های دیگر:

در زمان حضور در کنسرت رپهای تابستانی در نیویورک50 cent و اعضا g-unit به دلیل صحبت بر ضد هنرمندان دیگر مثل آر-کلی مورد انتقاد قرار گرفتند.قبل از رفتن روی صحنه او آر-کلی را تمسخر میکند. او و همراهانش با واکنش های مختلفی از سوی جمعیت مواجه شدند حتی صندلیها به روی صحنه پرتاب شدند.50 cent همراهانش مجبور شدند به دلیل امنیتی صحنه را ترک کنند. 50 centهمچنین با دی جی پیشین "فانوس سبز" دعوا داشت.دی جی به دلیل مصاحبه تلفنی با دی جی در مدتی که با وی دشمن بود داشت.دی جی به طور آشکار جاداکیس را تشویق میکرد که مشت محکمی به دهان 50 centبزند.رپر هرگز با دی جی روبرو نشد.اما روی روابط دورن شرکت shadyاثر گذاشت.فانوس سبز را در موقعیتی قرار داد که آنجا ویلا های دیگری که با امینم بود را ترک کندوودر یک کاست از محضر محافظه کار بیل اریلی درخواست کردند که بر ضد موقعیتی رپ بایکوت داشته باشد.اریلی 50 centرا به عنوان هدفی از جنگ صلیبی اش برای جلوگیری از خواسته های رپ که رفتار بد را ترویج میدادند معرفی کرد.او از سازنده کفش reebok به دلیل شریک شدنش با50 centبرای تصدیقg-unit انتقاد کرد. اریلی دوباره بر ضد سازنده کفشreebokبه دلیل شریک شدنش با 50 cent برای تصدیق g-unit انتقاد کرد.اریلی دوباره بر ضد سازنده کفش بایکوت به راه انداخت با وجود این بایکوت فروش خیلی خوب باقی ماند وreebok همچنان به تصدیق محصولات 50 cent ادمه می دهد.هرچندیک تبلیغ تلوزیونی برای ری بوک نشان می داد که 50 centدر بریت نیا نزول پیدا کرده.قبل از انتشار فیلم"پولدار شو یا در راهش بمیر"مجادله تبلیغاتی در کنار مدرسه که تصویری از 50 نفر را که در یک دست اسلحه دارند و در دست دیگر میکروفون بالا گرفت.اعتراض کنندگان تصاویر بزرگ را درلوس انجلس و فیلادلفیا مورد هدف قرار گرفتند.بسیاری از بیل بورد ها جمع اوری شدند.در اولین شب پرده برداری از فیلم پس از نمایش فیلم،شلتون فلاورز 30 ساله پس از جر و بحث با مردی دیگر در پنسیلوانیا مورد اصابت گلوله قرار میگیرد.در جواب تئاتر ملی از ترس بروز اشوب به نمایش فیلم در نیمه شب خاتمه داد.

در کل 50Cent در حال حاضر بزرگترین رپر دنیاست و هر روز به موفقیت هایش اضافه می شود.

Re:تاپيك هوداران رپرها و بيوگرافي. - RAPR - پنج شنبه ۲۲ مرداد ۱۳۸۸ ۰۶:۱۱

نام : حسام

نام فامیل : عزتی

لقب : استپس

شروع به کار در موسیفی : 1379

شروع به کار در سبک رپ : 1380

بیوگرافی کامل :

حسام استپس يا حسام عزتي از سال 79 کار موسيقي را به صورت مبتدي اغار کرد و يک البوم تکنو غير مجاز ضبط کرد

سال بعد با سبک رپ فارسي اشنا شد و شروع به کار کرد که کارش نتيجه اي نداد که همين شکست باعث شد که حسام به مدت دو سال کار موسيقي نکند

در سال 82 حسام دوباره پرشين رپ را ادامه داد که نتيجه گرفت

ديس تراک هاي حسام به سبک خودش فوق العاده خنده دار است حسام استپس استاد تقليد صدا وتزهاي خنده دار در اهنگ است
اهنگ جشن پتوي حسام ديگر زبان زد خواص و عام است (بله...آره همچي حاله...) از اهنگ هاي سنگين حسام ميتوان به فقر و فحشا اشاره کرد

حسام در سال 84 به يک گروه موسيقي مجاز پيوست که کارا و حسام خواننده هاي اين گروه بودند سبک کاري انها رپ و پاپ بود و انها برای مجوز کار میکردند و یک ویدیو کلیپ هم از ای گروه بیرون اومد ولی هیچ مجوزی به انها ندادند

حسام استپس بعد از ان گروه مافیای مخفی را تشکیل داد که جمعی از بچه محلاش ( حسام اون موقع بچه پاسداران بود ) و رفیقاش که رپ می خوندن کاراشون رو با اینترو مافیای مخفی بیرون می دادند

تا اینکه حسام با پوله خودش تو خونه یه خودش یک استدیو خونگی ولی مجهز درست کرد و با چند تا از اعضای مافیای مخفی ( سامان اهریمن و دافر حتی بهرام ) اهنگهای باحالی رو خوندن

حسام سعی میکرد با دیس و فشح و ..... کارای خودشو مطرح کنه که البته موفق هم شد

حسام علاقه یه شدیدی به دیس کردن صامت و هیچکس و دارو دستش داره که تا به حال حدوده 20 ترک دیس به اونا داده !!!!!

حسام استپس را همه با کل کل و دیس می شناسن و البته طرفدارانه زیادی هم داره ولی خوده حسام ( برای اینکه با کمپانی های بزرگ قرار داد ببنده ) اصرار دارد این طرز فکر رو از مردم پاک کنه با اهنگهای اجتماعی و لاوی که جدیدآ بیرون داده و در مصاحبه ها اشاره کرده ولی حسام استپس مرد فان پرشن رپ هستش وهمه اینو قبول داریم

حسام استپس در سالی که گذشت خیلی پر کار بود ( حسام کلآ پر کاره ) و از قویترین کاراش میشه به البوم مافیای مخفی اشاره کرد که البوم قابل قبولی بود و چند چهره یه جدید و به پرشن رپ معرفی کرد

اخرین اخبار از مافیای مخفی اینه که پیت بوی ( که جدیدآ سطح کاریش خیلی پیشرفت کرده ) از گروه جدا شده و من طبق تماسه تلفنی که با بیداد ( عضو صامت) داشتم فهمیدم که قراره عضو جدید کمپانی سروش هیچکس بشه ( حالا کندیس - صامتش رو نمی دونم )

حسام استپس منتقدین و مخالفای فراوانی نیز داره که حرف مشترک همشون بس کردن کل در اهنگاش و خوندن اهنگهاش با یه سبک است .

Re:تاپيك هوداران رپرها و بيوگرافي. - RAPR - پنج شنبه ۲۲ مرداد ۱۳۸۸ ۰۶:۱۶

کسایی که کار آهنگهای امزیپر رو دانلود کردن این مطلب میتونن بیشتر باهاش آشنا شن

eMziper در اوائل سال 1382 (2003 میلادی) شروع به جمع آوری و ضبط اولین آلبوم خود تحت عنوان "با من بخون" کرد. او که قبل از شروع به کار روی اولین آلبوم خود حدود یک سال بود رپ خواندن رو آغاز کرده بود و به صورت تفریحی به خواندن رپ مشغول بود، تصمیم گرفت کارش رو بعد از یک سال جدی تر ادامه بده و موسیقیش و رپش رو بگوش مردم جامعه و کشورش برسونه. اولین آلبوم او با نام "با من بخون" شامل 6 آهنگ است و اولین آهنگی که در این آلبوم کار ساخت اون رو شروع کرد آهنگ "کنکور" بود سپس آهنگ "حیف واژۀ خیانت" رو ضبط کرد و بعد از اون به ترتیب آهنگهای "فرق آدما"، "زندگیت چَتِ"، "خودت گم کن" و "با من بخون" رو ساخت. کار این آلبوم از ابتدا تا عرضه نهایی که شهریور سال 1383 (آگوست 2004) بود حدود یک سال و نیم طول کشید. به گفته خود او آهنگی که بیشترین وقت رو براش صرف کرد آهنگ "خودت گم کن" بود.

تقریبا" پس از گذشت یک سال و نیم از عرضه آلبوم "با من بخون" کاری به اسم "سفری بی انتها" که موضوع این آهنگ در مورد زندگی بعد از مرگ بود با همکاریه Pishro بیرون داد.

eMziper متولد تیر ماه 1361، بچه تهران هست. او در حال حاضر مشغول کار بر روی آلبوم جدید خودش هست

بیشتر از 3 ساله که دادن این آلبوم طول کشیده

Re:تاپيك هوداران رپرها و بيوگرافي. - RAPR - پنج شنبه ۲۲ مرداد ۱۳۸۸ ۰۶:۱۷

اگه ارزش داه نظر بده من رفتم لا لا.

Re:تاپيك هوداران رپرها و بيوگرافي. - RAPR - جمعه ۲۳ مرداد ۱۳۸۸ ۱۲:۵۲

به زودي بيو گرافي كامل از رپر ها در اين تاپيك.

Re:تاپيك هوداران رپرها و بيوگرافي. - RAPR - جمعه ۲۳ مرداد ۱۳۸۸ ۲۲:۱۱

بيوگرافي محمد بيباك

محمد بیباک ....
نام: محمد بها ***
لقب: محمد بیباک
تولد: 2/2/1985
قد: 1.83
وزن: 73 کیلو
رنگ مو: سیاه
رنگ چشم: قهوه ای
رنگ مورد علاقه: آبی اقیانوسی
حیوان مورد علاقه: غزال
غذای مورد علاقه: غذای مادرم !!!
ساز مورد علاقه: پیانو
گروه مورد علاقه: Outlandish
خواننده کلاسیک مورد علاقه: Chris de Burgh
خواننده مورد علاقه رپ : ناس
فیلم مورد علاقه: De-javu
تفریح: رپ
تحصیلات: دانش آموز ریاضی (IT)
علایق: مذهب، دیدن دوستان، موسیقی
یه نفر که دوست دارم ببینمش: دخترم
3 حرف که میتواند من را به طور خلاصه تعریف کند:
غیرقابل پیش بینی ، خدا ترس و آرام !!! حالم بهم میخوره وقتی کنار کسی میشینم که شراب میخوره
تکه کلام: فدایی داری
عادت بد: موقع عصبانیت نمیتونم درست حرف بزنم
بهترین خاطره مدرسه : بچه بودن
بدترین خاطره از مدرسه: روزی که معلم از ما خواست ادای بزرگان را در بیاوریم
یه نفر که دوست دارم ببینمش : اووووووم
دغدغه روزانه: زندگی در خاورمیانه
عاشق شدن : یه بار تو نوامبر 2007
اگه یه میلیون داشتم چیکار میکردم ؟؟؟؟
والدین و پدربزرگ و مادربزرگم رو میفرستادم مکه !!!! (واسه اینکار یه میلیون دلار پول میخوای )
یه کار که باید انجام بدم: درکونی زدن به بوش
بزرگترین رویا: جایزه MTV
شعار من: خودت انجام بده
وقتی بزرگ شدم :
میخوام معروف بشم، میخوام ستاره بشم و تو فیلم ها باشم
میخوام دنیا رو ببینم. ماشین های خفن برونم . میخوام گروه تشکیل بدم
میخوام تو تلویزیون باشم، مردم بشناسن منو، رو جلد مجلات باشم
اینم بیوگرافی محمد بیباک از زبان خودش

RE: تاپيك هوداران رپرها و بيوگرافي. - RAPR - جمعه ۲۳ مرداد ۱۳۸۸ ۲۲:۱۳

بيو گرافي سروش هيچكس

* متولد: 17 ارديبهشت 1364
* دانشجوی رشته مترجمی
* غذای مورد علاقه: ماهی
* رنگ مورد علاقه: مشکی

سروش لشکری ملقب به هیچکس متولد ۱۷ اردیبهشت ۱۳۶۴ از اولین خوانندگان رپ فارسی است.سروش لشکری در آهنگهایی که می‌خواند مدام تاکید شدیدی بر وجود خون آریائی در رگ‌هایش می‌کند و همچنین برای خودش از القابی نظیر : طیب و پدر خوانده و «پدر رپ فارسی» استفاده می‌کند. همچنین وی فرهنگ خیابانی را به خوبی در موسیقی‌اش تجسّم می‌بخشد، بدون اینکه به دام کپی برداری و تقلید از هنرمندان افریقایی_آمریکایی بیفتد. او یکی از پیشگامان «رپ خیابانی» است.سروش لشکری تا کنون دو گروه با نام های ۰۲۱ و صامت را تشکیل داده است.
سروش، چنانکه خود می گويد و در ترانه هايش نيز بدان تاکيد می ورزد، شش سال پيش کار آهنگسازی (يا آنگونه که بين اهالی زير زمين باب است، "کار ساختن بيت") و خواندن ترانه به سبک رپ را آغاز کرد و سر انجام سال گذشته توانست منسجم ترين آلبوم رپ فارسی را با نام " جنگل آسفالت" تهيه و آماده انتشار کند. آلبومی که خود، آن را "نخستين" آلبوم رپ فارسی می داند.

