Avax net
بهترین درایور ها برای تقویت صدا و دوربین گوشی شما - نسخه قابل چاپ

+- Avax net (http://www.avaxnet.com)
+-- انجمن: موبایل (/forum-8.html)
+--- انجمن: بخش سونی اریکسون (/forum-11.html)
+---- انجمن: مقاله های آموزشی سونی اریکسون (/forum-74.html)
+---- موضوعات: بهترین درایور ها برای تقویت صدا و دوربین گوشی شما (/thread-4874.html)

بهترین درایور ها برای تقویت صدا و دوربین گوشی شما - The Undertaker - جمعه ۱۸ آبان ۱۳۸۶ ۱۵:۳۸

سلام تو این تاپیک بهترین درایور های صوتی و دوربین رو برای گوشی های شما قرار میدم.

RE: بهترین درایور ها برای تقویت صدا و دوربین گوشی شما - The Undertaker - جمعه ۱۸ آبان ۱۳۸۶ ۱۹:۰۸

خوب بریم سراغ درایور های acoustic
این درایور رو خودم از ترکیب چندتا درایور صوتی و درایور ارجینال w300 درست کردم و مخصوص گوشی های w300 و z530 هستش که حجم صدا رو 2 برابر میکنه
این 2 گوشی رو وقتی صداشونو تقویت می کنند 2 تا مشکل واسشون پیش میاد که با ترکیب درایور ها تونستم حل کنم:
1- هنگامی که در گوشی بازه صدا بسیار بلنده ولی وقتی در بسته میشه صدا خیلی ضعیف میشه
2- دیگه هندز فری کار نمیکنه
پس برای همین به دارندگان این گوشی توصیه می کنم فقط از همین درایور استفاده کنند

اینم لینک دانلودش:
[]

RE: بهترین درایور ها برای تقویت صدا و دوربین گوشی شما - The Undertaker - جمعه ۱۸ آبان ۱۳۸۶ ۱۹:۱۵

اینم درایور صدا برای تقویت صدای k750 , w800 , w810

به نظر من بهترینه

[]

RE: بهترین درایور ها برای تقویت صدا و دوربین گوشی شما - The Undertaker - جمعه ۱۸ آبان ۱۳۸۶ ۱۹:۱۸

اینم 2 تا دیگه برای دابلیو 800 .دابلیو 810 . کا 750

[]

[]

RE: بهترین درایور ها برای تقویت صدا و دوربین گوشی شما - Mr.Pedram - شنبه ۱۹ آبان ۱۳۸۶ ۱۳:۰۳

The Undertaker نوشته شده:اینم درایور صدا برای تقویت صدای k750 , w800 , w810

به نظر من بهترینه

[]

salam
بعد از دانلود چیکار کنم؟

RE: بهترین درایور ها برای تقویت صدا و دوربین گوشی شما - The Undertaker - شنبه ۱۹ آبان ۱۳۸۶ ۲۱:۲۳

سلام
تو تاپیک زیر آموزش و نرم افزار های مورد نیاز موجود است:
[]

RE: بهترین درایور ها برای تقویت صدا و دوربین گوشی شما - Mr.Pedram - دو شنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۶ ۱۷:۵۹

The Undertaker نوشته شده:سلام
تو تاپیک زیر آموزش و نرم افزار های مورد نیاز موجود است:
[]

سلام
گوشی من بهد از این کار  دیگه روشن نمی شه

RE: بهترین درایور ها برای تقویت صدا و دوربین گوشی شما - The Undertaker - دو شنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۶ ۲۰:۲۸

احتمالاً یا گوشی رو اشتباه انتخاب کردید یا فایل restore رو , لطفاً مدل گوشی و فیرم ور تون رو بگید تا راهنمایی کنم
با فلش کردن فایل restore درست میشه
برای فهمیدن ورژن فیرم ور از این روش استفاده کنید:
The Undertaker نوشته شده:مرحله دوم
 ببینید گوشیتون سریالش اصلی هست یا چنج شده  برای این کار باید شماره 15 رقمی IMEI گوشیتون با روی جعبه همخونی داشته باشه
برای اینکه ببینید شماره سریال گوشیتون چنده کد *#06# رو وارد کنید تا کد بر روی صفحه ظاهر بشه
اگه
گوشی سریال اصلی بود که کارتون راحت تره , ولی اگه سریال چنج بود باید از
فایل restore استفاده کنید که 5 بلاک از main گوشی رو بعد از انجام هک فلش
میکنه تا گوشی روشن بشه , یعنی اگه بدون فایل rest عملیات هک انجام بشه
گوشیتون دیگه روشن نمیشه! در این نرم افزار کار restore به صورت اتوماتکی
انجام میشه و فقط کافیه شما آدرس فایل restore مربوط به گوشی تون رو بهش
بدید

