|
|
|
Friday 13 July 2007, 17:44
|
|||
|
|||
|
ادرس پایگاه اینترنتی ثبت نام و پیگیری کارت سوخت موتور سیکلت
برای ثبت نام و پیگیری کارت سوخت موتورسیکلت به این سایت مراجعه نمایید
http://www.motorsiklet.ir/shakhshagigi.aspx --------------------- متاسفانه این لینکها مدت ها است که از کار افتاده اند و لطفا از ثبت نام خوداری کنید ( اگر فقط برای دست یابی به این لینکها میخواهید ثبت نام کنید) |
|||
|
Wednesday 31 October 2007, 20:57
|
|||
|
|||
|
RE: پایگاه اینترنتی ثبت نام و پیگیری کارت سوخت موتور سیکلت
احتمالا علت باز نشدن صفحه به کانکشن اینترنت خودتون بر میگرده چون من بدون مشکل تونستم بازش کنم با این حال با آدرس زیر هم امتحان کنید: http://www.nioc.ir/newnioc/(S(0yomv545tj.../Help.aspx --------------------- متاسفانه این لینکها مدت ها است که از کار افتاده اند ، این ادرس ها متعلق به 4 سال قبل هستند و لطفا از ثبت نام خوداری کنید ( اگر فقط برای دست یابی به این لینکها میخواهید ثبت نام کنید) |
|||
|
Wednesday 12 December 2007, 16:41
|
|||
|
|||
RE: پایگاه اینترنتی ثبت نام و پیگیری کارت سوخت موتور سیکلت
hag seied نوشته شده توسط: سلام دوست عزیز،اگر دقت کنید در اولین پست نوشته شده که: برای ثبت نام و پیگیری کارت سوخت موتور سیکلت به این سایت مراجعه کنید. در ضمن دقیقا" در آخر صفحه سایت فوق این جمله نوشته شده: - در صورت گم شدن ، خراب شدن و تقاضای كارت المثنی بايد به دفاتر خدمات كارت هوشمند مستقر در ادارات پست يا پليس +١٠ مراجعه نمائيد. |
|||
|
Wednesday 02 January 2008, 14:25
|
|||
|
|||
|
Re:پایگاه اینترنتی ثبت نام و پیگیری کارت سوخت موتور سیکلت
سایت مورد نظر عموما برای ثبت نام تهیه شده ونه برای پیگیری
سایتی که برای پیگیری کارت سوخت موتور در نظر گرفته شده http://www.enaft.com می باشد البته متاسفانه اطلاعات موجود در این سایت بسیار ناقصه --------------------- متاسفانه این لینکها مدت ها است که از کار افتاده اند ، این ادرس ها متعلق به 4 سال قبل هستند و لطفا از ثبت نام خوداری کنید ( اگر فقط برای دست یابی به این لینکها میخواهید ثبت نام کنید) |
|||
|
Tuesday 18 November 2008, 21:52
|
|||
|
|||
|
متشکرم از راهنماییتان .................ولی حیف که جواب ما رو ندادhttp://www.enaft.ir/motorsearch.aspx{راستی این لینک هست} --------------------- متاسفانه این لینکها مدت ها است که از کار افتاده اند ، این ادرس ها متعلق به 4 سال قبل هستند و لطفا از ثبت نام خوداری کنید ( اگر فقط برای دست یابی به این لینکها میخواهید ثبت نام کنید) |
|||
|
Thursday 22 January 2009, 01:15
|
|||
|
|||
|
آخرین خبر برای ثبت نام کارت سوخت موتور سیکلت
بدینوسیله به اطلاع كلیه هموطنان عزیز می رساند از این پس نیازی به ثبت نام اینترنتی نبوده و متقاضیان صرفا با مراجعه به دفاتر خدمات پستی یا پلیس +10 امکان ثبت اطلاعات خود را خواهند داشت. این هم لینک http://www.nioc.ir/newnioc/(S(jiraey552e.../Help.aspx |
|||
|
Monday 04 July 2011, 15:21
|
|||
|
|||
|
RE: ادرس پایگاه اینترنتی ثبت نام و پیگیری کارت سوخت موتور سیکلت
هیچ کدوم از لینکها باز نمیشن . لطفا" لینکهای جدید بدین . بابا مُردم بس که 5 ماهه دارم بنزین آزاد (700 تومانی) میزنم .
امروز رفتم پست مرکزی که ببینم کارت سوختم چی شده ، میگه فردا ساعت 7 صبح بیا پست مرکزی . بهش میگم چه خبره ؟ حلیم نذری دارین ؟ میگه اگه 7 ات بشه 7:05 دقیقه ، خبری از کارت سوختت تا پس فردا نمیشه و باز هم همون آش و همون کاسه و باز هم 7 صبح رفتن های بیمورد به اداره پست . ![]()
|
|||
|
Monday 04 July 2011, 16:06
|
|||
|
|||
(Monday 04 July 2011 15:21 )tohi000 نوشته شده توسط: هیچ کدوم از لینکها باز نمیشن . لطفا" لینکهای جدید بدین . بابا مُردم بس که 5 ماهه دارم بنزین آزاد (700 تومانی) میزنم . چشم ، حتما لینک ها را مجددا بررسی میکنم اما معمولا باز نشدن لینکهای مرتبط با خدمات دولتی نظیر کارت سوخت و یارانه معمولا به دلیل بار بالای سرور سرویس دهنده به ان سایت ها است و یا این که ، از کار انداختن عمدی به صورت دوره ای و در تاریخ های مشخص توسط سازمان های مرتبط است |
|||
|
Monday 04 July 2011, 16:43
|
|||
|
|||
(Monday 04 July 2011 16:06 )Admin نوشته شده توسط:ممنون میشم اگه لینکهای مناسب جایگزین کنید .(Monday 04 July 2011 15:21 )tohi000 نوشته شده توسط: هیچ کدوم از لینکها باز نمیشن . لطفا" لینکهای جدید بدین . بابا مُردم بس که 5 ماهه دارم بنزین آزاد (700 تومانی) میزنم .
|
|||
|
Wednesday 03 August 2011, 06:17
|
|||
|
|||
سلام ادرس بده!کارت سوختم پربنزین 100تومانی است زودباش تاکه سوخت نکرده شاد باشید
|
|||