734             

جستجو در این موضوع  | نحوه نمایش | امکانات   | امکانات مدیر

دو شنبه ۲۱ اسفند ۱۳۸۵, ۱۹:۵۸
اگه تو هم مثل من فکر می کنی تنبلی اینجا رو بخون

خیلی خستم خیلی!

الان حدود 1 سال است که خیلی خستم و این هفته آخر هم که دیگه دارم از پا می افتم. چرا؟

همیشه فکر می کردم کمی تنبل ام اما حالا دقیقا حساب کردم و متوجه شدم که خیلی کار می کنم . ببینید ما توی ایران 72 میلیون جمعیت داریم که 13 میلیون اونها بازنشسته هستند. پس می مونه 59 میلیون نفر . از این تعداد24 میلیون دانشجو دانش آموز داریم یعنی برای انجام کارها فقط 35 میلیون نفر باقی می مونن . توی کشور 10 میلیون نفر هم توی ادارات دولتی شاغلن که خب عملا کاری انجام نمی دن . پس برای پیش برد کارها تنها 25 میلیون نفر می مونن . از این 25 میلیون نفر 4 میلیون نفر سانسورچی اینترنت و نماینده مجلس هستند پس فقط 21 میلیون نفر باقی می مونن و اگر بدونیم که تقریبا 17 میلیون آدم جویای کار داریم معنیش اینه که کل کارهای مملکت رو 4 میلیون نفر دارن انجام می دن . اما حدود 2 میلیون نفر هم نیروی مسلح داریم . از بین 2 میلیون نفر باقی مونده 646900 نفر عضو پلیس و سپاه و وزارت تطلاعات هستند و کلا می مونه 1353100 نفر حالا این وسط   649876 نفر بیمار داریم که قدرت کار ندارن و بار کارهای کشور افتاده رو دوش 806200 نفر از جمعیت. فراموش کردم بگم که حدود 806186 نفر هم ممنوع القلم ، ممنوع التصویر ، ممنوع الصدا و دیگر انواع زندگی داریم پس کل کارهای کشور افتاده رو دوش 14 نفر ! از این 14 نفر 12 تاشون عضو شورای نگهبان هستند پس متوجه می شیم که کل کارهای کشور افتاده رو دوش دو نفر : من و تو !! و تو هم که داری تاپیک میخونی ......

خدایا تو آنی که دانی توانی جهانی چپانی ته استکانی

یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : Aria, stubbern
پنج شنبه ۲۰ ارديبهشت ۱۳۸۶, ۲۰:۳۳
RE: اگه تو هم مثل من فکر می کنی تنبلی اینجا رو بخون
واقعا همه كارهاي كشور افتاده رو دوش ما يا بهتر بگم ماها

یک روز رسد غمی به اندازه کوه                    یک روز رسد نشاط اندازه دشت

افسانه زندگی چنین است عزیز
                    در سایه کوه باید از دشت گذشت

{ متاسفانه به علت مسافرت دیگه نمیتونم همراهیتون کنم }

آواکسی ها دلتنگتون میشم

تشکر شده توسط : فري فرفره
يك شنبه ۱۱ مرداد ۱۳۸۸, ۱۸:۳۳
Re:اگه تو هم مثل من فکر می کنی تنبلی اینجا رو بخون
موافقم  با اريا

چو بد کردی ، مباش ایمن ز آفات -- که واجب شد طبیعت را مکافات
دو شنبه ۱۲ مرداد ۱۳۸۸, ۱۶:۵۹
Re:اگه تو هم مثل من فکر می کنی تنبلی اینجا رو بخون

اینو خوب اومدی

زندگی سرسره است، میکنی دل از خاک، پله پله تا اوج، می روی تا پرواز، بعد از آن بالا، می خوری سُر آرام، ذره ذره تا خاک

ارسال پاسخ 

پرش در انجمن:

زمان جاری: پنج شنبه ۱۸ شهريور ۱۳۸۹, ۱۴:۴۸