مرحله سوم( فقط کسانی که گوشیشون سریال چنجه این مرحله رو انجام بدن)
گوشی
رو خاموش کنید  سیم کارت و مموری رو در بیارید , باتری رو جا بزنید ولی
گوشی رو روشن نکنید , مدل گوشی رو انتخاب کنید بر روی دکمه identify کلیک
کنید:
یک همچین صفحه ای که شامل اطلاعات در مورد گوشی شما هست  توی پنجره سمت راست برنامه ظاهر میشه:

کادر
قرمز رنگ ورژن firm ware گوشیتون رو نشون میده , حالا در قسمت RESTORE
file گزینه browse که با سه تا نقطه مشخص شده رو کلیک کنید( توی تصویر
پایین با شماره 1 مشخص شده است)

RE: بهترین درایور ها برای تقویت صدا و دوربین گوشی شما - Mr.Pedram - سه شنبه ۲۲ آبان ۱۳۸۶ ۰۱:۱۱

The Undertaker نوشته شده:احتمالاً یا گوشی رو اشتباه انتخاب کردید یا فایل restore رو , لطفاً مدل گوشی و فیرم ور تون رو بگید تا راهنمایی کنم
با فلش کردن فایل restore درست میشه
برای فهمیدن ورژن فیرم ور از این روش استفاده کنید:
The Undertaker نوشته شده:مرحله دوم
 ببینید گوشیتون سریالش اصلی هست یا چنج شده  برای این کار باید شماره 15 رقمی IMEI گوشیتون با روی جعبه همخونی داشته باشه
برای اینکه ببینید شماره سریال گوشیتون چنده کد *#06# رو وارد کنید تا کد بر روی صفحه ظاهر بشه
اگه گوشی سریال اصلی بود که کارتون راحت تره , ولی اگه سریال چنج بود باید از فایل restore استفاده کنید که 5 بلاک از main گوشی رو بعد از انجام هک فلش میکنه تا گوشی روشن بشه , یعنی اگه بدون فایل rest عملیات هک انجام بشه گوشیتون دیگه روشن نمیشه! در این نرم افزار کار restore به صورت اتوماتکی انجام میشه و فقط کافیه شما آدرس فایل restore مربوط به گوشی تون رو بهش بدید

مرحله سوم( فقط کسانی که گوشیشون سریال چنجه این مرحله رو انجام بدن)
گوشی رو خاموش کنید  سیم کارت و مموری رو در بیارید , باتری رو جا بزنید ولی گوشی رو روشن نکنید , مدل گوشی رو انتخاب کنید بر روی دکمه identify کلیک کنید:
یک همچین صفحه ای که شامل اطلاعات در مورد گوشی شما هست  توی پنجره سمت راست برنامه ظاهر میشه:

کادر قرمز رنگ ورژن firm ware گوشیتون رو نشون میده , حالا در قسمت RESTORE file گزینه browse که با سه تا نقطه مشخص شده رو کلیک کنید( توی تصویر پایین با شماره 1 مشخص شده است)

salam
K750i
R1BC002

RE: بهترین درایور ها برای تقویت صدا و دوربین گوشی شما - The Undertaker - سه شنبه ۲۲ آبان ۱۳۸۶ ۱۱:۱۰

این فایل رو در قسمت RESTORE file درون نرم افزار قرار بدید و روی دکمه فلش کلیک کنید( قسمت های دیگه نرم افزار رو خالی بزارید , مدل گوشی رو هم حتماً انتخاب کنید)
R1BC002_CXC1250035_EU_2_CL
این فایل در پوشه rest موجود است

RE: بهترین درایور ها برای تقویت صدا و دوربین گوشی شما - Mr.Pedram - سه شنبه ۲۲ آبان ۱۳۸۶ ۱۷:۲۷

