خوش آمدید , میهمان گرامی! ورود or ثبت نام

تغییر رنگ قالب



بستن
متن آهنگ های احسان خواجه امیری
گلایه گلایه 68 13415
جواب نفر قبلی رو بده و از نفر بعدی سوال بپرس (47)
گلایه sana 162 2023
متن اهنگ های رضا صادقی
گلایه گلایه 40 8659
متن آهنگهای شادمهر عقیلی +بیوگرافی
.مهرسام. گلایه 27 4206
بیا بگو همین الان دلت چی میخواد؟ (5)
گلایه گلایه 184 5892
متن ترانه های سیاوش قمیشی
گلایه گلایه 118 17341
چند خط برای ...
sama گلایه 1806 231988
همین الان تو چه فکری هستی؟ (22)
گلایه گلایه 290 5966
گفتگوی آزاد
admin moonlover 2215 98270
هستی یا نیستی؟ (16)
moonlover moonlover 303 7429
الان داری چه آهنگی گوش میدی ؟
moonlover kianoosh 453 80643
مشاعره با ترانه خوانندگان 5
غزل alale 286 29520
ویزای توریستی کانادا
sami98 sami98 0 12
مهاجرت به آلمان از طریق کار چگونه است؟
eurovisa24 eurovisa24 0 16
"امضاهای " من!!!
دخترمشرقى tree of life 314 40994
من امروز... (2)
غزل sana 553 46780
طعم غذا در رستوران النخیل کربلا
asiatour asiatour 0 20
برای ثبت برند دستمال کاغذی و پوشک چه مدارکی لازمه؟
registerir registerir 0 20
فرایند ساخت و مزایای دیوارغیرباربر
fati000 fati000 0 23
فرآیند ساخت و مزایای دیوار باربر
fati000 fati000 0 18
فرآیند ساخت و مزایای بلوک سبک
fati000 fati000 0 17
فرایند و ساخت مزایای پانل
fati000 fati000 0 17
تیزر اهنگ خاتون حمید هیراد
امیرعلی 97 امیرعلی 97 0 25
هتل سه ستاره شرق پلازا باکو
masoome1 masoome1 0 24
طراحی سایت آموزش نرم افزار اتوکد
sitecode sitecode 0 31
ویزای کانادا
sami98 sami98 0 27
شنیدم نفر قبلیت بد جوری دلتو برده؟ ( 1 )
sana مرد تنها 746 54749
یه جمله در وصف خودت بگو ؟
گلایه reeraa 4 411
♫ بيا تو حرف دلتو بگو ♫
mahtabmp3 گلایه 482 40468
الان داری چی میخوری ؟ (2)
گلایه گلایه 204 5765
اعترافهاي عاشقانه
moonlover reeraa 499 78837
حرف های تکراری ما
moonlover reeraa 493 59854
شراب
دایی جان reeraa 131 15163
عـــــــــاشقانه هایی برای خــــــدا
غزل reeraa 44 7351
دلــنوشتــــه (2)
roshanak.m reeraa 143 20839
چشم
ashna reeraa 256 31442
امروز از زندگی چی یاد گرفتی؟؟؟؟
shahrood roghayeh 40 6253
نفر قبلی ................................................
rahim roghayeh 967 84960
اگه نفر قبلی خواب باشه چجوری بیدارش میکنی؟؟؟
goriz roghayeh 882 86952
حرف نزن ! شکلک بزن !
mahya roghayeh 168 12676

نماد ها
دسترسی سریع به تاپیکهای مهم
تبلیغات
مطالب منتخب
مطالب پربازدید
مطالب پربازدید
آموزش تهيه ترشي و شوریزمان کنونی: Friday 22 February 2019, 02:23
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: omid
آخرین ارسال: گلایه
پاسخ: 127
بازدید: 18835
 
امتیاز دهید:
  • 71 رأی - میانگین امیتازات : 2.9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آموزش تهيه ترشي و شوری
Tuesday 07 August 2012, 06:37
ارسال: #101
RE: آموزش تهيه ترشي و شوری
ليته مخلوط با تمرهندی و رب انار
مواد لازم

