|
|
|
Sunday 11 February 2007, 04:35
|
|||
|
|||
|
برای استفاده از شکلک های مخفی در یاهو مسنجر کد های زیر را در پنجره pm کپی کنید.
لیست کامل شکلک های مخفی : کدها را از قسمت "کد" کپی کنید و در قسمت ارسال(send) مسنجر پبست کنید تا شکلک در پیام شما ظاهر شود در تصویر زیر محل قرار دادن کدها نشان داده شده است : ![]() کد: :o3کد: :-??کد: %-(کد: :@)کد: 3:-Oکد: :(|)کد: ~:>کد: @};-کد: %%-کد: **==کد: (~~)کد: ~O)کد: *-:)کد: 8-Xکد: =:)کد: >-)کد: :-Lکد: [-O<کد: $-)کد: :-"کد: b-(کد: :)>-کد: [-Xکد: \:D/کد: >:/کد: ;))کد: :-@کد: ^:)^کد: :-jکد: (*)کد: o->کد: o=>کد: o-+کد: (%)برچسب ها : یاهو ، مسنجر ، یاهو مسنجر ، شکلک های یاهو مسنجر ، شکلک های یاهو مسنجر ، لیست کامل ، دانلود لیست کامل ، انواع . اقسام شکلک های یاهو مسنجر ، ایکون های یاهو مسنجر ، اسمایل ، اسمایل ها ، Emoticons, emoticons , لیست کامل Emoticons emoticons ، دانلود Emoticons یاهو ، مسنجر ، یاهو مسنجر ، شکلک های یاهو مسنجر ، شکلک های یاهو مسنجر ، لیست کامل ، دانلود لیست کامل ، انواع . اقسام شکلک های یاهو مسنجر ، ایکون های یاهو مسنجر ، اسمایل ، اسمایل ها ، Emoticons, emoticons , لیست کامل Emoticons emoticons ، دانلود Emoticons |
|||
|
Tuesday 27 April 2010, 02:11
(آخرین ویرایش در این ارسال: Tuesday 14 May 2013 09:59 ، توسط admin.)
|
|||
|
|||
|
RE: لیست کامل شکلک های مخفی یاهو مسنجر (دانلود کنید)
شکلک های مخفی یاهو مسنجر را دانلود کنید
برنامه ایرانی ارسال شکلک های یاهو مسنجر با حجم 1.8MB لینک دانلود : yahoo_messenger-icon-avaxnet.com.zip (اندازه: 1/73 MB / تعداد دفعات دانلود: 1)
---- فایل برای اطمینان بیشتر در اپلود سنتر انجمن قرار داده شد و برای باز کردن فایل زیپ نیازی به پسورد ندارد و براحتی میتوانید پس از باز کردن فایل زیپ از ان استفاده کنید مدیریت انجمن اردیبهشت 1392 |
|||
|
Thursday 09 December 2010, 00:31
|
|||
|
|||
|
Re:لیست کامل شکلک های مخفی یاهو مسنجر!
تاپیک پاکسازی شد
از عزیزانی که این تاپیک رو مشاهده میکنند خواهشمندم, از ارسال پستهایی که تنها حاوی تشکر هستند و یا مطالبش مربوط به تاپیک نیست جدا خودداری کنند برای سپاس تنها کلیک بر روی کلید تشکر در پایین هر پست,کفایت میکند با تشکر از توجه شما عزیزان در پناه حق |
|||
|
Wednesday 12 January 2011, 15:57
|
|||
|
|||
|
RE: لیست کامل شکلک های مخفی یاهو مسنجر!
خوب یکی میتونه بگه چجوری میشه شکلک ساخت و فرستاد برا کل دنیا
این مهمه ! اگه کسی بلده راهنمایی کنه ! |
|||
|
Friday 28 January 2011, 17:24
|
|||
|
|||
|
سلام...
من یه سوال دارم، ممنون می شم راهنمایی کنید... یه سری از شکلک ها رو آدم از اینترنت دانلود می کنه که فرمتشون GIF هست... حالا من نمی دونم اینا رو چطوری وقتی که دارم توی یاهو مسنجر چت می کنم (مثلاً توی IM) بزارم... آیا راهی داره که به شکلک های پیش فرض یاهو مسنجر اضافه بشن؟ یا ترفند دیگه ای داره؟ با تشکر. |
|||
|
Sunday 30 January 2011, 07:00
|
|||
|
|||
|
Re:لیست کامل شکلک های مخفی یاهو مسنجر!
نه ، توی یاهو مسنجر نمیشه از این ایکون های GIF استفاده کرد
|
|||
|
Sunday 30 January 2011, 16:34
|
|||
|
|||
|
معادل آن در چت
اصطلاحات عامیانه U = you شما . تو کي هستي PLZ = please لطفا ASL = age / sex / Location سن و جنسيت و شهر شما چیست؟ R = are هستید ؟ sa@ = time ساعت mer30 = mer28+2 = ... = merci مرسی . ممنون tnx = thanks متشکرم tq = thank you متشکرم ty = thank you متشکرم m = male مرد f = female زن یا مرد . مونث یا مذکر me2 = me too !من هم همین طور gf = girl friend دوست دختر bf = boy friend دوست پسر lol خندیدن به چیزی cool خوشحالی همراه با تعجب wow فریاد حاکی از خوشحالی و تعجب DC = disconnect قطع ارتباط تلفنی با اینتر نت BC = because برای اينکه ، زيرا C = see دیدن . می بینمت U R = your مال شما 2 = too همچنین 4 = for برای NP = no problem مشکلی نیست C U L = see you later به امید دیدار BRB = be right back زود بر می گردم I L U = I love you دوستت دارم h&k = hug and kiss در آغوشم ميبوسمت IOU = i owe you من به شما مديونم ATB = all the best خيلي خوب ، همه خوب هستن CU = see you ميبينمت DL = download دانلود کردن ، کپي GG = good game بازی خوبیه GJ = good job کار خوبيه GL = good luck موفق باشيد ، خوشبخت باشيد yw = you're welcome خوش آمديد WB = welcome back (زود برگردی ، خوش آمديد (هنگام رفتن ttyl = talk to you later بعدا صحبت ميکنيم K = oky خوبه ، باشه ، قبوله LTR = later بعدا sry = Sorry متاسفم bbs = be back soon زود برگردی bbl = be back later بعدا بر ميگردم ، دوباره بيا vip = Very imprtant person آدم خيلي مهم ، آدم متشخص ltns = long time no see خيلي وقته نديدمت msg = message پيام W = whit با W / O = whitout بدون kit = keep in touch مراقبش باش ، با احتياط نگهداری کن F2F = face to face رو در رو |
|||
|
Monday 18 April 2011, 02:25
|
|||
|
|||
|
شکلک هاي مخفی در ياهو ميسنجر
برای استفاده از اين شکلک ها در چت ياهو بايد معادل آن را طبق علامات زير در چت تايپ نمائيد |
|||
|
Friday 07 October 2011, 19:28
|
|||
|
|||
|
خوب بودن
مرسی |
|||
|
Thursday 08 December 2011, 01:29
|
|||
|
|||
|
سلام بچه ها من تازه اومدم
|
|||
| موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
| Yahoo Password Recovery 1.0 نرم افزار بازيابي رمزعبور ياهو مسنجر | PC Mekanik | 2 | 2,885 |
Thursday 07 March 2013 17:04 آخرین ارسال: shadi66 |
|
| چک کردن Invisible بودن کل Add List شما در یاهو مسنجر | admin | 3 | 232 |
Monday 04 March 2013 23:45 آخرین ارسال: admin |
|
| کار کردن همزمان با چند ID در ياهو مسنجر | admin | 0 | 140 |
Monday 04 March 2013 14:40 آخرین ارسال: admin |
|
| آموزش باز كردن چندین یاهو مسنجر به طور همزمان بدون نیاز به برنامه! | afsaneh | 0 | 727 |
Friday 24 August 2012 21:20 آخرین ارسال: afsaneh |
|
| حذف نام کاربري تان از ليست دوستان ياهو مسنجر فردي ديگر | PC Mekanik | 1 | 1,388 |
Wednesday 15 August 2012 12:14 آخرین ارسال: moonlover |
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان |
زمان کنونی: Saturday 18 May 2013, 22:57

![[تصویر: 04094277162900148651.jpg]](http://pic.up2.ir/images/04094277162900148651.jpg)