سلام
برای گوشی 30 هزار  می خوان درست کنن  
می گه آیسی تقویتیش سوخته
انم گفتن باید بره تهران من تو تبریزم
7هزار هم برای پست سفارشی خواستن

Re:بهترین درایور ها برای تقویت صدا و دوربین گوشی شما - The Undertaker - سه شنبه ۲۲ آبان ۱۳۸۶ ۲۱:۴۶

دوست من مشکل گوشی شما سخت افزاری نیست شما فایل بالا رو فلش کن درست میشه

RE: بهترین درایور ها برای تقویت صدا و دوربین گوشی شما - The Undertaker - جمعه ۲۵ آبان ۱۳۸۶ ۲۰:۰۰

درایور برای w700 و w810 و k750 و w800

[]

Re:بهترین درایور ها برای تقویت صدا و دوربین گوشی شما - a_ebn - دو شنبه ۲۸ آبان ۱۳۸۶ ۱۱:۳۷

سلام
من نمیدونم چرا کسی واسه p990 درایور دوریبن نمیزاره، کم کم دارم به این فکر می افتم که خودم یه کاری بکنم. گوشی به این خوبی مظلوم افتاده یه گوشه!!!
Thanks

Re:بهترین درایور ها برای تقویت صدا و دوربین گوشی شما - The Undertaker - چهار شنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۶ ۰۰:۱۹

دوست من هنوز هک گوشی های uiq سونی اریکسون امکان پذیر نیست

RE: بهترین درایور ها برای تقویت صدا و دوربین گوشی شما - The Undertaker - پنج شنبه ۱ آذر ۱۳۸۶ ۱۰:۵۰

یه درایور دوربین خوب برای k750 w800 w810
[]

Re:بهترین درایور ها برای تقویت صدا و دوربین گوشی شما - mahdi talkhabi - شنبه ۳ آذر ۱۳۸۶ ۲۰:۳۱

میخواستم درایو صدای بلند رو برای w810 دانلود کنم

RE: بهترین درایور ها برای تقویت صدا و دوربین گوشی شما - The Undertaker - شنبه ۳ آذر ۱۳۸۶ ۲۱:۴۹

درایور مخصوص گوشی شما قرار دادم , برای دانلود کافیه روی لینک دانلود کلیک کنید

RE: بهترین درایور ها برای تقویت صدا و دوربین گوشی شما - The Undertaker - پنج شنبه ۲۲ آذر ۱۳۸۶ ۱۶:۵۱

درایور صوتی برای گوشی k800
[]

Re:بهترین درایور ها برای تقویت صدا و دوربین گوشی شما - yunesco - دو شنبه ۳ دي ۱۳۸۶ ۰۰:۰۶

سلام من ورژن گوشیمR1CA021 prgCXC125952_EU_1_CL کدوم فایل rest رو باید استفاده کنم گوشی منk750هستش!

Re:بهترین درایور ها برای تقویت صدا و دوربین گوشی شما - The Undertaker - چهار شنبه ۵ دي ۱۳۸۶ ۱۹:۲۶

فایل rest با همین نام رو پیدا کنید , حواستون به بزرگی و کوچیکی حروف باشه!

Re:بهترین درایور ها برای تقویت صدا و دوربین گوشی شما - asgharpour - دو شنبه ۲۷ اسفند ۱۳۸۶ ۰۱:۴۳

حالا با این درایو ها چطوری کار کنیم؟؟؟؟؟

Re:بهترین درایور ها برای تقویت صدا و دوربین گوشی شما - MIN2TO - چهار شنبه ۲۹ اسفند ۱۳۸۶ ۲۳:۲۴

با سلام بهتر از کد*<*>>*>*را بزنی که مقی خرید از این که سر شما کلاه نره

RE: بهترین درایور ها برای تقویت صدا و دوربین گوشی شما - The Undertaker - چهار شنبه ۲۱ فروردين ۱۳۸۷ ۲۲:۵۵

asgharpour نوشته شده:

حالا با این درایو ها چطوری کار کنیم؟؟؟؟؟

یه سر به تاپیک زیر بزن
##کامل ترین آموزش هک سونی اریکسون ( افزایش صدا , تعویض منو و ...)##

Re:بهترین درایور ها برای تقویت صدا و دوربین گوشی شما - milii - پنج شنبه ۲۲ فروردين ۱۳۸۷ ۱۹:۰۶

سلام  بهترین درایور برای k550 میخواستم  ممنون.....

