|
1127
|
|
پنج شنبه ۲ فروردين ۱۳۸۶, ۱۲:۵۸
|
|||
|
|||
|
چرا پسرا اینقدر ضایعند؟؟؟
چرا ما پسرا اینقدر ضایعیم ؟ خوب معلومه دیگه ...
تا حکایتی دگر |
|||
|
چهار شنبه ۱۱ مهر ۱۳۸۶, ۰۲:۲۱
|
|||
|
|||
|
RE: چرا پسرا اینقدر ضایعند؟؟؟
یک پسر داره درمورد خودشون این چیزارو می گه؟ عجیبه |
|||
|
چهار شنبه ۱۱ مهر ۱۳۸۶, ۲۱:۱۸
|
|||
|
|||
mina69 نوشته شده: سلام ایشون خودزنی کرده ، شما جدی نگیرید. |
|||
تشکر شده توسط : |
The Undertaker |
|
چهار شنبه ۱۱ مهر ۱۳۸۶, ۲۱:۳۹
|
|||
|
|||
|
Re:چرا پسرا اینقدر ضایعند؟؟؟
البته تا پسر آدم حسابی باشه یا نه فرق فوکوله ...!
این موضوع بر میگرده به اون دسته پسرهایی که میشه جزو آدم حسابش نکردن ( البته فراموش نشود که خیلی از خانمها رو هم میشه جزو آدم حساب نکرد ) |
|||
|
چهار شنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۶, ۱۷:۱۸
|
|||
|
|||
|
نمي دونم ما پسرا چرا به دخترا زل مي زنيم - متلك بهشون مي ندازيم يا اينكه ... از اين كارا. با اين كارا شخصيت خودتون زير سوال ميره؟ اخه يكي نيست بگه آخه بچه اسكل. تو چيت كمه؟ هان يه دختره آرايش كرده و فولان هم آدمه تو هم آدمي. اون رو هم ميزارن تو 2 متر قبر تو رو هم. حالا من و تو توي افكار دخترا نيستيم بدونيم چرا آرايش ميكنن - چرا هيكلو ميندازن بيرون و ... ولي مي تونيم كمي آدميت داشته باشيم. به خدا من توي هيچ كشور اروپايي هم چين برنامه هايي رو نديدم
|
|||
|
دو شنبه ۶ آبان ۱۳۸۷, ۱۰:۲۷
|
|||
|
|||
|
دادش پیش خانوما آبرو داری کن، دشمن و خوشحال نکن. چو بد کردی ، مباش ایمن ز آفات -- که واجب شد طبیعت را مکافات |
|||
|
چهار شنبه ۸ آبان ۱۳۸۷, ۱۰:۲۱
|
|||
|
|||
|
شرمنده با اینکه من یه پسرم ولی هیچکدوم از اون کارا رو نکردم (ریا نشه ولی بچه مثبتیم دیگه )
دلهای پاک خطا نمی کنند فقط سادگی می کنند
و امروز سادگی پاکترین خطای دنیاست |
|||
|
جمعه ۱۰ آبان ۱۳۸۷, ۰۲:۴۱
|
|||
|
|||
Mina نوشته شده: سلام به جناب مینا. مینا خانم عکس های مناسبتری هم برای ناظرین محترم وجود داره. فکر نمی کنی ارزشت بالاتر از اینه که با این نوع عکسها خودت و یا شخصیتت رو معرفی کنی؟! سلام به همه ی زیبایی ها و زیبا دوستی ها |
|||
|
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۱۷:۰۲
|
|||
|
|||
|
حتما عاشقه روش نميشه بگه من زن ميخوام چو بد کردی ، مباش ایمن ز آفات -- که واجب شد طبیعت را مکافات |
|||
|
جمعه ۱۷ آبان ۱۳۸۷, ۰۰:۴۳
|
|||
|
|||
|
چرا پسرا اینقدر ضایعند؟؟؟
اگه جز ناظمین سایت بودم این تاپیک رو حذف می کردم . بهش فکر کنین حتماً دلیلش رو متوجه می شین . ->> Angel <<- |
|||

تشکر شده توسط :