گل كلم 200 گرم
هويج 200 گرم
لوبيا سبز 100 گرم
كرفس 150 گرم
فلفل دلمه اي سبز 1 عدد
سير 6 حبه
فلفل سبز تند 5 عدد
بادمجان 200 گرم
نمک 1/2 قاشق غذاخوری
تمر هندی یک بسته 350 گرمی
رب انار 5 قاشق غذاخوری
پودر تخم گشنیز 1/2 قاشق غذاخوری
پودر گلپر 1/2 قاشق غذاخوری
سیاه دانه 1 قاشق غذاخوری
سرکه انگور یک لیوان
آب 2 لیوان

طرز تهیه
تمام سبزیجات را با هم چرخ کرده سرکه و آب را روی تمر هندی ریخته بعد از خیس خوردن آنرا صاف می کنیم داخل ظرف ریخته بعد از جوش آمدن تمام مواد چرخ شده را اضافه کرده تا10 دقیقه بجوشد بعد آنرا از روی شعله برداشته ادویه جات نمک و رب را اضافه و مخلوط کرده داخل ظرف مورد نظر در یخچال نگهداری کرده تا بعد از یک هفته استفاده گردد.

با دو تن , با دو مــــرد ؛
عشق ِ من { نــــا
بــــ } میشود.. 6 8
نقل قول
Tuesday 07 August 2012, 06:38
ارسال: #102
RE: آموزش تهيه ترشي و شوری
لیته میوه
مواد لازم
سیب زمینی 2 عدد متوسط
گلابی 2 عدد متوسط
موز 2 عدد متوسط
خرمالو رسیده 2 عدد متوسط
خیار 2 عدد متوسط
انگور بی دانه 200 گرم
به یک عدد درشت
کیوی 2 عدد متوسط
پرتقال 2 عدد متوسط
نارنگی 2 عدد متوسط
شکر 2 قاشق غذاخوری
سرکه پرتقال یک لیتر
چوب دارچین 3 تکه
هل سبز 5 عدد
هل سفید 5 عدد
فلفل بهار 6 عدد
جوز هندی 1/2 قاشق چایخوری رنده شده
برگ بو 3 عدد

طرز تهیه

میوه ها را پوست گرفته بعد از تمیز کردم چرخ می کنیم سرکه پرتقال را جوشانده و مواد چرخ شده را اضافه کرده تا به مدت 5 دقیقه بجوشد برگ بو و چاشنی را اضافه ودر آخر پرتقال و نارنگی فیله شده و چرخ شده را اضافه می کنیم بعد از سرد شدن داخل ظرف مورد نظرریخته و در یخچال بعد از یک هفته آماده می گردد.

با دو تن , با دو مــــرد ؛
عشق ِ من { نــــا
بــــ } میشود.. 6 8
نقل قول
Tuesday 07 August 2012, 06:39
ارسال: #103
RE: آموزش تهيه ترشي و شوری
ترشی بامیه با تمر هندی
مواد لازم :

بامیه 1 کیلو
سیر 200 گرم
فلفل سبز 400-300 گرم
تمر هندی 1 بسته
نمک به مقدار لازم

طرز تهیه :

1- بامیه ها را از چوب جدا کرده (کمی از سر آن را می گذاریم بماند تا بامیه بعد از رسیدن متلاشی نشود ) آنها را می شوییم و با نصف استکان سرکه می گذاریم نیم پز شود . سیر را هم له می کنیم یا ریز ریز خرد می کنیم . فلفل ها را هم بعد از اینکه از ساقه جدا کردیم می شوییم و ریز ریز خرد می کنیم . تمر هندی را هم در سرکه حل کرده و تفاله های آن را جدا می کنیم .

2- مواد آماده شده را با هم مخلوط کرده و نمک هم می زنیم و در شیشه ای میریزیم اگرآب آن کم شد باز کمی سرکه به آن اضافه میکنیم .