RE: بهترین درایور ها برای تقویت صدا و دوربین گوشی شما - The Undertaker - جمعه ۲۳ فروردين ۱۳۸۷ ۱۳:۲۳

milii نوشته شده:سلام  بهترین درایور برای k550 میخواستم  ممنون.....

میتونید از درایوری که برای کا800 قرار دادم استفاده کنید

Re:بهترین درایور ها برای تقویت صدا و دوربین گوشی شما - roohallah - جمعه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۸۷ ۲۲:۱۳

اموزش كامل هك k800

Re:بهترین درایور ها برای تقویت صدا و دوربین گوشی شما - mmnnbbvvcc - سه شنبه ۱۴ خرداد ۱۳۸۷ ۰۳:۳۵

چرا گوشی نوکیا مدل 7200 با کابل dku-5 به کامپیوتر وصل نمیشه

Re:بهترین درایور ها برای تقویت صدا و دوربین گوشی شما - Pouya_Civil - يك شنبه ۱۹ خرداد ۱۳۸۷ ۲۰:۵۵

سلام K800 چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

RE: بهترین درایور ها برای تقویت صدا و دوربین گوشی شما - orkide2008 - شنبه ۲۹ تير ۱۳۸۷ ۲۲:۱۳

داداش واسه گوشیه کا800 چیکار کنم؟

Re:بهترین درایور ها برای تقویت صدا و دوربین گوشی شما - mr_saman_eng - پنج شنبه ۳ مرداد ۱۳۸۷ ۰۳:۲۰

سلام چرا برای p990 درایو تقویت صدا و دوربین نمیذاری اگه بذارید ممنون میشم

Re:بهترین درایور ها برای تقویت صدا و دوربین گوشی شما - SHE - پنج شنبه ۱۴ شهريور ۱۳۸۷ ۰۸:۵۷

اقا برای k810 هم درایور بزارید ممنون

Re:بهترین درایور ها برای تقویت صدا و دوربین گوشی شما - ali sadr - يك شنبه ۲۴ شهريور ۱۳۸۷ ۱۹:۲۶

باسه k810 هم بزارید

Re:بهترین درایور ها برای تقویت صدا و دوربین گوشی شما - point-of-death - يك شنبه ۷ مهر ۱۳۸۷ ۰۶:۵۹

من درایور دوربین رو نصب کردم ولی دوربینم از کار افتاد !! گوشیم هم k510 است

Re:بهترین درایور ها برای تقویت صدا و دوربین گوشی شما - point-of-death - يك شنبه ۷ مهر ۱۳۸۷ ۰۷:۰۱

من درایور دوربین رو نصب کردم ولی دوربینم از کار افتاد!!! گوشیم هم k510 هست

Re:بهترین درایور ها برای تقویت صدا و دوربین گوشی شما - namix - شنبه ۴ آبان ۱۳۸۷ ۰۳:۱۴

اقا من w700 دارم برای  w700 هم میشه از فایل های بالا استفاده کنم ؟

اگه نه باید چی کار کنم

Re:بهترین درایور ها برای تقویت صدا و دوربین گوشی شما - namix - شنبه ۴ آبان ۱۳۸۷ ۰۳:۴۲

سلام

چرا هر چی فایل میزارین برایk750 , w800 , w810 است

یه چیزی هم برای w700 بزارین ؟

Re:بهترین درایور ها برای تقویت صدا و دوربین گوشی شما - Karam Estili - شنبه ۲۱ دي ۱۳۸۷ ۱۵:۱۵

تقویت صدا برای نوکیا سری N میخواستم.

چش مایی!!!

RE: بهترین درایور ها برای تقویت صدا و دوربین گوشی شما - Aria - شنبه ۲۱ دي ۱۳۸۷ ۱۵:۳۷

[/quote]

namix نوشته شده:

اقا من w700 دارم برای  w700 هم میشه از فایل های بالا استفاده کنم ؟

اگه نه باید چی کار کنم

namix نوشته شده:

سلام

چرا هر چی فایل میزارین برایk750 , w800 , w810 است

یه چیزی هم برای w700 بزارین ؟

دوست من برای گوشی شما هم جواب میده

RE: بهترین درایور ها برای تقویت صدا و دوربین گوشی شما - Aria - شنبه ۲۱ دي ۱۳۸۷ ۱۵:۴۲

Karam Estili نوشته شده:

تقویت صدا برای نوکیا سری N میخواستم.