جنگل آسفالت" با تلفيق سبک رپ و نوای موسيقی سنتی ايرانی و نيز استفاده از سازهای سنتی ايران زمين همچون عود، تنبک، نی، دف و قانون، به راستی برازنده عنوان "رپ فارسی" است.
برای اين، نخستين "س" هفت سين زير زمينيمان ، به شادباش (و بين خودمان بماند برای سنجيدن ميزان وابستگی اش به نوروز ايرانی و سنت های باسستانی مان) ماهی قرمز هفت سين بردم که نپسنديد: "ماهی زيادی لطيفه بابا! همه به من ميگن زبرا! اين ماهی خيلی سوسوليه! نميشد يه چيز ديگه واسم مياوردين؟"
در حالی که با دلخوری به تنگ ماهی نگاه می کند در پاسخ به اين سوالم که " اگر از ماهی خوشت نميايد ، کدام جزء هفت سين را دوست داری؟" می گويد: "من ماهی رو دوست دارم بخورم نه که بگيرم دستم باهاش عکس بگيرم! من بيشتر از سبزه خوشم مياد. اصولا از چمن خوشم مياد که برويم بنشينيم روش و حال کنيم" و بعد از من می خواهد تا تنگ ماهی را از او بگيرم .
هيچکس در ادامه گفتگو با ما می گويد که سال 1385 سال پرکاری برايش بوده چرا که بعد از مدتها تلاش سرانجام در تابستان آلبوم 'جنگل آسفالت' را حاضر و آماده پخش کرده است.
به گفته او ابتدا قرار بوده که آلبوم را يک شرکت پخش موسيقی بخرد اما چون آهنگ های آلبوم به "سرقت" رفت و در اينترنت پخش شد، کار فروش آلبوم به نتيجه نرسيد.
سروش در پاسخ به سوالم درباره مفهوم "جنگل آسفالت" و دليل نام گذاری آلبومش با اين عبارت می گويد: "از نظر من 'شهر' هم جنگل آسفالت است و آلبوم 'جنگل آسفالت' انعکاسی است از مشکلات اجتماعی و زندگی شهری و اعتراض به آن."

سروش - هيچکس که در طول گفتگويمان مدام دستم می اندازد، "راه اندازی تشکل رپ فارسی" با عنوان " صامت" را از جمله اهداف خود در سال جديد بيان می کند و اين کار را " لازمه بقا و پيشرفت رپ فارسی" می داند.
از جمله می گويد: "می دونی چيه، به نظرم با بالا آمدن 'صامت' اصلا اوضاع عوض خواهد شد و به قولی 'می ترکونيم'."

او از بيان جزييات بيشتر درباره "صامت" و زمينه فعاليت آن خودداری می کند ولی با شيطنت و خنده های خاص خودش می گويد: "اميدوارم امسال فازش رو بگيريم.

آثارسروش لشکری چندی پیش اولین آلبوم موسیقی رپ خودش تحت عنوان جنگل آسفالت را ارائه داد. وی پیش از تدارک آلبوم جنگل آسفالت بیش از 2۰ ترانه رپ به زبان فارسی منتشر کرده‌است. مهدیار آقاجانی نام آهنگساز ترانه‌های هیچکس در آلبوم جنگل آسفالت است.سروش هیچکس علاوه بر آلبوم جنگل آسفالت تعداد زیادی موسیقی رپ با همکاری رپر‌های دیگر فارسی زبان و انگلیسی زبان نطیر: ابلیس، Reveal، زدبازی، قاف، سامان ویلسون و پیشرو تولید کرده و به بیرون فرستاده‌است.وی همچنین ادعا می‌کند که اهل میدان ونک در تهران است.

Re:تاپيك هوداران رپرها و بيوگرافي. - RAPR - جمعه ۲۳ مرداد ۱۳۸۸ ۲۲:۱۴

به نظر شما رپر هایی مثل هیچکس و یاس و ... با چه اهنگی معروف شدند به نظر خودم
هیچکس با اهنگ اختلاف خیلی معروف تر شد
یاس با اهنگ هویت من و سیدی رو بشکن وباید بتونیم معروف شد
زد بازی چون تو اهنگ هاشون فوش میدادند
ابلیس با اهنگ پنجشنبه شب
پیشرو با زیاد دادن اهنگ و البوم جهنم ساکت و دیس زد بازی(اثر منفی)
تهی با رقص اندام 2
فلاکت به خاطره صداش
ساسی مانکن با عروسی و پارمیدا
بهرام نامه ای به رییس جمهور
حسام استپس با دیس هیچکس و تتلو

RE: تاپيك هوداران رپرها و بيوگرافي. - RAPR - جمعه ۲۳ مرداد ۱۳۸۸ ۲۲:۱۶

نلی، خواننده سبک Pop Rap با نام اصلی Cornell Haynes Junior در Saint Louis واقع در Texas در آمریکا به دنیا آمد. او به خاطر بزرگ شدن در حومه شهر، بیسبال را به خوبی فرا گرفت. تا اینکه با دوستان دبیرستانش گروه رپ The St. Lunatics رو به وجود آورد. اعضا :

Kyjuan (b. Robert Cleveland), City Spud (b. Lavell Webb), Big Lee (b. Ali Jones), Murphy Lee (b. Tohri Harper), and Slow Down (b. Corey Edwards)

آنها آهنگ موفق Gimme what you got را در سال 1996 ساختند. ولی موفق نشدند با استودیوهای بزرگ قرارداد ببندند. تا اینکه در سال 1999 نلی موفق شد توجه استودیوی Universal را به خود جلب کند و اولین آلبوم خود را با نام Country grammar در سال 2000 بیرون بدهد. این آلبوم 7 هفته در صدر جدول Us album charts باقی ماند. در سال 2001 هم گروه The St. Lunatics آلبوم Free city را بیرون داد.

در تابستان 2002 هم آلبوم Nellyville را بیرون داد. این آلبوم هم تا 1 هفته در صدر جدولهای مختلف قرار داشت و آهنگ Hot In Herre هم توانست در جدول سینگلها، تا مدتها در صدر بماند. او کار خود را به صورت پراکنده ادامه داد.( مثل آهنگ Shake ya Tailfeather به عنوان آهنگ فیلم Bad boys II ) تا اینکه آلبوم دو دیسکی خود را با نام Sweatsuit را با کمک Outkast و R Kelly بیرون داد. این آلبوم، آهنگهای موفق My place و Flap your wings را در خود داشت.

RE: تاپيك هوداران رپرها و بيوگرافي. - RAPR - جمعه ۲۳ مرداد ۱۳۸۸ ۲۲:۱۷

Sean Combs با نام هنری P diddy در 4 نوامبر 1970 در Harlem در New York به دنیا آمد. او اولین فرزند از دو فرزند Janice و Melvin بود. مادر او (Janice) یک مدل بود، اما پدرش یک فرد خیابان گرد بود که وقتی او 3 سالش بود، در یک درگیری خیابانی کشته شد. تا 10 سالگی، آنها در Harlem ماندند. در همیم مدت بود که او به استعداد خود در رپ پی برد و رویای خواننده شدن را در خود پیدا کرد...

در 10 سالگی او و خانواده اش به حومه نیویورک رفتند. جایی که او به مدرسه کاملا پسرانه Mount St. Michael's Academy رفت. در آنجا بود که او نام مستعار Puffy را گرفت. در 1988 او وارد دانشگاه Howard در Washington DC شد. اما بعد از 2 سال فهمید که استعداد او در درس نیست. پس به استودیوی Uptown Records رفت و به زودی به عنوان آهنگساز در آلبومهای Father's day از Father MC در سال 1990، What's the 411 از Mary J Blige در 1992 و Blue Funk از Heavy D and the boyz در سال 1992 آهنگسازی کرد. تا اینکه در 1993 از آنجا اخراج شد و در همان سال استودیوی Bad boy Records را تاسیس کرد و Craig mack و Notorious B.I.G را به خدمت گرفت که به زودی شروع به بیرون دادن آهنگ کردند و آلبوم Ready to die از Notorious بسیار آلبوم موفقی بود. به همین خاطر افراد بیشتری نظیر Mariah Carey و Lil' Kim هم به Bad boy Records پیوستند.

در همین سالها بود که افراد این استودیو، در مصاحبه هایشان و در کارهایشان شروع به مبارزه و جنگ با Death row Records و به خصوص 2pac و Suge knight کردند. تا اینکه در 1996 2pac ترور شد و 6 ماه بعد، در مارس 1997 Notorious B.I.G هم ترور شد.

او کار خود به عنوان خواننده را از 1997 شروع کرد، با آهنگ خود به نام Can't nobody hold me down . بعد از آن هم آهنگ I'll be missing you به موفقیت چشمگیری دست یافت. تا جاییکه این آهنگ جایزه گرمی بهترین اجرای رپ را در سال 1998 از آن خود کرد. در همین سال هم آلبوم No way out را بیرون داد که جایزه گرمی بهترین آلبوم رپ سال را برد.

در سال 1999 آلبوم Forever هم بیرون داده شد. اما این آلبوم کاملا خالی از ایده های نو بود و باعث ناراحتی طرفداران او شد. در آوریل 1999 او به جرم حمله به Steve stoute به دادگاه رفت. او منیجر Nas بود و بعد از آهنگ Hate me now از Nas که در آن P diddy به صلیب کشیده می شد، این حمله صورت گرفت. این صحنه ها به صورت کاملا اختیاری از او گرفته شده بود. اما او امید داشت که این فیلمبرداری ها پاک شده باشند. در دسامبر 1999 هم او با نامزد خود Jennifer Lopez در Club New York بودند که گلوله هایی باعث اغتشاش در کلوب شد. او و دوست رپرش به نام Shyne به دادگاه رفتند. اما جرم آنها ثابت نشد. اما رابطه او با جنیفر به کلی قطع شد. به خاطر کنجکاوی مطبوعات در مورد رابطه او و جنیفر او نام خود را از Puff daddy به P diddy تغییر داد. در سال 2001 هم او شروع به کار با Britney Spears و NSYNC کرد. در همین سال هم آلبوم The saga continues را بیرون داد که آهنگ موفق Bad boy for life را در خود داشت. در سال 2002 هم آلبوم We invented the remix Vol. 1 را بیرون داد. از آن موقع تا کنون، فقط آهنگهای تک از این خواننده بیرون داده شده که معروفترین آنها، Shake your tailfeather (برنده جایزه گرمی بهترین اجرای رپ در سال 2004) و Nasty girl در سال 2005 هستند

Re:تاپيك هوداران رپرها و بيوگرافي. - RAPR - جمعه ۲۳ مرداد ۱۳۸۸ ۲۲:۱۹

به زودي اين تاپيك رو ميتركونم .

Re:تاپيك هوداران رپرها و بيوگرافي. - stubbern - شنبه ۲۴ مرداد ۱۳۸۸ ۱۱:۳۵

سلام... من به این تاپیکت هم یه سری زدم... اگه می تونی... black eyed  رو هم معرفی کن مخصوصا دختره...

من خارجی هاشو ترجیح می دم

Re:تاپيك هوداران رپرها و بيوگرافي. - RAPR - شنبه ۲۴ مرداد ۱۳۸۸ ۱۵:۲۲

آیس کیوب رپ رو پیش از دهه 90 آغاز کرده و به شهرت بی نظیری در امریکا و بیرون از امریکا دست یافته. آیس هنوز هم کار می کنه و آخرین آلبوم رسمی ای که از او پخش شده آلبوم Laugh Now Cry Later نام داره که در سال 2006 پخش شد و انصافاً از قشنگترین آلبوم های سبک گنگستری هست که تا به حال گوش دادم. آیس علاوه بر موسیقی در سینما هم کار می کنه او در 31 فیلم بازی کرده، او کارگردانی فیلم The Players Club و همچنین تهیه کننده گی و فیلم نامه نویسی چند فیلم رو هم بر عهده داشته. او همچنین موسیقی متن بیش از 24 فیلم رو هم ساخته.

Ice-Cube آیس کیوب

نام واقعی Ice-Cube (به چم:قالب یخ)، O'Shea Jackson است. آیس زاده شده در 15 ژوئن 1969 در لوس انجلس آمریکا است. او از 14 سالگی تکست می نوشته. او فعالیت موسیقیشو در گروه رپ N.W.A در کنار Dr. Dre، Eazy E، MC Ren و DJ Yella آغاز می کنه. پس از دوسال کار موفق در گروه N.W.A، در سال 89 سرانجام ابن گروه رو ترک می کنه و در سال 90 آلبوم انفرادی خودش رو به نام AmeriKKKa's Most Wanted پخش می کنه که تنها پس 10 روز از انتشارش رتبه ی طلایی رو در پر فروشترین ها بدست میاره. در کنار فعالیت موسیقیش در سال 91 برای نخستین بار در فیلم Boyz N the Hood بازی می کنه. در سال 95 و 98 به ترتیب فیلم های Friday و The Players Club رو تهیه و کارگردانی می کنه. آخرین فیلمی هم که کار کرده فیلم First Sunday است که همین چند وقت بیش بخش شده بود.
آلبوم های انفرادی آیس کیوب هم به ترتیب زیر هستن:

AmeriKKKa's Most Wanted (1990)
Kill at Will (EP) (1990)
Death Certificate (1991)
The Predator (1992)
Lethal Injection (1993)
War & Peace - Volume 1 (The War Disc) (1998)
War & Peace - Volume 2 (The Peace Disc) (2000)
Laugh Now, Cry Later (2006)
Raw Footage (2008)

آیس کیوب موفق به دریافت دو جایزه زیر در زمینه ی سینما شده:

2000: Blockbuster Entertainment Award: Favorite Action Team (for Three Kings)
2002: MECCA Movie Award: Acting Award

و همچنین جوایز زیر رو در زمینه ی موسیقی بدست آورده:

VH1 Hip Hop Honors 2006
2006 Honoree
2005 Soul Train Music Awards
Lifetime Achievement Award
2000 Hip Hop Music Awards
Lifetime Achievement Award (with Dr. Dre)
1991 Soul Train Music Awards
(Nominated) Best Rap Album

Re:تاپيك هوداران رپرها و بيوگرافي. - RAPR - شنبه ۲۴ مرداد ۱۳۸۸ ۱۵:۲۳

اینم یه بیو گرافی دیگه

nmouseover=SMR_setLink(this); href="" target=_blank>nload=SMR_resize(this); border=0>

شان پال که اکنون 27 سال دارد در سال 1982 در شهر دیتروت به دنیا امد

او از سال 1998 و در 17 سالگی شروع به رپ خواندن کرد او در 14 سالگی به جرم اقدام به دزدی مسلحانه روانه زندان شد و تا 17 سالگی در انجا بود و از همان جا هم با موسیقی رپ اشنا شد

شان پال محبوبیت خود را در البوم زیبایه THE TRINITYبه دست اورد این البوم حدوده 6 میلیون دلار فروش داشت و ناگهان شان پال را به یک چهره یه جهانی بدل کرد و همان سال (2004) اوجایزه یه بهترین رپر سال را نیز دریافت کرد

شان پال دوستی یه دیرینه ای با شگی دارد این دو از کودکی با هم همبازی بودند وبا هم همکاری در اهنگهای زیادی را نیز داشتند

پدر شان پال یک کارگر ساده بود و زیاد هم از وضعیت مالی خوبی برخوردار نبود و خرج خانه را در خانواده یه شان پال مادر خانواده در می اورد

مادر شان پال به دلیل زیبایی ظاهری که داشت در کاباره ها به خودفروشی مشغول شد تا خرج زندگی را در اورد

شان در 20 سالگی با دختری اشنا شد و با او ازدواج کرد ولی خیلی زود و بعد از 1 سال او را طلاق داد و هم اکنون مجرد است و هیچ فرزندی ندارد

شان تا به حال 7 البوم داده ( البته مثله رپرای خودمون تک اهنگهای زیادی هم داره ) که هشتمین البوم او در سال 2009 بیرون میاد

جالب است بدانید یکی از رقیب های سر سخت امینم و 50 سنت در رپ امریکا شان پال است و امینم نیز در مصاحبه های گوناگون نفرته خود را نسبت به شان پال ابراز کرده است

ولی شان هم اکنون با 50 مشکلی نداره و در سال 2007 یک اهنگ هم با او خونده ولی امینم رو نمی دونم

شان پال از معدود رپر هایی که خودش وارد این هنر شده و دکتر دری و ..... بهش کاری نداشتن ولی خوداییش ترکونده

شان پال مدرسه یه رپی نیز در سال 2005 بنا کرد و هم اکنون نیز پابرجاست و در این مدرسه اموزش خواندن و بیت ساختن و ....... را به علاقه مندان می دهد از مهمترین شاگردان شان پال در این مدرسه میتوان به ریهاندا اشاره کرد که جدیدآ خیلی کاراش خوب شده

شان پال با توجه به علاقه ای که به موسیقی پاپ و ار ان بی داره در بیشتر اهنگاش با یک خواننده ار ان بی فیت میده

من خودم از طرفدارانه دیوانه وار شان پال هستم و تمام ویدیو کلیپ هاشم دانلود کردم خیلی سبک جالبی داره

شان پال در حال حاضر داره روی البوم 2009 خودش کار میکنه که فول ویدیو هستش و بزودی به بازار ارائه میشه

امیدوارم لذت برده باشید .....

موفق باشید .

Re:تاپيك هوداران رپرها و بيوگرافي. - RAPR - شنبه ۲۴ مرداد ۱۳۸۸ ۱۵:۲۵

اینم از بیو گرافی Young Buck

nmouseover=SMR_setLink(this); href="http://img98.com/images/muqcu6lfzuqkqyunyvj8.jpg" target=_blank>nload=SMR_resize(this); border=0>

David Brown متولد 15 مارچ 1981 و با نام رپری Young Buck متولد Nashville امریکا و عضو سابق گروهG-unitهستش

او رپ خیابونی رو از سن 12 سالگی شروع کرد و از سن 14 سالگی وارد استدیو رکورد شد ..
اون خیابون های شهرش رو به خوبی می شناخت و با همون سن کم خودش شروع به پخش مواد دربین اهالی محل کردو همین کار باعث شد که نزدیکان او نام این فروشنده جوان
رو Young Buck بزارن ..

بوک 16 ساله بو و تلاشش رو برای ستاره شدن تو رپ ادامه می داد تا اینکه رپرهای مثل
Brian"Baby" williams روبرویش قرار گرفتن و شانس ستاره شدن رو از بوک سلب کردن..

اوضاع همین طور پیش می رفت تا این که بوک دبیرستان رو ترک کرد و شروع به کار بر روی شعارش کرد تا بتونه تبدیل به یکی از اعضای مهم Cash Money بشه
اما بوک فقط مدت کمی رو در Cash Money گذروند و در همون سال به UTP Records پیوست

اون زندگی عادی میگزروند تا اینکه تو اواخر سال 1999 با رپری به نام D-Tay اشنا شد وتوچندتا از ترکهای البوم Thuggign Til همراه اون خوند و بد جوری ترکوند ..
وقتی Cash Money استعداد بوک رو تو رپ دید در یه تماس تلفنی از او خواست تا دوباره به لیبل برگرده ..و بوک هم دوباره به لیبل برگشت

بعد از گذشت یه مدت و منتقل شدن Cash Money Records به نیویورک و بعد از اون آشنایی

G-unit با YOUNG BUCK و وقتی 50سنت شنید که BUCK رپ می خونه اونو هم به G-unit آورد و قرار داد بست بعداز چند ما آشنایی DRE با 50 باعث شد که G-unit با
AFTHERMATH ENTERTAIMANT قرار داد ببندن...

بوک اولین ورس خودش در G-unit رو در ترکی به نام Blood Hound به همراهی فیفتی سنت برای البوم Get Rich or Die Tryin فیفتی سنت خوند که ترک زیبایی شد.
موفقیت بعدی اون در G-unit با آلبوم رویایی Beg For Mercy بدست اومد البومی که تمام
ترک هاش شاخ بودن وفروش خوبی داشت ...

اوضاع خوب پیش می رفت و بوک به همراه G-unit میکستیپ های خوبی بیرون می داد
تا این که بعد از اخراج The Game از G-unit بوک Spider Loc رو به 50 معرفی کرد و از او
خواست تا اسپایدر هم به لیبل بیاره ...
بعد از عضویت اسپایدر در G-unit Records گیم توی یه ترک به نام 240Bars به بوک و اسپایدر
توهیین کرد و در ست چند وقت بعد از این ماجرا بوک در یه دیس خفن رو به نام
The Real Bitch Boy به همراه اسپایدر و روی یکی از بیت های The Game به نام
Where Im From خوند که دیس خفنی بود بعد از اون بوک تو تمام مصاحبهاش به همه گفت
گیم بدون 50 هیچی نیست و فیفتی نقش مهمی در معروفیت اون و فروش آلبومش داشته
( البته بچه ها این ماجرا طولانی هست )

اون موفقیت های زیادی به همراه گروهش به دست اوورد و البوم موفقی مثل

Straight Outta Cashville رو در سال 2004 از لیبل interscoope بیرون داد این البوم بهترین البوم بوک بود و چیزی حدود1 ملیون کپی در امریکا و حدود 3 ملیون در کپی در جهان فروخت

البوم بعدی اون یعنی Buck the World در تاریخ 27 مارچ 2007 ریلیز شد البته لقب این البوم
F**k the World بود البوم فروش خوبی داشت و در هفته اول 141,083 نسخه فروخت و البته نباید حضور تهییه کننده هایی مثل
Dr-Dre و Lil jon و اعضای G-unit در این البوم رو نادیده گرفت

همچی خوب پیش می رفت تا این که در روز 7 آوریل 2008 فیفتی بوک رو از گروه کنار گذاشت
ولی فقط از گروه و اون هنوز تو لیبل هستش و می تونه از لیبل آلبوم واهنگ بیرون بده
علت جدایی بوک ازG-unit معلوم نیست وتو هر سایتی یه چیزی ی نویسن اما یه سری از سایت ها می گن این کار به خواسته خود بوک انجام شده..به خاطر کار بر روی لیبل شخصی خودش یعنی Cashville Records >>
و حالا اعضای G-unit همون افراد سابق یعنی Yayo . Banks . 50 هستند

Re:تاپيك هوداران رپرها و بيوگرافي. - RAPR - شنبه ۲۴ مرداد ۱۳۸۸ ۱۵:۲۷

بزرگترین آهنگساز رپ حال حاضر دنیا با نام اصلی Andre B young و با نام مستعار Dr. Dre در18 فوریه سال 1965 در لس آنجلس کالیفرنیا به دنیا آمد. او در Campton بزرگ شد و نام مستعارش را از بازیکن بسکتبال مورد علاقه اش یعنی Dr J گرفته است. نام برادر او Warren G است و سه سال از او کوچکتر است. او در یک دعوا کشته شد، در حالی که Dre در حال اجرای تور با N.W.A بود.

او ابتدا در کلوب Eve after dark به عنوان DJ و خواننده فعالیت می کرد. بعد از مدتی با دوستانش Eazy E و D.O.C گروهی به نام World class wreckin' cru ایجاد کردند، ولی Dre از زمانی معروف شد که به گروه N.W.A پیوست. (N.W.A یعنی Niggaz With Attitude ) آنها با آلبوم The debut album (Straight outta Campton) به اوج شهرت رسیدند. این گروه در سال 1991 از هم جدا شدند.

ولی Dre حتی یک لحظه هم صبر نکرد و استودیوی Death row records را تاسیس کرد و چندی بعد آلبوم The chronic را در سال 1992 بیرون داد که بیش از 3 میلیون کپی فروخت و یک جایزه گرمی را برد. بعد از آن هم استودیوی او آلبوم Doggystyle را از Snoop doggy dogg بیرون داد که 4 میلیون کپی فروخت.