با دو تن , با دو مــــرد ؛
عشق ِ من { نــــا
بــــ } میشود.. 6 8
نقل قول
Tuesday 07 August 2012, 06:40
ارسال: #104
RE: آموزش تهيه ترشي و شوری
ترشی ونوشک
.مواد لازم:
ونوشک ، سرکه ، نمک و زردچوبه قدری
ونوشک را با قیچی به خوشه های کوچک ویا دانه شده از ساقه کاملاً جدا کنید و آن را خوب شسته و کاملاً خشک کنید. در ظرف شیشه ای در داری بریزید ونمک و زردچوبه را درآن ریخته وهم بزنید و سرکه را روی آن بزیزید و در آنرا ببندید و در جای خنک ویا در یخچال بگذارید .
برای جدا کردن خوشه و یا دانه کردن ونوشک از قیچی استفاده کنید زیرا به علت چسبندگی شیرابه ساقه به سهولت از روی دست پاک نمیشود و به دستکش هم حالت چسبندگی را منتقل و عملاً ادامه کار را کند میکند

با دو تن , با دو مــــرد ؛
عشق ِ من { نــــا
بــــ } میشود.. 6 8
نقل قول
Tuesday 07 August 2012, 06:42
ارسال: #105
RE: آموزش تهيه ترشي و شوری
خیار شور فوری

خیار5/2کیلو
سرکه سفید یا ابغوره یک دوم پیمانه
سیر 10حبه
نخود10عدد
برگ بو 5عدد
برگ مو 3عدد
شوید و ترخون و جعفری50گرم
اب 3 لیتر
نمک250گرم
فلفل تندچند عدد

طرز تهیه

اب و نمک را جوش اورده سرکه را هم ریخته وفتی جوشید خیارها را چند چنگال رویش میزنیم و داخل سرکه میریزیم چند دقیقه بجوشد ظرف مورد نظر سیر و نخود وفلفل ریخته سپس خیارها را گرماگرم داخل ظرف ریخته سبزیها را روی خیارها میگذاریم درش را بسته تکان میدهیم که حبابها ی هوا روبیاید درش را باز کرده تا هوا گیری شود وقتی خوب خنک شد درش را می بندیم بعد از یک ساعت قابل خوردن است
اگرخواستیم مدتی بماند و بعد استفاده کنیم با ارد خمیر درست کرده و دور درش را خمیر می گیریم تا کپک نزند

نکات قابل توجه:
نمک یددار نباشد و اگر سنگ نمک بود خیلی بهتر است
سبزیجات را حتما روی خیارها می گذاریم وگرنه لیچ می افتدو خراب میشود
نخود برای ترد شدن خیار شور لازم است

با دو تن , با دو مــــرد ؛
عشق ِ من { نــــا
بــــ } میشود.. 6 8
نقل قول
Tuesday 07 August 2012, 06:42
ارسال: #106
RE: آموزش تهيه ترشي و شوری
ترشی بادمجان

بادمجان 1 کیلو
سرکه 1 لیتر
سبزی معطر 250گرم
سیر 1 بوته
فلفل دلمه این 3 عدد
فلفل تند3عدد
زردچوبه 1 ق.غ
موسیر 50گرم
ادویه 1ق.م (گلپر-سیاه دانه-زیره-تخم گشنیز)
نعناع خشک یا پونه1ق.چ

طرز تهیه

بادمجان را ریز خرد کرده با سرکه میگذاریم بپزد اگر ان را کامل پختیم بادمجان را با همه مواد خرد شده مخلوط کرده ترشی اماده است اگر خواسته باشیم بادمجان را نیم پز کنیم انرا چرخ میکنیم و با مواد مخلوط میکنیم این ترشی بعد ااز 2-3ساعت قابل مصرف است

