خوش آمدید , میهمان گرامی! ورود or ثبت نام

تغییر رنگ قالب



بستن
انواع روش های مجازی سازی سرور چیست و کدام بهتر است
pooyany97 pooyany97 0 3
سخنان ناب بزرگان
paria moonlover 151 668
سخنی از بزرگان
گیلدا مانلی moonlover 135 225
همین الان تو چه فکری هستی؟ (22)
گلایه roghayeh 207 2639
جواب نفر قبلی رو بده و از نفر بعدی سوال بپرس (47)
گلایه roghayeh 31 376
مزایای سرمایه گذاری و ثبت شرکت در منطقه آزاد ماکو
بانک ثبتی بانک ثبتی 0 20
مبلمان و دکوراسیون داخلی اداری خاص و متفاوت شرکت Central Working
پیرامیدطرح پیرامیدطرح 0 18
سخنان ادیبانه بزرگان
پسر شیطون moonlover 161 673
سخنان زیبا از انسان های بزرگ
pooyan24 moonlover 160 1133
سطرهای ماندگار
moonlover moonlover 237 18132
جملات قصار سخنان بزرگان
sama moonlover 41 796
جملات زیبا
sama moonlover 650 94095
سلیمانی: پنالتی پرسپولیس اشتباه بود
sana sana 0 14
رنگ سال 2019، مرجانی روشن
sana sana 0 17
پیام صابری درگذشت/ فوت بر اثر ایست قلبی
sana sana 0 14
من عاشـــــق همســـــرم هســــــــتم
sana sana 191 23911
پیدا کردن شماره موبایل با داشتن اسم و فامیل افراد
parchinak فتاح خان 31 115096
سه شرط مجلس برای افزایش قیمت خودرو
sana sana 0 34
مجری مراسم اسکار کناره‌گیری کرد
sana sana 0 27
هادی مرزبان: نمی‌دانم چرا یک رخوتی در تئاتر شهر هست !
sana sana 0 27
واژگونی اتوبوس ‌در شیراز
sana sana 0 27
واکنش دادکان به ادعای تازه درباره اتفاقات ۱۴ سال پیش فوتبال
sana sana 0 26
اعلام نامزد های گلدن گلوب ۲۰۱۹
sana sana 0 27
قاتلی که پس از 10 سال اعتراف کرد
sana sana 0 25
تلاش آمريکا براي خفه کردن «هوآوی»
sana sana 0 31
قیمت جهانی طلا امروز 1397/09/16
sana sana 0 24
دلت میخواد نفر بعدیت کی باشه ؟ ( 3 )
sana liliyan 799 45884
کی از همه ......؟؟؟ (4)
misha roghayeh 119 8094
من شما رو به چالش بغل دعوت مي كنم
ali.gh roghayeh 22 2255
گفتگوی آزاد
admin roghayeh 2108 87350
دستگیری یک فوتبالیست معروف از داخل تانکر آب
sana sana 0 40
قیمت گوجه فرنگی تا 3 هزار تومان پایین می‌آید
sana sana 0 37
کلاهبرداری از فالوور‌ها در یک پیج اینستاگرام
sana sana 0 42
اختصاصی: استعفای دسته‌ جمعی 18 نماینده مجلس
sana sana 0 38
قیمت طلا، قیمت سکه و قیمت ارز امروز 1397/09/14
sana sana 0 37
درآمد ۶۶ میلیون دلاری گرجستان از گردشگران ایرانی
sana sana 0 37
قیمت رسمی خودرو تا ۱۰میلیون تومان بالا می‌رود
sana sana 0 38
توالت فرنگی یا توالت ایرانی، در استفاده کدامیک کمتر به بواسیر مبتلا می شویم؟
samanarefi samanarefi 0 49
آیا مسکن گیاهی برای درمان بواسیر وجود دارد؟
samanarefi samanarefi 0 50
یه تیکه از اولین آهنگی ک میاد تو ذهنت ....
سنا roghayeh 314 26882

نماد ها
دسترسی سریع به تاپیکهای مهم
تبلیغات
مطالب منتخب
مطالب پربازدید
مطالب پربازدید
باید و نبایدهای قورمه سبزیزمان کنونی: Tuesday 11 December 2018, 17:48
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: sana
آخرین ارسال: sana
پاسخ: 2
بازدید: 203
 
امتیاز دهید:
  • 48 رأی - میانگین امیتازات : 3.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
باید و نبایدهای قورمه سبزی
Thursday 06 December 2012, 03:54 (آخرین ویرایش در این ارسال: Tuesday 20 November 2018 18:05 ، توسط sana.)
ارسال: #1
باید و نبایدهای قورمه سبزی
به طور معمول، همه خانم‌ها قورمه‌سبزی را به یك شكل و شیوه درست می‌كنند و همه می‌دانیم مواد اولیه این خورش عبارت است از گوشت، لوبیا و سبزی؛ اما آنچه از گفته مادرها و مادر بزرگ‌ها به یاد داریم، این است كه قورمه‌سبزی وقتی حسابی خوش‌آب و رنگ و خوشمزه می‌شود كه آرام‌آرام بجوشد و خوب جا بیفتد.

امروز مراحل طبخ این غذا را برای شما خواهیم گفت؛ هر چند كه شاید بیشتر شما آن را بدانید، اما تا آخر مطلب را كه بخوانید نكته‌هایی دستگیرتان می‌شود.

اولین كار برای تهیه قورمه‌سبزی این است كه دو عدد پیاز متوسط را پوست كنده و خلالی خرد كرده و سرخ كنید و بعد نوبت گوشت است.

گوشت را باید خرد كنید و داخل پیاز سرخ شده بریزید و كمی تفت دهید تا آب آن كشیده شود. البته خیلی بهتر است كه این غذا را با گوشت گوسفند درست كنید تا خوشمزه‌تر و خوش‌خوراك‌تر شود.

البته بعضی از خانم‌ها هم گوشت را بدون این‌كه تفت دهند، داخل خورش می‌ریزند و به این صورت خاصیت آن را بیشتر حفظ می‌كنند.

همچنین اگر یك قلم گوسفند را هم درون این غذا بریزید باعث خوشمزه‌تر‌شدنش خواهد شد. بعد از این مراحل، نوبت به لوبیا می‌رسد.

بیشتر ما قورمه‌سبزی را با لوبیا قرمز درست می‌كنیم، ولی خوب است بدانید ریختن لوبیا چشم بلبلی در این غذا هم متداول است و آن را بسیار خوشمزه می‌كند؛ همچنین ‌می‌توانید از لوبیا چیتی هم استفاده كنید. آماده‌كردن لوبیا برای این غذا نیز دو شیوه مختلف دارد.

یكی این‌كه لوبیاها را از چند ساعت قبل خیس كنید و بعد آب آن را گرفته و همراه با گوشت، داخل خورش بریزید.

راه دوم این‌كه لوبیاها را جداگانه بپزید و وقتی گوشت خورش نیم‌پز شد، لوبیاها را به آن اضافه كنید اما سبزی قورمه‌سبزی عبارت است از تره، جعفری و شنبلیله كه البته مقدار شنبلیله باید كمتر از بقیه باشد وگرنه خورش شما تلخ خواهد شد البته بعضی از خانم‌ها گشنیز و مقدار كمی نعنا هم به سبزی قورمه اضافه می‌كنند و بر این باورند كه باعث خوشمزه‌تر‌شدن غذا می‌شود.

اگر كمی اسفناج هم داخل خورش بریزید، باعث غلیظ ‌شدن آن خواهد شد. به هر حال، سبزی را بعد از خردكردن داخل ظرف بریزید و روی شعله متوسط قرار دهید تا آب آن گرفته شود؛ در این موقع مقدار كمی روغن روی سبزی‌ها بریزید و بعد از كمی تفت‌دادن، شعله را خاموش كنید.

بعضی از خانم‌ها عادت دارند سبزی را آنقدر سرخ می‌كنند كه رنگ آن تیره شود. باید بدانید سبزی سرشار از ویتامین‌های مختلف است، اما هر چه بیشتر سرخ و تیره شود، خاصیت آن كمتر خواهد شد.

همین جا اشاره به این نكته لازم است كه اگر تمایل داشته باشید می‌توانید به جای این‌كه پیاز داغ درست كنید، هر تعداد پیاز كه دوست دارید، پوست كنده و درون سبزی بریزید تا پیازها همراه سبزی سرخ شود.

حالا نوبت به لیمو عمانی می‌رسد؛ چند عدد لیمو را به مدت دو ساعت درون آب ولرم قرار دهید. دقت كنید تمام لیمو داخل آب باشد.

برای این كار، لیموها را داخل كاسه بریزید و درون آن را پر از آب كرده و روی آن یك زیردستی بگذارید. پس از دو ساعت لیموها را از آب خارج كرده و با چنگال، چند سوراخ روی سطح آنها ایجاد كنید و در اواخر پخت خورش، داخل غذا بریزید.

یكی از فوت‌ و فن‌های پخت قورمه‌سبزی این است كه باید مراقب باشید موقع اضافه‌كردن لیمو عمانی، لوبیاها پخته باشد وگرنه ترشی باعث می‌شود لوبیای خورش نپزد.

اگر قورمه‌سبزی را ترش‌مزه دوست دارید، می‌توانید آبلیمو یا آب نارنج هم به آن اضافه كنید.

برای این‌كه خورش شما به روغن بیفتد و به اصطلاح جاافتاده شود ظرف را روی شعله ملایم بگذارید، ولی در آخر پخت، شعله را كمی زیاد كرده و در ظرف را بردارید و بگذارید خوب بجوشد تا به روغن بیفتد.

دانستن این موضوع هم جالب است كه در بعضی از شهرهای كشور عزیزمان ایران، به جای لوبیا، لپه درون این خورش می‌ریزند یا این كه در آخرین مرحله پخت، بادمجان سرخ‌كرده به آن اضافه می‌كنند.

نكته آخر هم این كه دقت كنید نمك را در اواخر پخت داخل خورش بریزید، چون در غذاهایی كه گوشت دارند اگر اول نمك بریزید، باعث دیرپز‌شدن گوشت خواهد شد.

تبسم های شیرین تو را با 11 خواهم چید
نقل قول
Tuesday 20 November 2018, 18:06
ارسال: #2
RE: باید و نبایدهای قورمه سبزی
خوشمزه ترین باید قورمه سبزی : روغن حیوانی یا همون کرمانشاهی داغ کنید و روی قورمه سبزی بریزین4
قورمه سبزی باید چرب و چیزی بشه19

تبسم های شیرین تو را با 11 خواهم چید
نقل قول


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  با این سبزی از سلامت پوست تا میل جنسی تان را افزایش دهید sama 0 528 Sunday 20 November 2016 14:38
آخرین ارسال: sama
  ویژگی های مفید و موثر سبزی شاهی! sana 0 593 Wednesday 26 October 2016 20:46
آخرین ارسال: sana
  طرز تهیه و رازهای قورمه سبزی جا افتاده +عکس sana 0 583 Wednesday 26 October 2016 20:26
آخرین ارسال: sana
  20 دستور غذا با نخود سبز که باید امتحان کنید (1) گلایه 2 646 Saturday 01 October 2016 10:40
آخرین ارسال: گلایه
  چرا با خوردن میوه و سبزی لاغر نمی شویم؟ شقایق 0 328 Friday 18 March 2016 12:14
آخرین ارسال: شقایق

پرش به انجمن:



زمان کنونی: Tuesday 11 December 2018, 17:48