در سال 1994 فیلم کوتاه Murder was the case را کارگردانی کرد و آهنگ آن را نیز خودش ساخت. (Natural born killaz) در سال 1995 هم آهنگ فیلم Friday را ساخت با نام Keep their heads ringin' که جایزه بهترین آهنگ رپ سال1995 را در MTV از آن خود کرد. سپس او استودیوی Aftermath Entertainment را ساخت که بزرگترین استودیوی جهان است.

او در سال 1999 هم آلبومی با نام 2001 را بیرون داد که جزو بهترین آلبومهای رپ بیرون آمده تا کنون می باشد.

Re:تاپيك هوداران رپرها و بيوگرافي. - RAPR - شنبه ۲۴ مرداد ۱۳۸۸ ۱۵:۳۴

اینم از بیوگرافی snoop dogg

nmouseover=SMR_setLink(this); href="" target=_blank>nload=SMR_resize(this); border=0>

او در روز 20 اکتبر 1971 در Long beach در California به دنیا آمد. نام اصلی او Calvin Cordozar Broadus می باشد. مادر او در کودکی او را با نام Snoopy صدا می کرد و او نام Snoop doggy dogg را به عنوان نام هنری خود بر گزید (که بعد ها به Snoop dogg تغییر کرد). او بعد از اینکه از دبیرستان فارغ التحصیل شد، سه سال با پلیس به خاطر مواد مخدر و شرارت درگیر بود و مرتب به زندان می افتاد. او در این سالها، به خواندن رپ مشغول شد و با دوست خود Warren G که برادر ناتنی Dr Dre بود، اهنگهای خود را به صورت غیر حرفه ای می ساختند. به این صورت بود که او با Dr Dre آشنا شد و آهنگ فیلم Deep covec را با همدیگر ساختند، سپس آلبوم Chronic هم با شراکت Snoop در بعضی آهنگها آماده شد...

سپس در نوامبر سال 1993 آلبوم Doggystyle را از استودیوی Deat row records بیرون داد. این آلبوم اولین آلبوم رپ بود که شماره یک جدولها شد (ایول!!!) و رپ را از حالت سکون در آورد. آهنگهای What's my name و Gin and juice به Top ten راه یافتند و آلبوم چندین ماه در جدولها ماند. در 1994 هم در فیلم Murder was the case چند آهنگ اجرا کرد.

سپس او در سال 1996 آلبوم Doggfather را بیرون داد. این آلبوم بدون کمک Dr Dre ساخته شد، چون او قبلا Death row records را ترک کرده بود. ( این آلبوم را با کمک Daz و DJ Pooh ساخت.) در سال 2000 هم آلبوم The last meal را ساخت. Dr Dre حدود 4 سال بر روی آهنگسازی این آلبوم کار کرد. (واقعا شاهکاره)

در سال 2002 او اعلام کرد که قصد دارد کشیدن سیگار و نوشیدن مشروب را ترک کند. در همین سال هم آلبوم Paid tha cost to be da boss را بیرون داد. ناگفته نماند که او از طرفداران موسیقی کلاسیک و هوی متال است و گروه متالیکا ار دوست دارد. در سال 2003 هم در کنسرت آنها شرکت کرد و آهنگ اجرا کرد.

او در 21 می 2004 قصد طلاق از همسرش Shante Broadus را داشت، ولی با هم آشتی کردند. او سه فرزند با نامهای Corde ، Cordell و Corie دارد. در همان سال او با Nate doog و Warren G گروه 213 را دوباره تشکیل دادند و آلبوم The hard way را بیرون دادند که آهنگ Groupie Luv آن، شماره 4 در جدول US Billboard 200 شد. (213 کد شهر Long beach است.) (LBC هم که او در آهنگهایش به کار می برد به معنی Long beach, California می باشد.)

او در سال 2004 استودیوی Star trak را تاسیس کرد و آلبوم R&G (Rhythm and Gangsta) The master piece را بیرون داد. آهنگ Dropp it like it's hot این آلبوم، اولین آهنگ او بود که شماره یک را در جدولها به خود اختصاص داد. آهنگ Signs هم که با Justin Timberlake و Charlie wilson خواند، نشان داد که می تواند با خوانندگان پاپ هم آهنگ بخواند، بدون اینکه به کارش لطمه ای بزند.

او اخیرا اعلام کرده که آلبوم بعدی او با نام The Blue carpet treatment با کمک Dr Dre ساخته خواهد شد. این حرف نشان می دهد که شایعات به هم خوردن رابطه این دو رپر بزرگ با هم پایان یافته است. او در آلبوم Detox از Dr Dre حضور خواهد داشت.

موفق باشید

RE: تاپيك هوداران رپرها و بيوگرافي. - RAPR - شنبه ۲۴ مرداد ۱۳۸۸ ۱۵:۳۷

او با نام Alvin Nathaniel Joiner در 18 ژانویه 1974 در Detroit واقع در ایالت میشیگان امریکا به دنیا آمد. او زندگش سختی را پشت سر گذاشته است. در سن 9 سالگی مادرش را از دست داد و با پدرش زندگی می کرد. از سن 10 سالگی شروع به نوشتن Rhyme کرد، بدون اینکه حتی یک رادیو داشته باشد. دز همین سال بود که پدرش او و بقیه خانواده را به New Mexico برد. او از سن 13 سالگی شروع به شرارت کرد و با پلیس درگیر شد. از سن 14 تا 17 سالگی هم از بارها از مدرسه اخراج شد. از اینجا بود که او همه پولی که داشت را برداشت ($2000) و با ماشین بنفش و مشکی خود به کالیفرنیا آمد تا به رویاهایش برسد.
او کارش را شروع کرد و در ابتدا، در آلبومهای دیگران می خواند، بعد از مدتی با فردی به نام Broadway آشنا شد و او هم به نوبه خود، X را با Tha Alkoholiks آشنا کرد و او به طور طبیعی با King Tee آشنا شد. آنها کارشان را شروع کردند و X آهنگ Freestyle Ghetto را در آلبوم King Tee IV Life اجرا کرد. سپس در سال 1996 آلبوم At the speed of life خود را بیرون داد. آهنگ Paparzzi او به موفقیت چشمگیری دست یافت. وقتی که او آلبوم 40 dayz and 40 nightzرا در سال 1998 بیرون داد، همه رپرها فهمیدند که با یک نابغه سر و کار دارند. او در آلبوم افراد زیادی شرکت می کرد، از جمله Snoop dogg, Dr Dre, Kurupt . یکی از بهترین کارهای او نیز آهنگ Bitch please است که با Snoop dogg اجرا کرده است. او کم کم داشت جای خود را در میان رپر ها باز می کرد...
او در سال 2000 سومین آلبوم خود با نام Restless را بیرون داد. این آلبوم، اولین Platinum Record او بود و آهنگهای موفق X, get your walk on, Front 2 back, Loud and clear را داشت. او در همین موقع استودیوی خود با نام Open bar Entertainment را گشود.
او سپس با دعوت Dr Dre در کنسرتهای Anger management و Up in smoke شرکت کرد.
در سال 2002 چهارمین آلبوم خود با نام Man Versus Machine را بیرون داد. این آلبوم توانست Gold شود، به همین خاطر به خوبی آلبوم Restless او نبود. این آلبوم، آهنگ Multiply را در خود داشت که آهنگ موفقی بود. (به عقیده من جزو بهترین آهنگای رپ خونده شده تا حالاست.)
سپس او در سال 2004 آلبوم Weapons of mass destruction را بیرون داد. این البوم هم آهنگهای موفقی نظیر Muthafucka, LAX, beware of us را در خود داشت.
او بیشتر به خاطر برنامه تلویزیونی Pimp my ride معروف است. در این برنامه، او با گروهش در کارگاه West coast costumes ماشینهای قدیمی را اسپورت میکنند. این برنامه توسط شبکه MTV پخش می شود و این شبکه تمامی پول ماشینها را می دهد

موفق باشید

Re:تاپيك هوداران رپرها و بيوگرافي. - RAPR - شنبه ۲۴ مرداد ۱۳۸۸ ۱۵:۳۹

متولد : نیمه ی دوم بهار 67 در میدان رسالت تهران البته میگن به قیافمم بیشتر میخوره
در یک خانواده نه چندان مذهبی به دنیا اومدم
پدر یه وانت داشت و باهاش کار میکرد تا بتونه خرج زندگیشو در بیاره
یه خونه ی کوچیک نبش کوچه ای که نصفش خاکی بود بچگیام میرفتم میدون رسالت دعواهای میدون رو میدیدم !
بزرگتر که شدم یکم وضعمون بهتر شد و توی یکی از محله های نارمک خونه اجاره کردم پدرم!(خونش یکم بهتر بود) (با یه میدون بزرگ هم همجوار بود)
دبستان راهنمای اونجا بودم .ادمای جالبی اونجا نبودن کم کم منم همرنگ اونا شدم !وقتی همبازی اونا شدم !
یادمه دستمال کاغذی رو لوله می کردیم.دورش به مقوا می پیچیدیم.بعد لای دستمال کاغذی هم یه لوله کاغذ میذاشتیم و سرش و روشن می کردیم.وقتی می کشیدم خیلی می سوخت ولی دوستام از دودش تحسینم می کردن
بگذریم...
درسم خوب بود جزء بهترینهای مدرسه همه دوسم داشتن مخصوصا معلما ( به خاطر اینکه اوراق بچه ها رو میدادن تا من تصحیح کنم) در حقیقت اینجوری نبود زیر اب کاه نه ولی با سیاست بودم !!!!
شیطتنتهای دوره ی راهنمایم جوری بود که هیچکس ازم انتظار نداشت بچه زرنگ مدرسه ؟این کارو بکنه ؟البته غیر از درس نه قیافشو داشتم که همچین کاری رو کرده باشم نه سابقه ای داشتم !
به ظاهر اروم بودم توی کلاس هم میز دوم میشستم !
اوخر دوره ی راهنمای علاقه ی هنریم به سمت رپ تغییر مسیر داد !
البته اون روز فکر نمی کردم یه روز خودم رپ بخونم گوش میدادم و حالشو میبردم !
دوران دبیرستان محله باز عوض شد!!!(سمت مجدیه خونه خریدم با بهتر شدن اوضاع پدر)
از دوران دبیرستان همه چیز تغییر کرد !
اول دبیرستان با دو نفر اشنا شدم که گروهی به اسم گپ داشتن(سال 1380)
کارشون واسم خلی جالب بود اخه تا حالا رپ فارسی نشنیده بودم !
خلاصه :
گروه گپ اهنگاشونو به من دادن تا تمرین کنم بلکه یه روز بتونم باهاشون کار کنم !
علاقه ی عجیب و غریبی داشتم !اینقدر تمرین کردم که بعد از یک ما تونستم اهنگ بخونم !
در اوخر ابان 1380 یه البوم جمع کردم البته جای منتشر نشد !
اسم البوم(واسه الان بخون) بود . از نظر فنی خوب بود ولی از نظر شعر ضعیف بود !(محتوای شعریش شبیه گپ بود)
واسه همینم شروع به ترجمه ی اثار غربی کردم تا بفهمم موضوع رپ چیه . این چیزی نبود که بشه بهم درس داد !
از همون موقع درسم به شدت افت پیدا کرد .و دیگه شیطنت هام هم جوری نبود که بشه با سیاست قایمش کرد.کم کم شد م صدر نشین لیست سیاه مدرسه !
و ته کلاس نشین ها !!!!
ته کلاس دوستای بغل دستیم مسخرم میکردن دلیلش این بود که سر کلاس هم دس از سر شعر گفتن بر نمیداشتم !!!!!!!هر چند ضعیف ولی تمرین باعث شد که .. .البته از قبل اهل نوشتن بودم !!
داستان مینوشتم ! ادبیات قوی داشتم !ولی خب شعر رپ یه چیز دیگس!
کم کم سبک لباس پوشیدن هم تغیر کرد ! شلوارهایی که خشتکش زمین و جارو می کرد و تی شرت هایی که زانوهامو رو می پوشوند!
گروه 5 نفره با این سبک لباس تو مدرسه تشکل دادم !انگشت نما بود ..
دعواهای مدرسه رو خیلی دوس داشتم ! اگه روزی اتفاقی نمی افتاد با اون 4 نفر هم دیگه رو میزدیم !!
روز به روز تو ضمینه ی موسیقی فعالتر میشدم !یه نرم افزار نسبتا حرفه از یکی از دوستم یاد گرفتم
شعرامم بهتر میشد هر روز!! البته که گفتن این حرفا اسونه !
1381 با تمرین وتلاش زیاد شروع به تمرین خوندن کردم !
بدون اهنگ شعر مینوشتم !و تو راه مدرسه یکی از دوستام با دهن اهنگ مید منم شعرامو میخوندم !
تو همین زمان بود که به کلم خورد کار کنم و پولامو جمع کنم !تو یه شرکت طراحی(مال بابای یکی از دوستام بود )-( میدون انقلاب -برج مهستان) شروع به کار شدم هر کاری: ابدارچی منشی گارگری و.. بسته های مقوا رو از پایین برج میبردم و بر عکس(اسانسور خراب بود)(شانس من)
داشتم پولامو جمع میکردم که یکی از رفقا ازم قرص خواست منم با کمال میل بهش دادم که هیچ وقت ازش پس نگرفتم !نارو خوردن از رفیق خیلی سخته ولی نا امیدی بد تره !
با همون یه ذره پولی که واسم مونده بود باز شروع به کار کردم !
طی چهار سال تک اهنگای تو خونه با میکرفن معمولی ظبط کردم بلاخره سال 85 تونستم اولین البوم رسمی به اسم بهرام رو به صورت زیر زمینی منتشر کنم !
بهترین اهنگای این البوم از نظر خودم وبقیه !:
برقص با من" و "تشکر از مادرم"
همچنین در اون زمان در مسابقه فری استایل سایت ایران میکروفون شرکت کردم و تونستم مقام اول رو کسب کنم! با آهنگ "فقر
اکثر شعرامو چه الان چه قبل تو خیابون میگم !
وقتی پیاده میرم ! وقتی دارم قدم میزنم !
تو تاکسی تو اتوبوس ! و خیلی جاهای دیگه!
جاده با من حرف میزنه
بعد البوم اول هم بیکار نشستم !
اواسط 85 البوم دوم کار کردم !
عکس العمل مخاطبا باعث شد تا مستحکم تر کار کنم !
با یه استعداد رو به رو شدم و تصمیم گرفتم اونو با سبک خودم همرا کنم !من و ولفگان با هم همکار شدیم !!!!تا هم بتونم کمکی به اون کرده باشم هم البوم دوم رو متنوع تر کار کنم !
البوم دوم منتشر شد ! با نام (فرصت )
آلبوم فرصت با موفقیت آهنگهای "فرصت" ، "اذان" و "من با تو" مواجه شد!
انتقادهای خوبی هم از طرف مخاطبان مطرح شد که در پیشرفت امروزی من بی تاثیر نبودند.
برخورد مخاطبان باعث شد تا تلاشم رو چند برابر کنم ! تا جای که اواخر 85 تونستم سومین البوم خودم رو منتشر کردم اسم البوم هم درد دل بود
آلبوم درد دل با موفقیت عجیب و غریب آهنگهای "درد دل" ، "بن بست" ،"ایران پاک" و "سلطان رپ" روبرو شد !
بعد از اون هم که کاراهای دیگه ای .....
دیگه حال ندارم بنویسم ولی فک کنم خودتون بدونید اگه توضیح بیشتری هم خواستین خبرم کنید !
نمیدونم غلط املای داره یا نه دیگه نگاه نکردم ! شرمنده
عزت زیاد
خدانگهدار