با دو تن , با دو مــــرد ؛
عشق ِ من { نــــا
بــــ } میشود.. 6 8
نقل قول
Sunday 16 December 2012, 04:21 (آخرین ویرایش در این ارسال: Sunday 16 December 2012 04:24 ، توسط گلایه.)
ارسال: #107
ترشی قارچ و زیتون
مواد اولیه:

قارچ ورقه شده و زیتون بدون هسته از هر کدام دو پیمانه

موسیر نصف پیمانه
سیر نصف پیمانه
نمک به میزان لازم
فلفل سبز چهار عدد
پودر کاری یک قاشق غذاخوری
پودرانبه چهار قاشق غذاخوری
روغن زیتون پنج قاشق غذاخوری
سرکه به میزان لازم
فلفل سیاه و زردچوبه از هر کدام یک قاشق چای‌خوری



طرز تهیه:

برای تهیه این ترشی خوشمزه تمام مواد را با هم مخلوط کرده و سرکه را تا جایی اضافه می‌کنیم که روی مواد را بپوشاند

بعد از یک هفته ترشی ما آماده می‌باشد.


نکته:
این ترشی را در جای خنک مانند یخچال نگهداری کنید.



ربــنـا آتـنـا " تـو " را لطفا

••
❤️
8

نقل قول
Wednesday 14 August 2013, 10:40
ارسال: #108
RE: آموزش تهيه ترشي و شوری
ترشی لیته بادمجان کبابی

مواد لازم
▪ بادمجان درشت ده عدد
▪ نصف گل‌کلم متوسط
▪ هویج سه عدد بزرگ
▪ سیر بیست حبه
▪ فلفل سبز کمی ( مقدار فلقل بستگی به ذائقه خودتان دارد که تند دوست داشته باشید یا نه)
▪ نمک و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه
بادمجان‌ها را در فر یا کباب‌پز کبابی می‌کنیم تا کاملن پخته شود. (مثل بادمجان کبابی برای میرزاقاسمی)
سپس آن‌ها را پوست می‌کنیم و کمی نمک می‌زنیم و روی پارچه می‌چینیم تا آب آن‌ها کاملن گرفته شود.
هویج‌ها را رنده کرده و نمک می‌زنیم و روی پارچه می‌ریزیم تا آب آن گرفته شود.
گل کلم و سیر و فلفل را هم خرد کرده و نمک زده و روی پارچه می‌ریزیم تا آب آنها هم گرفته شود.( یک نصف روز باید مواد به همین حالت بمانند)
سپس بادمجان‌ها را ساطوری کرده و در ظرفی ریخته و همه مواد را به آن اضافه می‌کنیم و سرکه روی آن می‌ریزیم.
این ترشی چون با بادمجان کبابی درست شده و عطر و طعم بادمجان کبابی را دارد ادویه ترشی به آن نمی‌ریزیم فقط کمی زردچوبه و سیاه دانه به آن اضافه می‌کنیم. نمک آن را هم بچشید چون مختلفات آن نمک زده بودند ممکن است به نمک کمی نیاز باشد.این لیته بسیار ملایم و خوش طعم است.

با دو تن , با دو مــــرد ؛
عشق ِ من { نــــا
بــــ } میشود.. 6 8
نقل قول
Tuesday 05 November 2013, 19:48
ارسال: #109
ترشی کدو گردویی

میزان: 4 لیتر
زمان تهیه: 60 دقیقه
زمان پخت: 10 دقیقه
فرایند آماده سازی: سه ساعت تا سه هفته

مواد لازم

• 1400 گرم کدو گردویی (تخم آنها را بگیرید و به مکعب های 2 سانتی متری تقسیم کنید)
• دو قاشق غذاخوری نمک
• 2.5 پیمانه سرکه سفید
• یک پیمانه عسل
• یک عدد برگ بو
• دو قاشق چایخوری تخم رازیانه
• 3 حبه سیر خرد شده
• یک قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده
• 8 عدد دانه فلفل سیاه
• 8 ساقه آویشن تازه

طرز تهیه

1. در یک کاسه بزرگ، نمک و کدو را با هم مخلوط کنید. به مدت 3 تا 4 ساعت در دمای اتاق بگذارید بماند. سپس آبکش کنید و با آب سرد بشویید.

