|
|
|
Friday 08 January 2010, 03:59
|
|||
|
|||
|
عكــس و بیوگرافــی ریحــانـــا
ریحانا یا همون RIHANNA در تاریخ بیستم فوریه 1988 در شهر سن میشل کشور باربادوس بدنیا آمد .اسم اصلیش Robyn Rihanna Fenty هست و تو خانواده 5نفریشون بجز پدر و مادرش دو برادر کوچکتر از خودش داره . |
|||
|
Friday 08 January 2010, 11:58
|
|||
|
|||
|
Re:عكــس و بیوگرافــی ریحــانـــا
داوود جان, بیوگرافی سینمایی ها رو در بخش فیلم و سینما و بیوگرافی خواننده ها رو در بخش موسیقی بذار.
ممنون میشم. |
|||
|
Friday 08 January 2010, 17:38
|
|||
|
|||
RE: عكــس و بیوگرافــی ریحــانـــا
MoonLover نوشته شده توسط:داوود جان, بیوگرافی سینمایی ها رو در بخش فیلم و سینما و بیوگرافی خواننده ها رو در بخش موسیقی بذار. بخشید دیشب به خاطر دیر وقت بودن و عجله داشتنم نتونستم محتوای تاپیک مو بخونم.حواسم نبود.شرمنده.(چشمک) |
|||
|
Sunday 10 January 2010, 14:29
|
|||
|
|||
|
دست شما درد نکنه..
شما تاپیک رو همینجوری میذارین؟؟؟ نمیخونید و ایجاد میکنید..! هرکس در قبال تاپیکی که میذاره مسئوله.. اگر داخل تاپیک شما متن و سخنی خلاف مقررات بود, میدونین چقدر دردسر درست میشد..؟؟ قوانین رو داوود جان الکی واسه پر کردن جای خالی نمینویسن و وضع نمیکنند..هرکدومش حتما دلیلی داره. خیلی ناراحتم کردی.. کار من چک کردن و حذف کردن شده.. از اول تا آخر که تو آواکسم همینه..قدیمی ها که نیستن, جدیدی ها هم که هرچی بهشون تذکر میدم, انگار دارم رو دیوار یادگاری مینویسم.. (غصه) |
|||
|
Sunday 10 January 2010, 15:56
|
|||
|
|||
MoonLover نوشته شده توسط:دست شما درد نکنه.. نه عزیز همینجوری که نمیذارم.من از اونجایی که مطالب رو استفاده میکنم کاملا مطمئنه.در ضمن من همیشه سعی میکنم مطالبی رو که اینجا میذارم کاملا با قوانین سازگار باشه.مشکل من فقط تکراری بودن یا مناسب نبودن جای تاپیکه که اینم به خاطر آشنا نبودن کامل با اینجاست که مطمئنا با گذشت زمان این مشکلات هم حل میشه.ولی انصافا فکر نمیکنم تاپیک یا پستی رو از من دیده باشی که با قوانین اینجا مغایرت داشته باشه.اگه ناراحتت هم کردم ببخشید امیدوارم بتونم با یه هدیه ی مناسب و درخوری نظیر شکلات از دلت دربیارم(خنده) |
|||
|
Sunday 10 January 2010, 17:00
|
|||
|
|||
|
داوود جان، باید بنویسی مغایرت نه مقایرت
|
|||
|
Sunday 10 January 2010, 17:06
|
|||
|
|||
با نمک نوشته شده توسط:داوود جان، باید بنویسی مغایرت نه مقایرت ببخشید حواسم نبود.ممنون از یادآوریت عزیز. |
|||
|
Sunday 10 January 2010, 17:43
|
|||
|
|||
|
چقذر این ریحانا زشته...
|
|||
|
Monday 11 January 2010, 13:04
|
|||
|
|||
|
آره داوود جان, تنها مشکلات همین تکراری و جای بدش هست.
اما به هرحال باید چک کنی. اینجوری کلی کمک به من میشه. |
|||
|
Sunday 01 May 2011, 02:02
|
|||
|
|||
|
محیا خانوم کجاش زشته ......
صداشم مثل خودش خوشگله و تازگیا با پیکه ازدواج کرده ...... |