Re:تاپيك هوداران رپرها و بيوگرافي. - RAPR - شنبه ۲۴ مرداد ۱۳۸۸ ۱۵:۴۳

متن بالا بيو گرافي بهرام هستش.

Re:تاپيك هوداران رپرها و بيوگرافي. - RAPR - شنبه ۲۴ مرداد ۱۳۸۸ ۱۵:۴۷

اینم بیوگرافی 2pac که تتیغه باعث شد بید سالها یادش بیفتم

nmouseover=SMR_setLink(this); href="http://ec1.images-amazon.com/images/I/51895X8Q7PL._SS400_.jpg" target=_blank>nload=SMR_resize(this); border=0>

تولد

[لسانه پاریش کروکس (که در سن 6 سالگی اسم توپاک را،از اسم رییس اینکاها - توپاک آمارو 2 که در قرن هجدهم فرمانده ی جنگ در مقابل اسپانیایی ها بود گرفت) در 6 جون 1971 به دنیا آمد.آفنی مادر او عضو گروه پلنگ های سیاه(Black Panthers )بود.وقتی که او باردار توپاک بود ، به علت بمب گذاری به 30 سال زندان محکوم شد,ولی بدون وکیل ، از خودش دفاع کرد و یک ماه قبل از تولد توپاک از زندان آزاد شدو جالب اینجاست توپاک تا سال 1994 پدرش را نمیشناخت.توپاک هم طبق عقاید گروه پلنگ های سیاه بزرگ شد.او به همراه مادر و خواهر ناتنی اش در فقر بزرگ شد و باید به جاهای مختلف نیو یورک پناه می آورد.به همین دلیل همیشه دوست های کمی داشت و همیشه به فکر شعر گفتن و نوشتن خاطره بود.در 12 سالگی به یک کمپانی تئاتر پیوست.در 15 سالگی با مادرش به بالتیمورا در مری لند رفت و در مدرسه ی هنر بلاتیمور قبول و تبدیل به یک شاگرد دوست داشتنی شد.در همان جا بود که اولین قطعه ی رپ خود را با اسم "MC New York" ساخت.دو سال بعد آفنی توپاک را برای زندگی با خانواده ی یکی از دوستانش به مارین سیتی در کالیفورنیا فرستاد.همان جا بود که توپاک زندگی عادی را از دست داد و کم تر قانون را رعایت میکرد.ولی خیلی زود آن مکان را ترک کرد و شروع به در خیابانها و پخش مواد مخدر پرداخت.در همین زمان بود که با افرادی دوست شد که او را در ساخت آهنگ های رپ کمک کردند.مانند ری لوو که با یکدیگر یک گروه رپ به نام "استریکتلی داپ" درست کردند.اولین باری که یکی از آهنگ های توپاک به نام "This is an EP" در یک سی دی ضبط شد،سال 1991 بود.این سی دی مال گروه "Underground Digital" بود.

به سوی شهرت

در اواخر 1991،توپاک 20 ساله با آلبومش به نام "2Pacalypse Now" مشهور شد.خیلی از آهنگ ها مشکلات نژاد پرستی و زندگی در حاشیه ی شهرها را مطرح میکرد.این آلبوم پس از معرفی آن توسط جوانان به هم بسیار شهرت یافت.با این که توپاک میخواست در آلبوم خودش سختی هایی که جوان های سیاه پشت سر میگذاشتند را مطرح میکرد،خیلی از قسمت ها درباره ی خشونت جوان ها و پلیس ها بود.ولی این آلبوم با انتقادهای بسیاری هم رو به رو شد و پس از این که یک جوان پلیسی را کشت و گفت که از این آلبوم ایده گرفته است،این انتقادات به اوج خود رسید.در اکتبر 1991 در اوکلند،دو پلیس به توپاک تذکر دادن چون بدون توجه به چراغ راهنمایی از خیابان گذشته بود و پس از آن توپاک به آن ها گفت : "F**k y' all"و توپاک در آن جا کتک مفصلی خورد و مجبور به پرداخت 42,000 دلار جریمه نقدی شد.در 1992 ، پس از یک مبارزه ی مسلحانه که با مرگ یک کودک 6 ساله تمام شد،توپاک دستگیر شد.ولی توپاک با دادن پول به پدر و مادر آن کودک رضایت آن ها را جلب کرد.در 1993 توپاک با دو پلیس درگیر شد.ولی پلیس ها در حال انجام وظیفه نبودند.با این حال شکایات بسیار شدیدی علیه توپاک مطرح شد.ولی پس از این که مشخص شد دو پلیس مست بودند،پرونده بسته شد.آلبوم بعدی توپاک به نام "Strictly 4 My N.I.G.G.A.Z" بود و در آهنگ های "hit I Get Around" و "Keep Ya Head Up" خودش را یک آدم خشن معرفی کرد.توپاک به همراه دوستانش به نام های بیگ سایک ، ماکادوشیس و برادر ناتنی خودش موپریم آلبوم بعدی خودش را به اسم "Thug Life : Volume 1" با کمپانی اینتر اسکوپ در 1995 بیرون داد.یکی از خالکوبی های توپی THUG LIFE بود به معنی "The Hate U Give Little Infants Fuck Everybody

دشمنیها و رقابتها

توپاک در طول زندگی دشمنان زیادی داشت اما مهمترین دشمنی اش با Notorious B.I.G و کمپانی پشتیبانش Bad Boy Records بود.این دو نفر در ابتدا دو دوست صمیمی بودند وقتی Notorious B.I.G هنوز ناشناخته بود.وقتی توپاک در زندان بود از حرفهایی که Notorious B.I.G و Puff Daddy درباره ی او به روزنامه ی ویبه زدند عصبانی شد.به علت مشکلاتی که با قانون داشت می خواست از "بازی رپ" بیرون بیاید اما با شنیدن حرفهایی که Notorious B.I.G و Puff Daddy در باره ی او زدند تصمیم گرفت باز گردد و انتقام خود را بگیرد.وقتی داشت فیلم "Poetic Justice" را با جانت جکسن بازی میکرد،توپاک انجام تست AIDS خود داری کرد. توپاک میگفت که مردان دیگر هم این تست را انجام نداده بودند.پس جانت از دست توپاک ناراحت شد و پس از پایان فیلم دیگر با او حرف نزد.ولی توپاک در آهنگ "I Got My Mind Made Up" از او معذرت خواهی کرد.

سال های آخر

در دسامبر1994،توپاک به تجواز به یک زن در هتل متهم شد.و در فوریه ی 1995،توپاک به 4 سال زندان مجکوم شد.
nmouseover=SMR_setLink(this); href="" target=_blank>nload=SMR_resize(this); border=0>چ
ولی قبل از تصویب حکم دادگاه،در کنار یک استودیوی ضبط در نیویورک،به توپاک حمله شد و 5 گلوله به سمت او شلیک شد.
توپاک در یک مصاحبه به یاد آورد : در شب 30 نوامبر 1994،او به همراه یکی از دوستانش و مدیر برنامه هایش،برای ضبط کردن یک سری آهنگ به استودیو رفتند.
وقتی داشتند وارد استودیو میشدند،دو نفر به آن ها نزدیک شدند.توپاک فکر میکرد که آن ها پلیس های امنیتی استودیوی Notorious B.I.G هستند.آن دو نفر توپاک و دوستانش را مجبور کردند که روی زمین دراز بکشند.ولی هدف آن ها توپاک بود.به همین دلیل به توپاک 5 گلوله شلیک کردند و تمام جواهرات و پول های او را دزدیدند.توپاک با کمک دوستانش،از آسانسور بالا رفت تا به Notorious B.I.G و Puff Daddyو Lil Cesar برسد.توپاک میگفت که دوستان او کمی مشکوک به نظر میرسیدند.انگار که آن ها تعجب کرده بودند که چرا او هنوز زنده است.ولی به شکلی معجزه آسا توپاک زنده مانده بود.بر خلاف نظر پزشکان،او پس از چند روز از بیمارستان بیرون آمد و چند روز بعد با صندلی چرخ دار به دادگاه رفت تا حکم دادگاهش را در مورد تجاوز به آن زن گوش کند.در زمانی که توپاک در زندان بود،آلبوم او به نام "Me Against The World" چاپ شد.توپاک تنها خواننده ای بود که وقتی در زندان بود،آلبومش در برترین ها شماره ی 1 بود.در همین زمان با کیشا موریس که مدت زیادی بود با هم نامزد بودند هم ازدواج کرد.در اکتبر پس از 8 ماه زندان،توپاک با کمک رییس Death Row Records از زندان بیرون آمد.Shug Night - رییس Death Row Records- برای آزادی توپاک 1.4 میلیون دلار پرداخت کرد و توپاک هم مجبور شد که سه آلبوم برای Death Row Records بسازد.بنابراین پس از آزادیش بلافاصله شروع به کار کردن کرد و در 1996،آلبوم "All Eyes On Me" را بیرون داد.
آخرین آلبومی که توپاک بیرون داد،"The Don Killuminati: The 7 Day Theory" بود که 2 ماه پس از مرگ او چاپ شد.در خیلی از آهنگ های این آلبوم مرگ خود را پیشینی کرده بود.
میگویند که ساخت این آلبوم 7 روز طول کشید و مهم ترین آهنگ آن "Hail Mary" در نیم ساعت ساخته شد.این آلبوم بیش از 5 میلیون فروش کرد.
توپاک داشت یک هنرپیشه ی حرفه ای هم میشد.از 1991 تا 1996،توپاک 7 فیلم بازی کرد

مرگ

توپاک،پس از این تماشای یک مسابقه ی بوکس بین مایک تایسن و بروک سلدون،با شلیک چند گلوله از یک کادیلاک در لاس وگاس در نوادا،در 7 سپتامبر 1996 به آسیب رسیدو پس از 6 روز در بیمارستان دانشگاه نوادا در ساعت 4 و 3 دقیقه ی صبح در 13 سپاتامبر وقتی که تنها 25 سال داشت درگذشت
nmouseover=SMR_setLink(this); href="http://www.blogger.ba/photos/79500.jpg" target=_blank>nload=SMR_resize(this); border=0>
میگویند کسانی که به او گلوله شلیک کردند،از آدم های East Coast و Notorious B.I.G بودند که بسیار با هم رقابت داشتند.پلیس لاس وگاس با این که هنوز رسماً این پرونده را نبسته اند،ولی به این نتیجه رسیدند که کریپس،یکی از گروه های گنگ لوس آنجلس،او را کشتند.
چند ساعت قبل از حمله،توپاک در یک دعوا،به همراه نفرات بلودز(یک گروه گنگ دیگر لوس آنجلس که با کریپس رقابت داشت) در مقابل گروهی دیگر شرکت داشت.باید اشاره کرد که توپاک و Death Row،امنیت خود را به گنگ بلودز واگذار میکردند.
از طرف دیگر Notorious B.I.G و Bad Boy Records،وقتی که هنوز در کالیفورنیا زندگی میکردند،امنیت خود را به گنگ کریپس واگذار میکردند.
در یک گزارش روزنامه ی لاس وگاس تایمز،به این نتیجه رسیدند کهNotorious B.I.G ،که او هم در آن زمان در شهر بود،حاظر شد که برای کشتن توپاک به کریپس پول دهد.

توپاک که پس از حمله در سال 1994،همیشه همراه خودش چند بادی گارد و جلیقه ی ضد گلوله حمل میکرد،آن شب هیچ کدام را همراه نداشت . دلیل این موضوع هنوز یک معماست.
نکته ی جالب این است که نام آخرین آلبوم او "The Don Killuminati: The Seven Day Theory " بود که اگر حروف آن را جابجا کنیم این جمله به دست می آید :

"OK on tha 7th u think I'm dead yet I'm really alive" که معنی آن میشود :
تو فکر میکنی که من در روز 7 میمیرم ولی من هنوز زنده ام.
این شماره ی 7 در چند جای دیگر هم وجود دارد مانند :
7 سپتامبر به او تیر زدند.
از 12 تیر 5 تیر به او خورد و 7 تیر به او نخورد.
او در 4:03 صبح مرد که جمع آن 7 میشود.

جالب این است که تعداد آهنگ هایی که پس از مرگ توپاک از او بیرون آمد بیش تر از تعداد آهنگ هایی است که قبل از مرگش بیرون آمد و آهنگ های او هنوز هم در تمام دنیا ریمیکس میشوند.

در 14 نوامبر 2003 فیلمی درباره ی او به نام "Tupac : Resurrection" ساخته شد که زندگیش را با صدای خودش تعریف کرد

Re:تاپيك هوداران رپرها و بيوگرافي. - RAPR - شنبه ۲۴ مرداد ۱۳۸۸ ۱۵:۵۳

اين هم سفارش شما دوست عزيز

[]
البته فعلا بازم هست موفق باشي.

Re:تاپيك هوداران رپرها و بيوگرافي. - RAPR - يك شنبه ۲۵ مرداد ۱۳۸۸ ۰۴:۴۲

Sean Combs با نام هنری P diddy در 4 نوامبر 1970 در Harlem در New York به دنیا آمد. او اولین فرزند از دو فرزند Janice و Melvin بود. مادر او (Janice) یک مدل بود، اما پدرش یک فرد خیابان گرد بود که وقتی او 3 سالش بود، در یک درگیری خیابانی کشته شد. تا 10 سالگی، آنها در Harlem ماندند. در همیم مدت بود که او به استعداد خود در رپ پی برد و رویای خواننده شدن را در خود پیدا کرد...

در 10 سالگی او و خانواده اش به حومه نیویورک رفتند. جایی که او به مدرسه کاملا پسرانه Mount St. Michael's Academy رفت. در آنجا بود که او نام مستعار Puffy را گرفت. در 1988 او وارد دانشگاه Howard در Washington DC شد. اما بعد از 2 سال فهمید که استعداد او در درس نیست. پس به استودیوی Uptown Records رفت و به زودی به عنوان آهنگساز در آلبومهای Father's day از Father MC در سال 1990، What's the 411 از Mary J Blige در 1992 و Blue Funk از Heavy D and the boyz در سال 1992 آهنگسازی کرد. تا اینکه در 1993 از آنجا اخراج شد و در همان سال استودیوی Bad boy Records را تاسیس کرد و Craig mack و Notorious B.I.G را به خدمت گرفت که به زودی شروع به بیرون دادن آهنگ کردند و آلبوم Ready to die از Notorious بسیار آلبوم موفقی بود. به همین خاطر افراد بیشتری نظیر Mariah Carey و Lil' Kim هم به Bad boy Records پیوستند.

در همین سالها بود که افراد این استودیو، در مصاحبه هایشان و در کارهایشان شروع به مبارزه و جنگ با Death row Records و به خصوص 2pac و Suge knight کردند. تا اینکه در 1996 2pac ترور شد و 6 ماه بعد، در مارس 1997 Notorious B.I.G هم ترور شد.

او کار خود به عنوان خواننده را از 1997 شروع کرد، با آهنگ خود به نام Can't nobody hold me down . بعد از آن هم آهنگ I'll be missing you به موفقیت چشمگیری دست یافت. تا جاییکه این آهنگ جایزه گرمی بهترین اجرای رپ را در سال 1998 از آن خود کرد. در همین سال هم آلبوم No way out را بیرون داد که جایزه گرمی بهترین آلبوم رپ سال را برد.

در سال 1999 آلبوم Forever هم بیرون داده شد. اما این آلبوم کاملا خالی از ایده های نو بود و باعث ناراحتی طرفداران او شد. در آوریل 1999 او به جرم حمله به Steve stoute به دادگاه رفت. او منیجر Nas بود و بعد از آهنگ Hate me now از Nas که در آن P diddy به صلیب کشیده می شد، این حمله صورت گرفت. این صحنه ها به صورت کاملا اختیاری از او گرفته شده بود. اما او امید داشت که این فیلمبرداری ها پاک شده باشند. در دسامبر 1999 هم او با نامزد خود Jennifer Lopez در Club New York بودند که گلوله هایی باعث اغتشاش در کلوب شد. او و دوست رپرش به نام Shyne به دادگاه رفتند. اما جرم آنها ثابت نشد. اما رابطه او با جنیفر به کلی قطع شد. به خاطر کنجکاوی مطبوعات در مورد رابطه او و جنیفر او نام خود را از Puff daddy به P diddy تغییر داد. در سال 2001 هم او شروع به کار با Britney Spears و NSYNC کرد. در همین سال هم آلبوم The saga continues را بیرون داد که آهنگ موفق Bad boy for life را در خود داشت. در سال 2002 هم آلبوم We invented the remix Vol. 1 را بیرون داد. از آن موقع تا کنون، فقط آهنگهای تک از این خواننده بیرون داده شده که معروفترین آنها، Shake your tailfeather (برنده جایزه گرمی بهترین اجرای رپ در سال 2004) و Nasty girl در سال 2005 هستند.

Re:تاپيك هوداران رپرها و بيوگرافي. - RAPR - يك شنبه ۲۵ مرداد ۱۳۸۸ ۰۴:۴۵

مازلی در نورفولک، ویرجیانا به دنیا آمد و در همان جا هم بزرگ شد و در آنجا با میسی الیوت و ملوین بارکلیف آشنا شد که با نام مگو شناخته می‌شد. مجری کارش را به عنوان مجری پخش
موسیقی و با نام «DJ Timmy Tim» آغاز کرد و ترانه‌های هیپ-هاپ اجرا می‌کرد.

در سال ۱۹۹۶ گینواین اولین آلبوم خود را با نام Ginuwine...the Bachelor عرضه کرد که تهیه کننده اش تیمبالند بود و این آلبوم هم از نظر فروش و هم در نقدهایی که از آن می‌شد موفق بود. در بسیاری از ترانه‌های این آلبوم تیمبالند در میان آهنگ‌ها آوازهایی به صورت رپ و جسته گریخته می‌خواند و این عمل شبیه کاری بود که الیوت و پاف ددی در همان زمان انجام می‌دادند. صدای تیمبالند به صورت آهسته و الکترونیکی در میان آهنگ‌ها شنیده می‌شد.

در طول مدتی که آلبوم Ginuwine...the Bachelor در حال تهیه بود، خواننده R&B، عالیه با تیمبالند و میسی الیوت تماس گرفت و از آنها خواست که سازنده و تهیه کننده آلبوم دومش یعنی One In A Million باشند. ترانه‌های آلبوم عالیه، مانند آلبوم Ginuwine...the Bachelor بود و این آلبوم به فروش جهانی ۱۱ میلیون دست یافت و علاوه بر معروف ساختن عالیه، تیمبالند و الیوت هم به شهرت رسیدند.

در دههٔ ۱۹۹۰ تیمبالند و الیوت موفق ترین آهنگساز و تهیه کننده شدند. تا انتهای این دهه صدای تیمبالند در بسیاری از ترانه‌های SWV، دستینی‌ز چایلد، نیکول ری، توتال، جی-زدو نس شنیده می‌شد.

بین سال‌های ۲۰۰۰ و ۲۰۰۵، تیمبالند همکاری‌هایی در ساخت آهنگ با خوانندگانی چون لوداکریس، جی-زد، عالیه، گینواین، اسنوپ داگ، میسی الیوت، فیبالوس، بوبا اسپارکس، پیتی پابلو، نیکول ری، لیمپ بیزکیت، جاستین تیمبرلیک، TLC، آلیشا کیز، کیلی دین، نیتداگ، برندی، الال کول جی داشت.

در سال ۲۰۰۵ همکاری‌هایی با Tweet و The Game و جنیفر لوپز داشت.

تیمبلاند یک شرکت موسیقی جدید با نام Mosley Music Group را افتتاح کرد و خوانندگانی چون نلی فورتادو و کری هیلسون و D.O.E. با این برچسب آلبوم جدیدشان را ساختند. در سال ۲۰۰۶ نلی فورتادو سومین آلبوم خود را با نام Loose عرضه کرد که در امریکا number-one بود. در این سال تیمبالند با خوانندگانی چون ویتنی هوستون, جی‌سی چیسز, میسی الیوت, پاف ددی, یانگ جیزی, چینگی, The Game, روزاندا توماس, Tweet, Björk, فیفتی سنت, ریچ بوی, UGK, Stat Quo, اسنوپ داگ, rapper Eve همکاری داشت.

در سال ۲۰۰۷ تیمبالند آلبومی با نام Timbaland Presents Shock Value عرضه کرد که در آن خوانندگان چون Dr. Dre, التون جان, نلی فورتادو, میسی الیوت با او همکری می‌کردند.