چش مایی!!!

اینجا انجمن سونی اریکسون هست
دوست من
تقاضای خودتون رو تو بخش مربوطه مطرح کنید لطفا تا رسیدگی بشه

Re:بهترین درایور ها برای تقویت صدا و دوربین گوشی شما - ade - جمعه ۲۷ دي ۱۳۸۷ ۰۰:۵۳

نرم افزار تقويت صدا كجاست جيگر

Re:بهترین درایور ها برای تقویت صدا و دوربین گوشی شما - دخترکی تنها - شنبه ۲۸ دي ۱۳۸۷ ۱۴:۰۵

دوستان میشه برای s500 هم بزارید

Re:بهترین درایور ها برای تقویت صدا و دوربین گوشی شما - دوست خوب - سه شنبه ۱ بهمن ۱۳۸۷ ۱۶:۴۸

سلام يه درايودوربين خوب براي k810 مي خاستم اگه بزارين ممنون ميشم

Re:بهترین درایور ها برای تقویت صدا و دوربین گوشی شما - Aria - سه شنبه ۱ بهمن ۱۳۸۷ ۱۶:۵۶

دوستان اول تو آرشیو بگردید اگه نبود درخواست بدید
درثانی فریمور گوشی رو هم باید بدید
CDA Version

Re:بهترین درایور ها برای تقویت صدا و دوربین گوشی شما - دخترکی تنها - چهار شنبه ۲ بهمن ۱۳۸۷ ۱۵:۴۶

من گشتم نبود.
تازه فریمورش یعنی چی؟
ورژن نرم افزار گوشی رو می خواهید ؟
اگه می خواهید اینه :
cxc1123326
R8BE001
0800115

Re:بهترین درایور ها برای تقویت صدا و دوربین گوشی شما - Aria - چهار شنبه ۲ بهمن ۱۳۸۷ ۱۵:۵۶

همون CDA version ro بگید
این همونه ؟
مثلا
گوشی P910i
serial number :*************
CDA Version: R4E001*****
اینطوری کامل بگید

Re:بهترین درایور ها برای تقویت صدا و دوربین گوشی شما - دخترکی تنها - پنج شنبه ۳ بهمن ۱۳۸۷ ۱۵:۰۶

ببخشیدا بازم نفهمیدم.
تازه همه که نگفتن.

Re:بهترین درایور ها برای تقویت صدا و دوربین گوشی شما - Aria - پنج شنبه ۳ بهمن ۱۳۸۷ ۱۵:۴۶

همه منظورتون چیه ؟
ببینید اولبگم
اینکار توسط هک و کاستومایز گوشی انجام میشه و بسیار سخت و حساس هست و فقط توصیه میشه کاربران حرفه ای استفاده کنند از این روش
برای دیدن روش هک و کاستومایز
یه سر به مقلات آموزشی بزنید
4-5 تا تاپیک در این مورد داریم
ببینید اصلا ارزش داره و از
پسش برمیاید یا نه
البته برکه میاید اما ارزش ریسکو وقت داره براتون

Re:بهترین درایور ها برای تقویت صدا و دوربین گوشی شما - mor_aba - دو شنبه ۷ بهمن ۱۳۸۷ ۱۳:۴۶

گوشیه من w700 درایور اشتباهی فلش کردم  دیگه کار نمی کنه اگه کسی درایور دوربین من رو داره ممنون میشم بذاره

Re:بهترین درایور ها برای تقویت صدا و دوربین گوشی شما - Aria - دو شنبه ۷ بهمن ۱۳۸۷ ۱۳:۵۵

دوست عزیز باید دقت میکردید
درایور باید با نوع CDA گوشی سازگار باشه
واسه گوشی شما در انجمن چند مورد به گمانم باشه دقت کنید اگه سازگار بود با ورژن گوشیتون استفاده کنید

RE: بهترین درایور ها برای تقویت صدا و دوربین گوشی شما - Mr.Pedram - دو شنبه ۷ بهمن ۱۳۸۷ ۱۴:۲۶

اين بلا سر من هم امده

Re:بهترین درایور ها برای تقویت صدا و دوربین گوشی شما - salar-Y - سه شنبه ۶ اسفند ۱۳۸۷ ۱۹:۳۱

ببخشید شما دو تا پست برای تقویت w810 گذاشتید ، می خواستم بدونم کدومش بهتره.ممنون

RE: بهترین درایور ها برای تقویت صدا و دوربین گوشی شما - salar-Y - سه شنبه ۶ اسفند ۱۳۸۷ ۲۲:۱۰

The Undertaker نوشته شده:اینم 2 تا دیگه برای دابلیو 800 .دابلیو 810 . کا 750

[]

[]

این دوتا برای صدا هستند یا دوربین ، لطفا راهنمایی کنید ممنون.0 0 0 0

RE: بهترین درایور ها برای تقویت صدا و دوربین گوشی شما - salar-Y - چهار شنبه ۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۵:۲۴

The Undertaker نوشته شده:یه درایور دوربین خوب برای k750 w800 w810
[]

من این درایور رو روی W810 فلش کردم ولی دوربینم هم زوم نمیکنه و هم وقتی از فیلم به عکس تغییر میدم صفحه شطرنجی میشه . لطفا مشکلم رو حل کنید . ممنون0

Re:بهترین درایور ها برای تقویت صدا و دوربین گوشی شما - REDER - دو شنبه ۱۸ خرداد ۱۳۸۸ ۱۰:۳۶

برایK800iدرایودارین بزارین چون درایو K800جواب نمیده

Re:بهترین درایور ها برای تقویت صدا و دوربین گوشی شما - REDER - دو شنبه ۱۸ خرداد ۱۳۸۸ ۱۵:۲۸

کلید READY برای من روشن نمی شه؟

RE: بهترین درایور ها برای تقویت صدا و دوربین گوشی شما - sambkalah - شنبه ۲۳ خرداد ۱۳۸۸ ۱۳:۲۵

سلام دوستان
اگه میشه یه کمک بکنید.
خدا خیرتون بده.
من یه گوشی k750i با cid49 داشتم که w800 کردمش
دنبال چندتا چیز میگردم.
یکی بهترین درایور دوربین برای عکسبرداری و فیلمبرداری
یکی هم بهترین درایور با کیفیت صدا
یکی هم یه پچ یا چیزی که این باتریش خیلی زود تموم میشه و اینقدر زود تموم نشه
یکی هم وقتی گوشی رو حالت سکوت میکنم بازم شاتر دوربینش صدا میده...تو عکس و فیلم...در ضمن اون قسمت تغییر صداهاش هم ازبین رفته که صدای شاتر رو عوض کنم...حالا برای موارد فوق باید چکار کنم و کر میتونه کمک این بنده خدا بکنه؟؟؟
فقط اگه زحمتی نیست لینکهای دانلود فایلها رو هم بزارید و....هرکی خواست بگه بی زحمت جوابو بفرسته ایمیلم:
sambkalah.reza@yahoo.com

با تشکر
.......خدا نگهدار.......

Re:بهترین درایور ها برای تقویت صدا و دوربین گوشی شما - hamedpishtaz - دو شنبه ۱۹ مرداد ۱۳۸۸ ۱۴:۱۳

سلام لطفاk550راهم بگذارید

RE: بهترین درایور ها برای تقویت صدا و دوربین گوشی شما - sambkalah - دو شنبه ۱۹ مرداد ۱۳۸۸ ۱۵:۱۱

سلام

دوستان یه کمک خیلی مهم!!!

هرکی میدونه دریغ نکنه خواهشآ که شدیدآ نیازمندیم!!!

من گوشی K750 دارم:

1-میتونم W810 کنم یا حتمآ باید W800 بشه؟

2-اگه گوشی رو تبدیل کردم چکار کنم که باتریش زود خالی نشه؟ میتونم از درایور صدای K750 استفاده کنم؟

3-اگه مورد بالا نمیشه میتونم K750 داشته باشم ولی با مدیا پلیر W800 یا W810؟؟؟

با تشکر

.......خدا نگهدار.......

Re:بهترین درایور ها برای تقویت صدا و دوربین گوشی شما - n.cope10 - يك شنبه ۲۵ مرداد ۱۳۸۸ ۱۱:۴۷

salam
age ye lotfi bokonid o ye seri ELF baraye goshiye W580 bezarid mamnun misham

Re:بهترین درایور ها برای تقویت صدا و دوربین گوشی شما - Aria - يك شنبه ۲۵ مرداد ۱۳۸۸ ۱۱:۵۶

دوست عزیز
لطفا فارسی بنویسید تا دوستان به خواسته هاتون ترتیب اثر بدن
نوشتن پینگلیشی خلاف مقررات انجمن هست

Re:بهترین درایور ها برای تقویت صدا و دوربین گوشی شما - nav@id.021 - چهار شنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۴۳

نرم افزار تقویت صدای گوشی k770

Re:بهترین درایور ها برای تقویت صدا و دوربین گوشی شما - mm_kh - شنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۸ ۲۲:۰۰

سلام گوشی من w380i است و اصلا صداش خیلی خیلی ضعیف شده چکار کنم؟

RE: بهترین درایور ها برای تقویت صدا و دوربین گوشی شما - mm_kh - شنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۸ ۲۲:۰۱

0
mm_kh نوشته شده:

سلام گوشی من w380i است و اصلا صداش خیلی خیلی ضعیف شده چکار کنم؟

Re:بهترین درایور ها برای تقویت صدا و دوربین گوشی شما - masihata - شنبه ۱۷ بهمن ۱۳۸۸ ۱۵:۴۳

واسه گوشی K810 اصلا نبود...درایور دوربین بذارید ...r8ba024

Re:بهترین درایور ها برای تقویت صدا و دوربین گوشی شما - علیرضامحمدی - يك شنبه ۲۵ بهمن ۱۳۸۸ ۱۰:۰۴

دوستتون دارم زیاد

Re:بهترین درایور ها برای تقویت صدا و دوربین گوشی شما - amir_rad - چهار شنبه ۵ اسفند ۱۳۸۸ ۰۳:۳۴

سلام دوستان، خسته نباشید

اگه میشه درایور W960 رو بذارین

ممنون میشم

RE: بهترین درایور ها برای تقویت صدا و دوربین گوشی شما - masihata - جمعه ۱۴ اسفند ۱۳۸۸ ۰۹:۲۶

sajadjon نوشته شده:

سلام ...خیلی  تاپیکتون جالب بود ...میتونی یه سری نرم افزار توپ برا گوشیم جور کنی n85ممنون میشم

Re:بهترین درایور ها برای تقویت صدا و دوربین گوشی شما - masihata - جمعه ۱۴ اسفند ۱۳۸۸ ۰۹:۲۸

سلام سجاد

اینجا بهش سونی اریکسون هست...گوشی شما نوکیا میباشد...

این نوع درایور ها برای گوشی نوکیا نیست....

و گوشی های نوکیا فقط از طریق اپدیت میتونه کمی صداش بره بالا....

موفق باشید...

Re:بهترین درایور ها برای تقویت صدا و دوربین گوشی شما - masihata - جمعه ۱۴ اسفند ۱۳۸۸ ۱۶:۲۲

بابا تو که باز همینجا پیغام دادی...

بعدشم غیر قابل ممکنه شارژ بشه بفرستی ...

Re:بهترین درایور ها برای تقویت صدا و دوربین گوشی شما - نخد - شنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۹ ۱۶:۵۴

من n97چینی دارم که جاوا میخوره ایا میشه دوربین اصل روش انداخت

RE: بهترین درایور ها برای تقویت صدا و دوربین گوشی شما - masihata - يك شنبه ۲ خرداد ۱۳۸۹ ۰۷:۴۸

دوست عزیز سلام...

اینجا بخش سونی اریکسون هست و

درایور های تقویت صدا ACOUSTic و درایور دوربین برای گوشی های سونی اریکسون در این قسمت هست...

در مورد جواب سوالتون هم...اگه منظورتون درایوری که این جا هست که باید خدممتتون عرض کنم که نه به هیچ وجه نمیشه این کار رو انجام داد....

RE: بهترین درایور ها برای تقویت صدا و دوربین گوشی شما - amiredge - سه شنبه ۱۸ خرداد ۱۳۸۹ ۲۰:۰۵

100 درخواست كا 810 رو دادند.هيچ كي نذاشت.

بابا بذاريد ديگه