|
|
|
Monday 21 December 2009, 12:29
(آخرین ویرایش در این ارسال: Friday 15 June 2012 17:39 ، توسط admin.)
|
|||
|
|||
|
دانلود آهنگهای فرهاد مهراد
توجه : لینکهای دانلود در ارسالهای سوم به بعد در همین صفحه قرار دارد
اینجا : http://www.avaxnet.com/thread-20988-post...#pid434005 ه بوی عيدی، بوی توپ، بوی كاغذرنگی، بوی تند ماهیدودی وسط سفرهی نو، بوی یاس جانماز ترمهی مادربزرگ، با اينا زمستونو سر میکنم، با اينا خستهگیمو در میکنم! شادی شکستن قلک پول، وحشت کم شدن سکهی عیدی از شمردن زیاد، بوی اسکناس تانخوردهی لای کتاب، با اينا زمستونو سر میکنم، با اينا خستهگیمو در میکنم! فکر قاشق زدن یه دختر چادرسيا، شوق یک خيز بلند از روی بتههای نور، برق کفش جفشده تو گنجهها، با اينا زمستونو سر میکنم، با اينا خستهگیمو در میکنم! عشق یک ستاره ساختن با دولک، ترس ناتموم گذاشتن جریمههای عید مدرسه، بوی گل محمدی كه خشک شده لای کتاب، با اينا زمستونو سر میکنم، با اينا خستهگیمو در میکنم! بوی باغچه، بوی حوض، عطر خوب نذری،
شب جمعه پی فانوس توی كوچه گم شدن، توی جوی لاجوردی هوس یه آبتنی، با اينا زمستونو سر میکنم، با اينا خستهگیمو در میکنم! |
|||
|
Monday 21 December 2009, 12:34
(آخرین ویرایش در این ارسال: Friday 15 June 2012 17:40 ، توسط admin.)
|
|||
|
|||
|
RE: دانلود آهنگهای فرهاد مهراد
توجه : لینکهای دانلود در ارسالهای سوم به بعد در همین صفحه قرار دارد
اینجا : http://www.avaxnet.com/thread-20988-post...#pid434005 با صدای بیصدا، مث يه کوه، بلند، مث يه خواب، کوتاه، یه مرد بود، یه مرد! با دستای فقیر، با چشمای محروم، با پاهای خسته، یه مرد بود، یه مرد! شب، با تابوت سياه نشس توی چشماش، خاموش شد ستاره، افتاد روی خاک. سايهش هم نمیموند هرگز پشت سرش، غمگين بود و خسته، تنهای تنها! با لبهای تشنه به عکس یه چشمه نرسيد تا ببينه قطره... قطره... قطرهی آب... قطرهی آب! در شب بیتپش، اين طرف، اون طرف میافتاد تا بشنفه صدا... صدا... صدای پا... صدای پا! ----- توی قاب خیس این پنجرهها عکسی از جمعهی غمگین میبینم، چه سياه ئه به تناش رخت عزا! تو چشاش ابرای سنگین میبینم. داره از ابر سیا خون میچکه! جمعهها خون جای بارون میچکه! نفسام در نمیآد، جمعهها سر نمیآد! کاش میبستم چشامو، اين ازم بر نمیآد! داره از ابر سیا خون میچکه! جمعهها خون جای بارون میچکه! عمر جمعه به هزار سال میرسه، جمعهها غم دیگه بیداد میکنه، آدم از دست خودش خسته میشه، با لبای بسته فرياد میكنه: داره از ابر سیا خون میچکه! جمعهها خون جای بارون میچکه! جمعه وقت رفتن ئه, موسم دلکندن ئه، خنجر از پشت میزنه, اون كه همراه من ئه! داره از ابر سیا خون میچکه! جمعهها خون جای بارون میچکه! |
|||
|
Saturday 09 June 2012, 03:14
(آخرین ویرایش در این ارسال: Friday 15 June 2012 17:37 ، توسط admin.)
|
|||
|
|||
|
آهنگ بیاد ماندنی و زیبای کودکانه (بوی عیدی) فرهاد
لینک دانلود : دانلود |
|||
|
Friday 15 June 2012, 16:47
(آخرین ویرایش در این ارسال: Friday 15 June 2012 17:38 ، توسط admin.)