در بین خوانندگان هیپ-هاپ سیاهپوست، تیمبالند از نظر ثروت با ۲۱ میلیون دلار نفر چهارم است و سه نفر اول به ترتیب جی-زد (۳۴ میلیون دلار) و فیفتی سنت (۳۲ میلیون دلار) و پاف ددی (۲۸ میلیون دلار) هستند.

nmouseover=SMR_setLink(this); href="http://www.buzzine.com/wp-content/uploads/2009/01/timbaland_20090116.jpg" target=_blank>nload=SMR_resize(this); border=0>

Re:تاپيك هوداران رپرها و بيوگرافي. - RAPR - يك شنبه ۲۵ مرداد ۱۳۸۸ ۰۴:۴۷

Cristopher Lloyd                   در سال 1985 در Queens در جاماییکا به دنیا آمد. خود او در مورد خودش می گوید : "پدر من یک سیاه پوست و مادرم سفیدپوست بود. در مقایسه با قسمت سفید خانواده، من از همه بدتر بودم. اما در مورد قسمت سیاه، من از همه بهتر بودم! چون عموهای من همه خلافکارهای سابقه دار بودند!" مادر و پدر او هیچوقت با هم به طور رسمی ازدواج نکردند. و از آنجا که پدر او بیشتر وقتش را در بارها می گذراند، این مسئولیت مادرش بود که او را بزرگ کند.

دبیرستان ها آمریکا، او را نپذیرفتند و او قبل از 16 سالگی از مدرسه اخراج شد. خواننده های مورد علاقه او Big Daddy Kane و Slick Rick بودند. او خیلی وقت قبل از اخراج از مدرسه، Rhyme می نوشت. اما وقتی از دبیرستان اخراج شد، وقت بیشتری برای این کار داشت. او این کار را به طور مخفیانه انجام میداد. ولی وقتی که دوستانش شعرهای او را شنیدند، به او گفتند : تو باید اینها را بفروشی!!!! و این قبل از زمانی بود که او حتی پایش را به استودیو بگذارد.

او شروع به پر کردن نوارهای خانگی کرد و در همسایگی خود، جزو بهترینها شد. تا اینکه دو همسایه و دوست او با نامهای Tony Yayo و 50 cent به او پشنهاد دادند که با یکدیگر کار کنند. خود او می گوید : " من همیشه دلم می خواست رپ را به صورت حرفه ای دنبال کنم. پس وقتی این پیشنهاد را شنیدم، سریع پذیرفتم. چه کسی بهتر از همسایگانی که تو تمام عمرت را با آنها بودی!؟"

گروه آنها G-Unit نام گرفت و به خاطر 50 cent ، به زودی معروف شد. تا اینکه 50 cnet با Shady records قرارداد بست و آلبوم Get rich or die tryin' را بیرون داد که در آن، با Lloyd banks هم چند آهنگ اجرا کرده بود. بعد از آن هم گروه G-Unit ، آلبوم Beg for mercy را بیرون داد که بعد از ماهها، باز هم در صدر جدول top 20 بود. این باعث شد که او در تورهای زیادی در سراسر دنیا شرکت کند.

در ژوئن سال 2004 هم آلبوم Hunger for more The را از استودیوی G Unit/ Interscope records بیرون داد. این آلبوم، بسیار آلبوم موفقی بود.

Re:تاپيك هوداران رپرها و بيوگرافي. - RAPR - يك شنبه ۲۵ مرداد ۱۳۸۸ ۰۴:۵۰

نلی، خواننده سبک Pop Rap با نام اصلی Cornell Haynes Junior در Saint Louis واقع در Texas در آمریکا به دنیا آمد. او به خاطر بزرگ شدن در حومه شهر، بیسبال را به خوبی فرا گرفت. تا اینکه با دوستان دبیرستانش گروه رپ The St. Lunatics رو به وجود آورد. اعضا :

Kyjuan (b. Robert Cleveland), City Spud (b. Lavell Webb), Big Lee (b. Ali Jones), Murphy Lee (b. Tohri Harper), and Slow Down (b. Corey Edwards)

آنها آهنگ موفق Gimme what you got را در سال 1996 ساختند. ولی موفق نشدند با استودیوهای بزرگ قرارداد ببندند. تا اینکه در سال 1999 نلی موفق شد توجه استودیوی Universal را به خود جلب کند و اولین آلبوم خود را با نام Country grammar در سال 2000 بیرون بدهد. این آلبوم 7 هفته در صدر جدول Us album charts باقی ماند. در سال 2001 هم گروه The St. Lunatics آلبوم Free city را بیرون داد.

در تابستان 2002 هم آلبوم Nellyville را بیرون داد. این آلبوم هم تا 1 هفته در صدر جدولهای مختلف قرار داشت و آهنگ Hot In Herre هم توانست در جدول سینگلها، تا مدتها در صدر بماند. او کار خود را به صورت پراکنده ادامه داد.( مثل آهنگ Shake ya Tailfeather به عنوان آهنگ فیلم Bad boys II ) تا اینکه آلبوم دو دیسکی خود را با نام Sweatsuit را با کمک Outkast و R Kelly بیرون داد. این آلبوم، آهنگهای موفق My place و Flap your wings را در خود داشت.

Re:تاپيك هوداران رپرها و بيوگرافي. - RAPR - يك شنبه ۲۵ مرداد ۱۳۸۸ ۰۴:۵۸

مارشال بروس مدرز سوم (Marshall Bruce Mathers III) با نام هُنری اِمینِم، آهنگساز، تهیه‌کننده و خواننده موسیقی رپ و هنرپیشه آمریکایی است. او برنده جایزه گرمی شده است.

اسامي مستعار:em-slim shady-marshal-rabbit-daddy

تاريخ تولد: 17 اكتبر 1972.

قد: 175 سانتي متر.

شغل: خواننده، بازيگر، تهيه كننده.

سبك: رپ، هيپ هاپ.

تحصيلات: دبيرستان لينكون. اما ترك تحصيل كرد.

علت شهرت: آلبوم the slim shady در سال 1999.

نام پدر:marshal bruce mathers 2

نام مادر;debbie briggs mathers ----مبتلا به سرطان سينه ميباشد.

وي امینم را در سن 15 سالگي بدنيا آورد.

نام برادر ناتني:nathan.

نام همسر:kimberly ann scott---ازدواج: 1999

طلاق:2000.

نام دختر: haile jade scott-

جوايز دريافتي: 9 بار grammy awards

3 بار brit awards

4 بار juno awards

1 بار world music award-4 fhv mtv awards

يك بار academy awards.

بيوگرافي:

او در كـودكـي با مـادرش زنـدگي مي كرد چـرا كــه پدرش

چـنـدي پس از مـتـولد گشتن امنم وي و همسرش را رها

كـرد و تنهايشان گذاشت. او و مـادرش نـاچـار بــودند مرتبا

از كـانـزاس بـه دتـرويت نقل مكان كنند. امنـم از كودكي به

رپ عــلاقه داشت بطوري كه از سن 13 سالگي شروع به

خـوانـدن در سبـك رپ كـرد. وي در گروه soul intent به

شهـرت اندكي دست يافت. امنم نخستين آلبوم مستقل

خـود را در سـال 1996 بنـام infinite عرضه كــرد كه تنها

500 كپي از آن بفروش رفت. او پس از بدنيا آمدن دخترش

اخـتلافات زناشويي شديدي با همسرش پيدا كرد. همين

امر سبب گشت كه با خـوردن قـرص دست به خود كشي

بـزند كـه از آن جــان سالم بدر برد. خودكشي ناكام مانده

وي سـبـب شد كـه تـمـام وجـود خـود را بـراي تـهـيه آلبوم

بـعدي خودش يعني the slim shady بگذارد. هنگامي

كه dr .dre (يكي از خوانندگان رپ پر آوازه) نمونه ترانه هاي

آلبوم جديد امنم را گوش كرد با وي قرارداري امضا كرد. بنابراين

امنم با اين آلبوم در سبك هيپ هاپ به شهرت دست يافت.

يكي از دلايلي كه سبب شهرت امنم گرديد سفيد پوست بودن

وي بود. از آنجايي كه رپ مختص سياه پوستان است او در واقع

نخستين خواننده رپ سفيد پوست بشمار مي آيد.

نکته هایی از زندگی امینم:
امینم نام هنري خود را با در كنار هم قرار دادن نخستين

حروف نام كـوچك و خـانـوادگـي اش خـلق كــرد كـه ابـتــدا

"m & m" بود كه بعدها به eminem تغيير يافت.

* همـواره دومـيــن حرف e در نام هنري وي بطور معكوس

نگاشته ميگردد.

* امنم چپ دست بوده و عينك نيز ميزند.

* امـنـم خـود داراي گروه رپ بنام "d12" ميـبـاشد كه از ۱۲

عضو تشكيل يافته است.

* تـرانه "lose yorself" از فـيـلـم 8 mile بـرنـده جـايـزه

اسكار بهترين ترانه گرديد.

* angry blone نام كتاب اتوبيوگرافي امينم ميباشد كه

در سـال 2000 منـتـــشر گرديده است. وي در اين كتاب به

شرح ترانه هايش پرداخته است.

* امنم به قرصهاي خواب آور اعتياد دارد.

* فيلم 8mile بر اساس زندگينامه خود امنم ساخته گرديد.

كه خود امنم در اين فيلم نامزد جايزه اسكار بعنوان بهترين بازيگر مرد گرديد.

* منتقدان وي را فردي خشن و زن ستيز معرفي ميكنند.

* امنم يك بار در كودكي در جريان زدو خورد چنان مورد ضرب و

جرح قرار گرفت كه به كما رفت.

* امنم در ترانه cleaning out my closet از دوران كودكي

نابسامان و آَشفته خود روايت كرده و همچنين نسبت به مادرش

احساس نفرت كرده.

* مادر امنم نيز به خاطر سروده هاي پسرش كه موجب بدنامي

و بدگويي وي گرديد وي را به دادگاه كشاند.

* وي در ترانه "mosh" از جنگ با عراق سخن بميان آورده و جورج بوش

را به باد انتقادهاي بسيار شديدي قرار داده است.

* وي در ترانه stan كه در آن از thank you كه يكي از آهنگهاي dido

ميباشد استفاده كرده در واقع داستان مردي را روايت ميكند كه تا آن حد

شيفته امنم گرديده كه در انتها خود و دوست دختر باردارش را به كشتن ميدهد.

* وي در يكي از ترانه هايش زنان سياه پوست را در مقايسه با زنان سفيد پوست

احمق ناميده.

* وي در ترانه guilty conscence نيز مردي را ترغيب ميكند تا همسرش را

به قتل برساند.

* وي تاكنون خوانندگان بسياري را در ترانه هايش تمسخر

و تحقير كرده است. از جمله آنها امنم در آلبوم eminem show :limpbizkit-moby-nsync

را مورد تمسخر قرار داده است.

