|
734
|
|
دو شنبه ۲۱ اسفند ۱۳۸۵, ۱۹:۵۸
|
|||
|
|||
|
اگه تو هم مثل من فکر می کنی تنبلی اینجا رو بخون
خیلی خستم خیلی! الان حدود 1 سال است که خیلی خستم و این هفته آخر هم که دیگه دارم از پا می افتم. چرا؟ همیشه فکر می کردم کمی تنبل ام اما حالا دقیقا حساب کردم و متوجه شدم که خیلی کار می کنم . ببینید ما توی ایران 72 میلیون جمعیت داریم که 13 میلیون اونها بازنشسته هستند. پس می مونه 59 میلیون نفر . از این تعداد24 میلیون دانشجو دانش آموز داریم یعنی برای انجام کارها فقط 35 میلیون نفر باقی می مونن . توی کشور 10 میلیون نفر هم توی ادارات دولتی شاغلن که خب عملا کاری انجام نمی دن . پس برای پیش برد کارها تنها 25 میلیون نفر می مونن . از این 25 میلیون نفر 4 میلیون نفر سانسورچی اینترنت و نماینده مجلس هستند پس فقط 21 میلیون نفر باقی می مونن و اگر بدونیم که تقریبا 17 میلیون آدم جویای کار داریم معنیش اینه که کل کارهای مملکت رو 4 میلیون نفر دارن انجام می دن . اما حدود 2 میلیون نفر هم نیروی مسلح داریم . از بین 2 میلیون نفر باقی مونده 646900 نفر عضو پلیس و سپاه و وزارت تطلاعات هستند و کلا می مونه 1353100 نفر حالا این وسط 649876 نفر بیمار داریم که قدرت کار ندارن و بار کارهای کشور افتاده رو دوش 806200 نفر از جمعیت. فراموش کردم بگم که حدود 806186 نفر هم ممنوع القلم ، ممنوع التصویر ، ممنوع الصدا و دیگر انواع زندگی داریم پس کل کارهای کشور افتاده رو دوش 14 نفر ! از این 14 نفر 12 تاشون عضو شورای نگهبان هستند پس متوجه می شیم که کل کارهای کشور افتاده رو دوش دو نفر : من و تو !! و تو هم که داری تاپیک میخونی ...... خدایا تو آنی که دانی توانی جهانی چپانی ته استکانی
|
|||
تشکر شده توسط : |
Aria, stubbern |
| پیامهای این موضوع |
|
اگه تو هم مثل من فکر می کنی تنبلی اینجا رو بخون - shabnam - دو شنبه ۲۱ اسفند ۱۳۸۵ ۱۹:۵۸
RE: اگه تو هم مثل من فکر می کنی تنبلی اینجا رو بخون - Aria - پنج شنبه ۲۰ ارديبهشت ۱۳۸۶, ۲۰:۳۳
Re:اگه تو هم مثل من فکر می کنی تنبلی اینجا رو بخون - hastam - يك شنبه ۱۱ مرداد ۱۳۸۸, ۱۸:۳۳
Re:اگه تو هم مثل من فکر می کنی تنبلی اینجا رو بخون - stubbern - دو شنبه ۱۲ مرداد ۱۳۸۸, ۱۶:۵۹
|

تشکر شده توسط :