|
|||
|
|||
|
کنسرت "ز پوچ جهان هیچ اگر دوست دارم" اجرا شده توسط فرهاد در تاریخ 26 نوامبر 1995 در شهر کلن کشور آلمان که مثل باقی کنسرتهایش ، خود فرهاد نوازنده پیانو هم هست . « ز پوچ جهان هیچ اگر دوست دارم / ترا ای کهن بوم و بر دوست دارم / ترا ای کهن پیر
ترا ای کهن پیر جاوید برنا / ترا ای گرانمایه دیرینه ایران / تو ای شور بوم غمین / پر از خون دل و مهربان چهر » . لینک دانلود : دانلود |
|||
|
Friday 15 June 2012, 16:50
|
|||
|
|||
|
کنسرت " شنبه روز بدی بود " اجرا شده توسط فرهاد . «شنبه روز بدی بود روز بی حوصلگی / وقت خوبی كه می شد غزلی تازه بگی / ظهر یكشنبه ی من جدول نیمه تموم / همه خونه هاش سیاه روی خونه جغد شوم / صفحه ی كهنه ی یادداشتای من » .
|||
|
Friday 15 June 2012, 16:52
|
|||
|
|||
|
کنسرت و اجرای ترانه "می بینم صورتمو تو آیینه" توسط فرهاد « میبینم صورتمو تو آینه / با لبی خسته میپرسم از خودم / این غریبه کیه ؟ از من چی میخواد ؟ / اون به من یا من به اون خیره شدم ؟ / باورم نمیشه هر چی می بینم / چشامو یه لحظه رو هم می ذارم ... » .
|||
|
Friday 15 June 2012, 16:58
|
|||
|
|||
|
اجرای دکلمه "الملک یبقی مع الکفر ولایبقی مع الظلم" و شعر "والا پیامدار محمد(ص)" از آلبوم "وحدت" توسط فرهاد همراه با تصاویری از زندگی و کار فرهاد . «والا پيامدار,محمد / گفتي كه يك ديار / هرگز به ظلم و جور نميماند / برپا و استوار / والا پيامدار,محمد / آنگاه تمثيل وار ... »
|||
|
Friday 15 June 2012, 17:07
|
|||
|
|||
|
آهنگ مرد تنها از فرهاد
با صدای بیصدا، مث یه کوه، بلند، مث یه خواب، کوتاه، یه مرد بود، یه مرد با دستای فقیر، با چشمای محروم، با پاهای خسته، یه مرد بود، یه مرد شب، با تابوت سیاه نشس توی چشماش، خاموش شد ستاره، افتاد روی خاک سایهش هم نمیموند هرگز پشت سرش، غمگین بود و خسته، تنهای تنها با لبهای تشنه به عکس یه چشمه نرسید تا ببینه قطره… قطره… قطرهی آب ... قطره ی آب در شب بیتپش، این طرف، اون طرف میافتاد تا بشنفه صدا… صدا… صدای پا... صدای پا لینک دانلود : دانلود |
|||
|
Friday 15 June 2012, 17:22
|
|||
|
|||
|
کنسرت " داره از ابر سیاه خون می چکه " اجرا شده توسط فرهاد که اولین بار این ترانه را پس از جمعه خونین هفدهم شهریور 1357 برای مردم اجرا کرد . « توی قاب خیس این پنجره ها / عکسی از جمعه غمگین می بینم / چه سیاهه به تنش رخت عزا / تو چشاش ابرای سنگین می بینم / داره از ابر سیاه خون می چکه / جمعه ها خون جای بارون می چکه » کنسرت "توی قاب خیس پنجره" توسط فرهاد .
|||
|
Friday 15 June 2012, 17:25
|
|||
|
|||
|
اجرای کنسرت "کنجشکک اشی مشی " توسط فرهاد " گنجشگک اشی مشی, لب بوم ما مشین / بارون میاد خیس میشی, برف میاد گوله میشی ،میفتی تو حوض نقاشی / خیس میشی, گوله میشی ، میفتی تو حوض نقاشی / کی میگیره فراش باشی ،کی میکشه قصاب باشی ... " .
|||
| موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
| دانلود آهنگهای دلکش | lavashak | 14 | 19,130 |
Sunday 17 March 2013 18:05 آخرین ارسال: sana |
|
| دانلود آهنگهای سریال حریم سلطان همراه با عکس هنرپیشه های معروف سریال | afsaneh | 0 | 1,062 |
Thursday 27 September 2012 20:12 آخرین ارسال: afsaneh |
|
| آهنگهای در خواستی | mohammad321 | 15 | 2,936 |
Sunday 10 June 2012 08:30 آخرین ارسال: alale |
|
| فرهاد فخرالدینی؛ تحمیل را نپذیرفت | user | 0 | 384 |
Thursday 30 December 2010 13:09 آخرین ارسال: user |
|
| فرهاد فخرالدینی | moonlover | 0 | 368 |
Saturday 03 July 2010 12:01 آخرین ارسال: moonlover |
|
|