2. در یک قابلمه استیل و لعابی سرکه، عسل، برگ بو، تخم رازیانه، سیر، فلفل قرمز خرد شده و دانه های فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشد. مدام هم بزنید تا عسل حل بشود و سپس حرارت را کم کنید. به حالت نیم جوش 10 دقیقه روی حرارت بگذارید بماند. آنها را داخل شیشه بریزید و درب آن را محکم ببندید.

3. شیشه را 10 دقیقه داخل آب در قابلمه بجوشانید تا استرلیزه شود. پس از سه هفته این ترشی آماده مصرف می شود.



تا زمینی می چرخد
تا هوا هواست مـن و تـ
ــو در جنونی
سر به راهیــــــــــــــــم
نقل قول
Tuesday 05 November 2013, 19:52
ارسال: #110
ترشی گوجه فرنگی گیلاسی و رزماری

میزان: 7 لیتر
زمان تهیه: 35 دقیقه
زمان پخت: 10 دقیقه
فرایند آماده سازی: 15 دقیقه

مواد لازم


• 5 پیمانه گوجه فرنگی گیلاسی زرد و قرمز
• یک پیمانه پیاز شیرین خرد شده
• نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده
• 6 حبه سیر خرد شده
• 2 1/4 پیمانه سرکه بالزامیک سفید
• ¾ پیمانه آب
• 1/3 پیمانه شکر
• 3 قاشق غذاخوری نمک ترشی
• یک قاشق غذاخوری برگ رزماری
• نصف قاشق چایخوری دانه فلفل سیاه
• نصف قاشق چایخوری دانه فلفل صورتی
• نصف قاشق چایخوری دانه فلفل سفید
• یک عدد برگ بو

طرز تهیه

1. گوجه فرنگی ها را بشویید. در یک کاسه بزرگ، گوجه فرنگی، پیاز، فلفل قرمز و سیر را با هم مخلوط کنید. خوب هم بزنید و کنار بگذارید.

2. در یک قابلمه لعابی بزرگ، سرکه، آب، شکر، نمک، رزماری، دانه های فلفل سیاه، صورتی، سفید و برگ بو را با هم مخلوط کنید. اجازه دهید بجوشد و شکرها آب شوند. حرارت را کم کنید. بدون در 10 دقیقه بگذارید بجوشد. از روی حرارت بردارید و برگ بو را خارج کنید.

3. مخلوط گوجه فرنگی را داخل شیشه تمیز و استرلیزه شده بریزید. دو سانتی متر از سر شیشه خالی بگذارید. مخلوط سرکه داغ را روی آن بریزید. در شیشه را محکم ببندید.

4. سپس شیشه را به مدت 15 دقیقه داخل قابلمه پر از آب روی حرارت زیاد قرار دهید تا بجوشد.

تا زمینی می چرخد
تا هوا هواست مـن و تـ
ــو در جنونی
سر به راهیــــــــــــــــم
نقل قول


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهيه 8 نوع غذاي رژيمي بسيار ساده و خوشمزه saye 1 215 Sunday 23 September 2018 15:21
آخرین ارسال: saye
  اموزش تهيه انواع مربا و مارمالاد moonlover 65 11,469 Thursday 17 December 2015 16:02
آخرین ارسال: گلایه
  روش تهيه انواع نوشيدني moonlover 222 44,485 Thursday 22 October 2015 03:34
آخرین ارسال: گلایه
  چند اشتباه هنگام تهيه سوپ گلایه 0 351 Friday 28 November 2014 23:42
آخرین ارسال: گلایه
  مصرف ترشي، شوري و غذای آماده در پاييز ممنوع ! گلایه 0 328 Friday 03 October 2014 12:44
آخرین ارسال: گلایه

پرش به انجمن:



زمان کنونی: Friday 22 February 2019, 02:23