|
|
|
Tuesday 15 May 2007, 19:06
|
|||
|
|||
|
کد تقلب بازی GTA5
کدهای تقلب بازی بازی Gta Sunandreas
HESOYAM پول و کامل شدن خون و ضد زربه و درست شدن وسیله شما LXGIWYL مجموعه تفنگ 1 KJKSZPJ مجموعه تفنگ 2 UZUMYMW مجموعه تفنگ 3 JYSDSOD بدنساز BTCDBCB چاق شدن KVGYZQK لاغر شدن CVWKXAM اکسیژن نامحدود SZCMAWO خود کشی ASNAEB کم شدن ستاره OSRBLHH دو ستاره شدن LJSPQK شش ستاره شدن BEKKNQV تبدیل شدن به بتمن AUIFRVQS هوای بارانی ICIKPYH شب ابری ALNSFMZO هوای صاف CFVFGMJ هوای طوفانی CWJXUOC هوای مه آلود OFVIAC عصر XJVSNAJ نیمه شب PRIEBJ هوای گرم HELLOLADIES حداکثر جاذبه دختر ها EHIBXQS جذب دختر OGXSDAG حداکثر احترام SPEEDITUP زیاد شدن سرعت بازی BUFFMEUP حداکثر نیروی عضله FLYINGFISH پرواز قایق ها NATURALTALENT حداکثر مهارت ماشین GHOSTTOWN ترافیک کمتر OHDUDE هلی کوپتر جنگی AMOMHRER چرخ 18 EEGCYXT لودر KGGGDKP قایق KRIJEBR ماشین ویژه 1 CQZIJMB ماشین ویژه 2 PDNEJOH ماشین مسابقه 1 VPJTQWV ماشین مسابقه 2 UBHYZHQ ماشین حمل زباله AIWPRTON تانک AQTBCODX ماشین نعش کش RZHSUEW ماشین گلف JQNTDMH پاترل معمولی AGBDLCID پاترل لاستیک پهن AKJJYGLC موتور چهار چرخ JUMPJET جت جنگی URKQSRK جت FULLCLIP اسلحه نا محدود BAGUVIX سلامتی نا محدود AIYPWZQP چتر نجات YECGAA کپسول پرواز CPKTNWT منفجر شدن ماشین ها IOWDLAC تمام ماشین ها سیاه شوند LLQPFBN تمام ماشین ها صورتی شوند SPEEDFREAK تمام ماشین ها نیتروژن دار شوند NINJATOWN به جای مردم نینجا باشد BIFBUZZ کانگستر ها خیابان ها را کنترل کنند PROFESSIONALKILLER حداکثر توانایی در اسلحه ها XICWMD فقط چرخ ماشین ها پیدا باشد |
|||
|
Sunday 09 August 2009, 13:55
|
|||
|
|||
|
Re:کد تقلب بازی GTA5
خیلی عالیه
|
|||
|
Tuesday 10 November 2009, 17:29
|
|||
|
|||
|
سلام.
کسی رمزتمام کردن مدرسه های جی تی ای رو داره. من تو مدرسه هوایی موندم.دوست دارم بقیه اش رو بازی کنم. کسی می تونه کمکم کنه؟ |
|||
|
Tuesday 10 November 2009, 17:37
|
|||
|
|||
|
منظورت گواهی نامه هواپیما هست؟ نه رمز نداره اونا را خودت باید بری
|
|||
|
Sunday 14 March 2010, 23:34
|
|||
|
|||
|
سلام کدهای تقلب سام ماجراجورامی خواستم.
|
|||
|
Wednesday 09 February 2011, 14:30
|
|||
|
|||
|
RE: کد تقلب بازی GTA5
رمز بازي جاست گاس رو ميخواستم
|
|||
|
Wednesday 09 February 2011, 14:33
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
Friday 25 March 2011, 11:40
|
|||
|
|||
|
لطفأ از بازی Evil 5 مدالهای کشتی فقط یکیشو پیدا نکردم هرکی می دونه ممنون میشم راهنمایی کنه
|
|||
|
Wednesday 30 March 2011, 10:37
|
|||
|
|||
(Sunday 14 March 2010 23:34 )یانی یانی نوشته شده توسط: سلام کدهای تقلب سام ماجراجورامی خواستم.البته یه چند تایی از قدیم یادم مونده مینویسم please give all تمام اسلحه ها رو بهت میده با تمامی فشنگها please kill all تمامی موجودهای زده رو میکشه please open درهای بسته رو باز میکنه please fly پرواز میکنه |
|||
|
Thursday 07 April 2011, 13:02
|
|||
|
|||
|
سلام داداش من تا آخرش رفتم فکر کنم منظورت همون فردی هست که باید با وانت بری دنبالش، باید چند بار امتحان کنی تا طرف بیفته پشت وانت و سالم بمونه بعد که افتاد یک بیمارستان اطراف هست که باید ببریش بیمارستان
اگر کسی در مراحل مشکل داشت من درخدمتم Good Luck |
|||
| موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
| کدهای تقلب بازی کانتر1.6 | mm.sh | 0 | 168 |
Friday 19 April 2013 18:58 آخرین ارسال: mm.sh |
|
| کد های تقلب بازی رزیدنت اویل5 | mm.sh | 1 | 112 |
Tuesday 16 April 2013 17:01 آخرین ارسال: noob saibot |
|
| کد تقلب lord of the ring the battle for middle_earth | اراگورن | 0 | 434 |
Monday 03 September 2012 02:16 آخرین ارسال: اراگورن |
|
| کد های تقلب بازی Serious Sam 1 | kingpayam | 1 | 794 |
Sunday 26 August 2012 19:00 آخرین ارسال: سونیا2 |
|
| رمزهاي تقلب بازي ژنرال Command & Conquer Generals Zero Hour | bomb atom | 21 | 94,434 |
Monday 09 July 2012 20:33 آخرین ارسال: arman75 |
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان |
زمان کنونی: Sunday 19 May 2013, 00:17