|
|
|
Thursday 05 April 2007, 03:53
|
|||
|
|||
|
دعا هاي زيبا
از خدا خواستم عادت هاي زشت را تركم بدهد. خدا فرمود: خودت بايد آنها را رها كني. از او خواستم فرزند معلولم را شفا دهد. فرمود:لازم نيست، روحش سالم است. جسم هم كه موقت است. از او خواستم لااقل به من صبر عطا كند. فرمود: صبر،حاصل سختي و رنج است. عطا كردني نيست، آموختني است. گفتم مرا خوشبخت كن. فرمود: نعمت از من خوشبخت شدن از تو. از او خواستم مرا گرفتار درد و عذاب نكند. فرمود: رنج از دلبستگي هاي دنيا يي جدا و به من نزديك ترت مي كند. از او خواستم روحم را رشد دهد. فرمود: نه، تو خودت بايد رشد كني. من فقط شاخ و برگ اضافي ات را هرس ميكنم تا بارور شوي. از خدا خواستم كاري كند كه از زندگي لذت كامل ببرم. فرمود: براي اين كار من به تو زندگي داده ام. از خدا خواستم كمكم كند همان قدر كه او مرا دوست دارد، من هم ديگران را دوست بدارم. خدا فرمود: آها بالاخره اصل مطلب دستگيرت شد! |
|||
|
Friday 06 April 2007, 04:52
|
|||
|
|||
|
RE: دعا هاي زيبا
بهترین دعا
" اللهم عجل لولیکل الفرج " |
|||
|
Monday 09 April 2007, 00:05
|
|||
|
|||
|
پروردگارا توانایی ده تا بتوانم تغییر دهم آنچه را که می توانم!آرامشی ده تا بپذیرم آنچه را که نمی توانم تغییر دهم و دانشی که تفاوت این دو را بدانم!
|
|||
|
Monday 09 April 2007, 03:33
|
|||
|
|||
|
این هم یکی از بهترین دعا ها ومناجات ها هست
لطفا همگی بخونید و صلوات بفرستید و ان یکاد الذین کفرو لیزلقونک باابصارهم لما سمع ااذکر و یقولون انه لمجنون و ما هو الا ذکر العالمین |
|||
|
Monday 09 April 2007, 03:41
|
|||
|
|||
|
پروردگارا! سرنوشت مرا خير بنويس، تا در آنچه را كه تو دير ميخواهي، زود نخواهم و هر آنچه كه را كه تو زود مي خواهي دير نخواهم. |
|||
|
Friday 27 January 2012, 16:30
|
|||
|
|||
|
خدایا!
متبرکم گردان تا وقتی ذهنم وسوسه می شود بدی ها را تلافی کند زبانم خاموش باشد. مرا بیاموز در برابر همه تحریکات صبور باشم..... |
|||
| موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
| سخناني زيبا درمورد قرآن از زبان دکتر علی شریعتی | ice_1 | 0 | 202 |
Sunday 03 June 2012 01:01 آخرین ارسال: ice_1 |
|
| متني زيبا و خواندني در گفتگو با حضرت آدم ! | fatemeh1375 | 0 | 392 |
Tuesday 15 June 2010 23:08 آخرین ارسال: fatemeh1375 |
|
| متني زيبا و آرامش دهنده از سوي خداوند براي ما | fatemeh1375 | 0 | 385 |
Tuesday 15 June 2010 23:05 آخرین ارسال: fatemeh1375 |
|