|
|
|
Saturday 07 April 2007, 02:47
|
|||
|
|||
|
معرفی سایت به موتور گوگل
برای این که سایت شما بازدید کننده بیشتری داشته باشد، بهتر است آن را به موتور های جستجوی معروف معرفی کنید. 90% ایرانی ها از موتور های جستجوی گوگل و یاهو برای جستجوی اطلاعاتشان استفاده می کنند. همچنین این دو سایت قابلیت جستجوی فارسی نیز دارند. این سایتها معمولا بخش خاصی برای معرفی سایتهای جدید دارند. مثالا برای معرفی وبلاگ خود به گوگل، باید به این آدرس بروید: |
|||
|
Tuesday 13 May 2008, 13:08
|
|||
|
|||
|
Re:معرفی سایت به موتور گوگل
من چند بار وبلاگمو معرفی کردم منتها موقع سرچ چیزی نشون نمیده
|
|||
|
Tuesday 13 May 2008, 15:51
|
|||
|
|||
|
معرفی سایت به موتور گوگل
با این کار وبلاگ شما حتماً در موتور جستجوی گوگل ثبت میشه ، اما باید ببینید که Rank page شما چنده ! اگه Rank page ، صفر باشه ( اکثر وبلاگ های ایرانی ) وبلاگ شما رو در آخرین رده ی آمار سرچ نمایش می دن . واسه ی مثال شما در گوگل سرچ کن « معرفی سایت به گوگل » . حتماً در صفحه ی دوم یا سوم یا شاید هم اول ( بسته به تراکم مطلب در سایت های معروف تر ) ، همین پست از سایت آواکس لینک میشه واسه شما . اما وبلاگ شما اگه دارای این مطلب باشه ، شاید در صفحه ی 40 به بعد پیداش کنین . ->> Angel <<- |
|||
|
Saturday 23 June 2012, 12:18
|
|||
|
|||
|
RE: معرفی سایت به موتور گوگل
سلام من وقتی میخوام وبلاگمو ثبت کنم صفحه ای که توش URL هست نمیاد بجاش Webmaster Tools میاد لطفا رانمایی کنید.
|
|||
|
Saturday 23 June 2012, 12:36
|
|||
|
|||
RE: معرفی سایت به موتور گوگل
(Saturday 23 June 2012 12:18 )asgharap نوشته شده توسط: سلام من وقتی میخوام وبلاگمو ثبت کنم صفحه ای که توش URL هست نمیاد بجاش Webmaster Tools میاد لطفا رانمایی کنید.شما باید تو سایت گوگل عضو بشید و با نام کاربری خود وارد بشید و بعدش به آدرس فوق مراجعه و url خود را ثبت نمایید |
|||
| موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
| تولد دوباره نخستین وبسایت جهان | amirhossein | 2 | 80 |
Thursday 02 May 2013 21:30 آخرین ارسال: amirhossein |
|
| واکنش گوگل ترنزلیت به اسم کشور های مختلف...!خودتونم امتحان کنید جالبه | mahdiyee | 1 | 115 |
Monday 08 April 2013 16:11 آخرین ارسال: adel |
|
| ترفند های بی نظیر برای جستجو در گوگل | mahdiyee | 0 | 58 |
Sunday 07 April 2013 18:15 آخرین ارسال: mahdiyee |
|
| معرفی دکمه جدید فیس بوک | سنا | 0 | 78 |
Wednesday 03 April 2013 20:52 آخرین ارسال: سنا |
|
| پی بردن به جاذبههای گردشگری شهرهای مختلف به وسیلهی گوگل | moonlover | 0 | 63 |
Saturday 16 March 2013 10:02 آخرین ارسال: moonlover |
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان |