|
|
|
Monday 12 February 2007, 22:42
|
|||
|
|||
|
اتصال رایگان به اینترنت از طریق موبایل
اين قابليت براي گوشي هاي سري 800 و 900 و 910 سوني اريكسون هستش و 100٪ جواب ميده ..
ابتدا نسخه مربوط به موبایل خود را دانلود کنید p800 p900 p910 سپس انرا بر روی مبایل خو نصب کنید حال در کنترل پنل مو بایل خود در قسمتConnections=>internet accounts رفته و روي new کليک کرده در قسمت نام Bt را بزنيدو در قسمت Connection type Dial-up را انتخاب کرده و در قسمت شماره تلفن شمارهاي را بدهيد که قابل شماره گيري نباشد! دقت کنيد که در قسمت preferred bt انتخاب شده باشد! سپس در قسمت Cable در Connections Cable status را روي Modem قرار داده و ساير گزينه هارا بدين صورت قرار دهيد! 46800 None 1 8 RTS/CTS done را زده و حالا برنامه GnuBox را اجراکنيد و روي AutosetModemId برويد! حال در کامپيوتر با اجراي برنامه phone link monitor به دنبال گزينه usb بگرديد و تيک آنرا حذف کنيد و شماره com جلوي انرا يادداشن کنيد از start programs accessories cummunications hyper terminal را انتخاب کرده از قسمت new connections و com يادداشت شده را انتخاب کنيد! در پنجره جديد مقادير زير را انتخاب کنيد 46800 None 1 8 Hardware حالا در پنجره Hyper terminal فرمان زير را تايپ کنيد! AT*ESYN=3 پس از مشاهده جواب ok در زير ان hYPER TERMINAL را ببنديد و مجددا در Phone Link monitor جلوي Usb را تيک بزنيد! حالا برنامه Gnubox را اجرا کنيد و از منوي options 2box cable را انتخاب کنيد و Bt را انتخاب کنيد حال بدون بستن اين برنامه ميتوانيد در تمام برنامه ها از اينترنت استفاده کنيد! |
|||
|
Thursday 01 March 2007, 01:51
|
|||
|
|||
|
RE: اتصال رایگان به اینترنت از طریق موبایل
در گوشیهای نوکیا این امکان وجود نداره؟
من N93دارم.میتونم بدون هزینه با موبایل به اینترنت وصل بشم؟ |
|||
|
Thursday 01 March 2007, 10:34
|
|||
|
|||
K3l3R!T نوشته شده توسط:در گوشیهای نوکیا این امکان وجود نداره؟ نه ، اين نرم افزار ها براي سيستم عامل هاي سيمبيان سري UIQ هستند و در گوشي N93 نصب نمي شوند. |
|||
|
Saturday 08 December 2007, 12:38
|
|||
|
|||
|
سلام دوست عزیز من p800 رو دانلود کردم( روی یکی از درایوهای کامپیوتر) . حالا چطور باید روی گوشی نصبش کنم؟ |
|||
|
Tuesday 15 July 2008, 04:03
|
|||
|
|||
|
Re:اتصال رایگان به اینترنت از طریق موبایل
شبنم جون نرم افزار یکه روی لینک گذاشتی دانلود نمیشه البته گوشی من p990هستش فکر کنم برای p910روش کار کنه ممنون میشم برای گوشی منم بزاری |
|||
|
Tuesday 15 July 2008, 20:08
|
|||
|
|||
|
سلام.من هم p990دارم.در صورت امکان نسخه UIQ3آن هم در سایت قرار دهید.با تشکر
|
|||
|
Wednesday 16 July 2008, 06:19
|
|||
|
|||
|
Re:اتصال رایگان به اینترنت از طریق موبایل
سلام آیا روی گوشی A1200 موتورولا جواب می ده ؟ |
|||
|
Thursday 07 July 2011, 17:52
|
|||
|
|||
| RE: اتصال رایگان به اینترنت از طریق موبایل | |||
|
Sunday 04 December 2011, 17:21
|
|||
|
|||
|
سلام دانلود نمیشه!!!!!
لطفا دوباره بذارید. n_tarh@yahoo.com مرسیییییییییی |
|||
|
Friday 16 December 2011, 09:57
|
|||
|
|||
|
I just uploaded all the three versions of gnubox to Mediafire.com
You can download them from the link beneath: http://www.mediafire.com/?e4oy2vvi0rbyv81 |
|||
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان |
زمان کنونی: Sunday 19 May 2013, 10:01