|
4874
|
|
جمعه ۲۷ دي ۱۳۸۷, ۰۰:۵۳
|
|||
|
|||
|
Re:بهترین درایور ها برای تقویت صدا و دوربین گوشی شما
نرم افزار تقويت صدا كجاست جيگر چو بد کردی ، مباش ایمن ز آفات -- که واجب شد طبیعت را مکافات |
|||
|
شنبه ۲۸ دي ۱۳۸۷, ۱۴:۰۵
|
|||
|
|||
|
دوستان میشه برای s500 هم بزارید
![]() |
|||
|
سه شنبه ۱ بهمن ۱۳۸۷, ۱۶:۴۸
|
|||
|
|||
|
سلام يه درايودوربين خوب براي k810 مي خاستم اگه بزارين ممنون ميشم چو بد کردی ، مباش ایمن ز آفات -- که واجب شد طبیعت را مکافات |
|||
|
سه شنبه ۱ بهمن ۱۳۸۷, ۱۶:۵۶
|
|||
|
|||
|
دوستان اول تو آرشیو بگردید اگه نبود درخواست بدید
درثانی فریمور گوشی رو هم باید بدید CDA Version یک روز رسد غمی به اندازه کوه یک روز رسد نشاط اندازه دشت
افسانه زندگی چنین است عزیز در سایه کوه باید از دشت گذشت ![]() { متاسفانه به علت مسافرت دیگه نمیتونم همراهیتون کنم } آواکسی ها دلتنگتون میشم |
|||
تشکر شده توسط : |
mamad 2010 |
|
چهار شنبه ۲ بهمن ۱۳۸۷, ۱۵:۴۶
|
|||
|
|||
|
من گشتم نبود.
تازه فریمورش یعنی چی؟ ورژن نرم افزار گوشی رو می خواهید ؟ اگه می خواهید اینه : cxc1123326 R8BE001 0800115 ![]() |
|||
|
چهار شنبه ۲ بهمن ۱۳۸۷, ۱۵:۵۶
|
|||
|
|||
|
همون CDA version ro بگید
این همونه ؟ مثلا گوشی P910i serial number :************* CDA Version: R4E001***** اینطوری کامل بگید یک روز رسد غمی به اندازه کوه یک روز رسد نشاط اندازه دشت
افسانه زندگی چنین است عزیز در سایه کوه باید از دشت گذشت ![]() { متاسفانه به علت مسافرت دیگه نمیتونم همراهیتون کنم } آواکسی ها دلتنگتون میشم |
|||
تشکر شده توسط : |
mor_aba |
|
پنج شنبه ۳ بهمن ۱۳۸۷, ۱۵:۰۶
|
|||
|
|||
|
ببخشیدا بازم نفهمیدم.
تازه همه که نگفتن. ![]() |
|||
|
پنج شنبه ۳ بهمن ۱۳۸۷, ۱۵:۴۶
|
|||
|
|||
|
همه منظورتون چیه ؟
ببینید اولبگم اینکار توسط هک و کاستومایز گوشی انجام میشه و بسیار سخت و حساس هست و فقط توصیه میشه کاربران حرفه ای استفاده کنند از این روش برای دیدن روش هک و کاستومایز یه سر به مقلات آموزشی بزنید 4-5 تا تاپیک در این مورد داریم ببینید اصلا ارزش داره و از پسش برمیاید یا نه البته برکه میاید اما ارزش ریسکو وقت داره براتون یک روز رسد غمی به اندازه کوه یک روز رسد نشاط اندازه دشت
|||
|
دو شنبه ۷ بهمن ۱۳۸۷, ۱۳:۴۶
|
|||
|
|||
|
گوشیه من w700 درایور اشتباهی فلش کردم دیگه کار نمی کنه اگه کسی درایور دوربین من رو داره ممنون میشم بذاره
چو بد کردی ، مباش ایمن ز آفات -- که واجب شد طبیعت را مکافات |
|||
|
دو شنبه ۷ بهمن ۱۳۸۷, ۱۳:۵۵
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز باید دقت میکردید
درایور باید با نوع CDA گوشی سازگار باشه واسه گوشی شما در انجمن چند مورد به گمانم باشه دقت کنید اگه سازگار بود با ورژن گوشیتون استفاده کنید یک روز رسد غمی به اندازه کوه یک روز رسد نشاط اندازه دشت
|||

تشکر شده توسط :