Re:تاپيك هوداران رپرها و بيوگرافي. - RAPR - يك شنبه ۲۵ مرداد ۱۳۸۸ ۰۵:۰۰

جاستين راندال تيم برليک متولد ۳۱ ژانويه ۱۹۸۱ در > ممفيس تنسی آمريکا < به دنيا آمد . او کار خود را از دوره نوجوانی در کلوپ معروف ميکی موس شروع کرد جايی که خوانندگان ديگری همچون بريتنی اسپيرز ــ کريستينا آگوريلا ــ و همچنين رفيق هم گروهيش در Nsync جاشوا چار در آنجا حضور داشتند ! اما معروفيت او از زمانی آغاز شد که او و جاشوا گروه انسينک را به وجود آوردند و جاستين خواننده اول گروه بود و در آن زمان نيز بود که جاستين با بريتنی روابطی را آغاز کرد و چون آن زمان اوج شهرت بريتنی بود بنابراين به شهرت جاستين هم اضافه شد و دليلش هم آن بود که جاستين در يک مصاحبه تلويزيونی به شرح روابط سکسی و خصوصيش با بريتنی پرداخت و بريتنی هم بعد از آن در يک مصاحبه ديگر در برابر عموم قول داد که ميخواهد با ازدواج با جاستين خودش را نجات بدهد ! چون توسط جاستين بکارتش را از دست داده بود ! به هر حال روابط اين دو نيز بنا به دلايلی بهم خورد (( اگه ميخواهيد دليلش رو بدونيد به اينجا بريد )) در سال ۲۰۰۲ جاستين اولين آلبوم تک صدايی خودش را انتشار داد که به حق تحسينهای منتقدانه ای را دريافت کرد به طوری که در جدول ۲۰۰ آلبوم برتر جهان بود و بيش از ۳ ميليون کپی در آمريکا و بيش از ۷ ميليون در سراسر جهان فروش داشت . بعد از آن جاستين روابطی را با کريستينا آغاز کرد و توسط توری مشترک در سال ۲۰۰۳ با کريستينا از آلبوم خودش حمايت کرد . اما به نظر می آيد دوستی او با کريستينا فقط به خاطر نفع شخصی و افزايش معروفيت او بوده چون داستان آنها هم خيلی زود به جدايی و پايان رسيد !!! جاستين هم مثل بريتنی و کريستينا با عکسها و پوسترهايی که از او تهيه شده است تجارت کرده و به اين وسيله توانسته از تهيه مخارج آلبومش بر بيايد. در اينجا بايد بگم که او در اجراهای گوناگونی با خوانندگان مختلف همکاری داشته که از آن جمله ميتوان kylie minogue و جانت جکسون را نام برد . در فوريه سال ۲۰۰4 او در نمايش super bowl با ژانت جکسون همکاری داشته که در اين نمايش در جلوی بيش از ۱۰۰ ميليون تماشاچی هنگامی که ژانت در حال اجرای بخشی از شعرش (( ميخواهم تو را تا پايان اين آواز لخت کنم ))‌ بوده جاستين بخشی از لباس او را پاره ميکند به طوری که سينه راست ژانت جکسون به طور کامل نمايان ميشود و اين کار آنها هم با انتقاد شديد مردم روبرو ميشود و هم به معروفيت از دست رفته ژانت جکسون اضافه ميکند و جاستين را به اوج معروفيت خود ميرساند . اما چون در هر صورت کار آنها از نظر جامعه غير متعارف بود آنها تصميم به معذرت خواهی ميگيرند و هر دو معذرت خواهی خود را به صورت کتبی به عموم اظهار ميدارند و اين در حالی بود که جاستين در آن زمان برنده دو جايزه grammy يکی به خاطر بهترين آلبوم پاپ و ديگری به خاطر بهترين خواننده مذکر شده بود ! بعد از آن جاستين در اوايل سال ۲۰۰۳ شروع به برقراری رابطه با هنرپيشه معروف کامرون دياز کرد و سپس در سال ۲۰۰۵ در يک فيلم هيجان انگيز به نام Edison ظاهر شد و بعد از آن هم در فيلم Alpha dog که بر اساس زندگی واقعی Jesse janes تهيه شده بازی کرد. جاستین خود از طرفداران کایلی مینگو میباشد. او در سال 2007 جائیزه MTV VIDEO را بخاطر ویدئوی "Male Artist of the Year" دریافت کرد.

وی همچنین در چند فیلم هم بازی کرده است: Longshot (2000)Model Behavior (2000On the Line (2001)Edison Force (2005)Alpha Dog (2006)Black Snake Moan (2007) Shrek the Third (2007)Southland Tales (2007)The Love Guru (2008)The Open Road (2008)

Re:تاپيك هوداران رپرها و بيوگرافي. - RAPR - يك شنبه ۲۵ مرداد ۱۳۸۸ ۰۶:۴۶

من رفتم لا لا .

Re:تاپيك هوداران رپرها و بيوگرافي. - RAPR - چهار شنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۸ ۰۷:۴۸

به نظر شما بهترين رپ زن ايراني كيه؟ ا-سوگند2-فريناز3-آتيش4-پونه5-عسل-6هلن.

Re:تاپيك هوداران رپرها و بيوگرافي. - RAPR - پنج شنبه ۲۹ مرداد ۱۳۸۸ ۲۳:۴۵

ياسر كه نام هنري ياس را برگزيده است، پس از فيلم خصوصي بازيگر سريال نرگس به شهرت رسيد. او با قطعه «سي‌دي روبشكن»، موفق شد احساسات بسياري از شنوندگان را تحريك كند. بعد از انتشار اين آهنگ، نام ياس بر زبان‌ها افتاد. ياس بيست و پنج ساله از شش سال پيش، رپ‌خواني را آغاز كرد. او سه روز پس از زلزلة بم قطعه بم را ضبط كرد كه تكستي كاملا احساسي و تأثيرگذار داشت. او در اين آهنگ به تصويرسازي حادثه بم پرداخت. اين به موقع آهنگ دادن‌ها، نشان مي‌داد كه او شمي قوي دارد و مي‌داند كي بايد آهنگ را بسازد و آن را منتشر كند تا نامش را مطرح كند. ياس، رپ‌خواني است كه تلاشي جدي براي دريافت مجوز نشان داده. او با همكاري شركت باربد، تلاش مي‌كند تا آلبومش را به صورت مجاز منتشر كند ولي تا اين لحظه درخواستش در وزارت ارشاد، بي‌جواب مانده است. ويژگي مهم تكست‌هاي ياس، خاصيت انتقادي اوست. او با لحني نيش‌دار و گاهي آزاردهنده، خصوصيات بد مردم را از قبيل مرده‌پرستي، اعتياد، بي‌غيرتي و... هدف قرار مي‌دهد كه همواره باعث رنجش عده‌اي مي‌شود. ياس معمولاً در بخش انتهايي تكست‌هايش از اميد مي‌گويد؛ از اين كه مي‌توان دوباره ساخت و دوباره‌ انديشيد. بدون شك، او مجازترين رپر ايراني است. حاشيه‌هاي *رپ* *رپ* در كشور ما مانند بقية پديده‌هاي اجتماعي نوظهور، حواشي‌اي فراتر از متن دارد. بسياري از تازه‌واردهاي اين سبك، فقط ظواهر *رپ* مانند لباس و كل‌كل بازي‌ها و جنگ‌هاي خياباني را آموخته‌اند و به مسائل مهم‌تري چون جنبة انتقادي و اصلاح‌گرايانة آن، توجه نمي‌كنند. اگر در غرب بعضي سعي كرده‌اند با اين نوع رفتار و موسيقي،‌مدلي از اعتراض را به‌ نمايش بگذارند، ما با يك رفتار غيرعقلايي و غيرايراني به تقليد از بدترين ظواهر زندگي يك عده غيرهم‌وطن دست زده‌ايم. رپ‌خوان‌ها معمولاً لباس‌هاي گشاد مي‌پوشند. شلوار گشاد با جيب‌هاي فراوان، يك ركابي بسكتبال كه بر روي تي‌شرتي ساده پوشيده مي‌شود و كلاهي كه يا تا آخرين حد پايين آمده و يا كج قرار گرفته است. گردنبندي بزرگ كه حتي ممكن است گردنشان را خم كند. از ديگر زلم زيمبوهاي آويزان به آن‌هاست رپرها معمولا در راه رفتن هم سر و دستشان را تكان مي‌دهند و زير لب شعرهايي را زمزمه مي‌كنند. شما شايد در خيابان افرادي را ديده باشيد كه كلاه خاصي بر سر دارند و با رفتارشان جماعتي را به خود مشغول كرده‌اند. يكي مي‌خندد، يكي تعجب مي‌كند و بعضي‌ها سر تكان مي‌دهند. اين‌ها همان دوستاني هستند كه راه رفتن خودشان را فراموش كرده‌اند. اين تيپ از رپ‌خوان‌ها در حال افزايش‌اند، با فرهنگي آمريكايي كه هيچ سنخيتي با زندگي ما ندارد. آن‌ها براي جلب توجه و نشان دادن رپ‌خوان بودنشان معمولا در حال درگيري‌اند. براي هر حادثة كوچكي دعوا به راه مي‌اندازند و قمه‌هاي آماده را از غلاف بيرون مي‌كشند. متأسفانه تعداد زيادي از رپرهاي مشهور پرشين *رپ*، به انواع و اقسام مواد روان گردان و اعتيادآور وابسته‌اند و با افتخار از اين مواد در تكست‌ها سخن مي‌گويند. اما در اين ميان هنوز رپرهاي پاكي پيدا مي‌شوند كه مجدانه براي رسيدن به استانداردهاي دريافت مجوز، تلاش مي‌كنند. آن‌ها موجب شده‌اند كه سيما نيز در برخي برنامه‌هايش، حداقل براي تفنن از آهنگ‌هاي *رپ* استفاده كند. همان‌طور كه در سريال«متهم‌گريخت» آهنگي با صداي رضا عطاران را در اين سبك شنيديم. در جشنواره امسال نيز تيتراژ پاياني فيلم «خط ممتد» به كارگرداني ماني تارخ، شعري *رپ* و با مضمون اجتماعي بود. شركت‌هاي زيرزميني: به تازگي دو شركت كه توسط رپرهاي جوان اداره مي‌شوند، تصميم به پخش و فروش زيرزميني آلبوم‌هاي *رپ* گرفته‌اند. شركت ديوار يكي از آن‌هاست، اين شركت،«راديوي اينترنتي» با همين نام را هر هفته براي دانلود در سايتش قرار مي‌دهد. اين شركت، علاوه بر مصاحبه با رپرها در انجمن‌هايي به آموزش تكست‌نويسي و بيت سازي نيز مشغول است و كارشناسان آن به تحليل موسيقي‌هاي منتشره و امتيازدهي به آنان مي‌پردازند .

Re:تاپيك هوداران رپرها و بيوگرافي. - RAPR - يك شنبه ۱ شهريور ۱۳۸۸ ۰۵:۲۸

مطمئنم که خیلی ها دوست دارن اسم اصلی رپر ها رو بدونن یه سری هاش رو که خودم میدونم مینویسم بقیه رو هم اگه شما میدونید لطف کنید اضافه کنید
ابليس = حسين حيدري
هيچكس = سروش لشكري
اسليم = مهدي چاوشي
تتلو = امير مقصودلو
فلاكت =شاهين عليزاده
استپس = حسام عزتي
پيشرو = رضا ناصري
نرگال=سینا جوادی
هيتلر=كوروش يعقوبي
تهي : سيد حسين موسوي
ساماویلی=سامان کرامتی
سیجل=سیاوش جلالی
قيامت : امير حسين فرهنگ
ياس : ياسر بختياري
پيت بوي : عماد رستمي.
بيداد : امير قهرماني
علي ساتراپ : علي اراكي
رضایا=امیر رضا طاهری
حسين مخته= فكر كنم حسين مختار يا حسين مختاري ديگه يكي از اينا
عليشمس: علي شمس.
آتیش=بهاره طالب لو
رضايا: امير رضا طاري
تيغه: بابك رستمي

Re:تاپيك هوداران رپرها و بيوگرافي. - RAPR - سه شنبه ۳ شهريور ۱۳۸۸ ۲۱:۴۰

كسي اينجا بيو گرافي بلد نيست ؟

Re:تاپيك هوداران رپرها و بيوگرافي. - RAPR - پنج شنبه ۵ شهريور ۱۳۸۸ ۰۵:۰۷

سه دختر دانشجو در عربستان سعودی با تأسیس گروه "وسام" اولین گروه خوانندگان زن رپ در این كشور را به وجود آوردند.
این سه دختر دانشجو از ترس به وجود آمدن مشكل و به خطر افتادن زندگیشان، از عینك دودی استفاده كرده و برای خود نام مستعار انتخاب كرده‌اند.

گفتنی است این خبر به قدری بی سابقه و تعجب برانگیز بود كه بلافاصله عكس این گروه در پایگاه‌های الكترونیكی و چت روم‌های جهان عرب به شكلی گسترده منتشر شد.
البته ناگفته نماند خبر به وجود آمدن این گروه اولین بار توسط روزنامه آمریكایی "نیویورك تایمز" در یك گزارش مفصل منتشر شد.

این سه دانشجو كه در دانشگاه جده مشغول تحصیل هستند، نام "پینوكیو" را برای اولین آهنگ خود كه به زبان انگلیسی است انتخاب كردند. این كلیپ در منزل شخصی یكی از دانشجویان تهیه و ضبط شده است.
در همین راستا یكی از خوانندگان این گروه كه خود را "لمیاء" معرفی كرد در این باره گفت: تاكنون بیش از ده‌ها هزار نفر اولین آهنگ ما را از طریق اینترنت دانلود كرده‌اند. ما مورد حمایت شدید دوستان و خانواده‌های خود قرار گرفته‌ایم

Re:تاپيك هوداران رپرها و بيوگرافي. - RAPR - يك شنبه ۸ شهريور ۱۳۸۸ ۰۴:۵۲

به نظر شما علت محبوبیت و موفقیت گروه زد بازی چیه؟

Re:تاپيك هوداران رپرها و بيوگرافي. - RAPR - يك شنبه ۸ شهريور ۱۳۸۸ ۰۴:۵۵

یکی از مهم ترین دلایل موفقیت گروه زدبازی بیتای قوی و تنظیمای خوبشونه.