|
5591
|
|
پنج شنبه ۲۷ دي ۱۳۸۶, ۰۶:۲۵
|
|||
|
|||
|
دانلود آموزش زبان انگلیسی در خواب
حتما تا به حال در بسیاری از سایت ها ،تبلیغاتی مبنی بر آموزش زبان انگلیسی در خواب دیده اید. اینک این مجموعه که شامل 3 CD می باشد را برای شما عزیزان آماده کرده ایم. البته راست و دروغش پای شرکت هایی که می فروشن.
برای دانلود برنامه بر روی ادامه متن کلیک کنید... ----------------------------------------------- لینک های دانلود - CD1 حجم: 631 MB CD2 حجم: 526 MB CD3 حجم: 507 MB پسورد: نکته: بعد از دانلود فایل iso را یا بر روی CD با یکی از برنامه های رایت مثل Nero رایت نمایید و یا از Virtual Drive (درایو مجازی) استفاده نمایید. چو بد کردی ، مباش ایمن ز آفات -- که واجب شد طبیعت را مکافات |
|||
تشکر شده توسط : |
vivantsbon, realuser, remko4, msnaderi, kingofnight, miss.1977, hamdel-14, masooumi, behnam-87, arsenalfc.ir, saturn, smh_iriic, hamedpishtaz, khoda2006, Mosy Rele, asgraphic, ehsan8571006, giloo, sunboy_online, free2esmit, merlin001, esultanalizadeh, siamand, ataolah, radaei, stoneheart, amiri30, 4058423, ghiyamat, dornasho, M..ReZa, Sinab747, hmadzaq, b.i, tanhadost1, amirmoafi, somayeht58, michaelp, rest_in_peace, vahid_g171, emprature, mrb20045, mo_p4se, آفتاب مشرق, alonak, ashkan_sun2012, mehran7, ariana_hadi |
|
چهار شنبه ۱۷ بهمن ۱۳۸۶, ۱۸:۳۱
|
|||
|
|||
|
Re:دانلود آموزش زبان انگلیسی در خواب
سلام ميشه پسوردشو بگين ممنونم
|
|||
arsenalfc.ir, saturn, smh_iriic, ataolah, ghiyamat |
|
چهار شنبه ۱۷ بهمن ۱۳۸۶, ۲۰:۲۰
|
|||
|
|||
|
پسورد : |
|||
flovem, arsenalfc.ir, saturn, smh_iriic, ataolah, ghiyamat, M..ReZa, mzz |
|
پنج شنبه ۱۸ بهمن ۱۳۸۶, ۱۴:۵۲
|
|||
|
|||
|
اين هم پسورد لينكهاي پست اول: www .persiandown .com
|
|||
saturn, smh_iriic, ataolah, ghiyamat |
|
سه شنبه ۵ شهريور ۱۳۸۷, ۱۸:۰۸
|
|||
|
|||
RE: دانلود آموزش زبان انگلیسی در خواب
DUSKY نوشته شده: سلام خسته نباشید دانلود نمی شه لطفا درستش کنید چو بد کردی ، مباش ایمن ز آفات -- که واجب شد طبیعت را مکافات |
|||
|
چهار شنبه ۱۰ مهر ۱۳۸۷, ۰۶:۵۰
|
|||
|
|||
ali-javan نوشته شده: سلام دوستان چو بد کردی ، مباش ایمن ز آفات -- که واجب شد طبیعت را مکافات |
|||
شوهانی |
|
چهار شنبه ۱۰ مهر ۱۳۸۷, ۰۷:۴۲
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
من که بازم پیشنهاد میکنم این نرم افزار رو بخرید تا اینکه دانلود کنید ... چون لینک دانلود هم حجمش زیاده و هم اینکه شاید به درستی کار نکنه من اینجا رو پیشنهاد میکنم: چو بد کردی ، مباش ایمن ز آفات -- که واجب شد طبیعت را مکافات |
|||
|
پنج شنبه ۱۱ مهر ۱۳۸۷, ۲۳:۱۸
|
|||
|
|||
|
چو بد کردی ، مباش ایمن ز آفات -- که واجب شد طبیعت را مکافات چو بد کردی ، مباش ایمن ز آفات -- که واجب شد طبیعت را مکافات |
|||
|
يك شنبه ۱۴ مهر ۱۳۸۷, ۰۵:۱۹
|
|||
|
|||
|
ضمن تشکر از اپلود این فایلهای مفید در اینجا. اگه امکان داره در مورد این فایلiso توضیح بیشتری بدید. من دانلود کردم ولی خطایی در مورد همین iso file میده و نصب نمیشه! از کجا بیارمش؟! |
|||
|
جمعه ۱ آذر ۱۳۸۷, ۱۵:۴۵
|
|||
|
|||
![]() saeedsedighpoor نوشته شده:سلام ميشه پسوردشو بگين ممنونم |
|||
dove |