خوش آمدید , میهمان گرامی! ورود or ثبت نام

تغییر رنگ قالب



بستن
شب،سکوت،تفکر!!!
mohsenshiri1388 sahar.m 22 663
گفتگوی آزاد
admin sahar.m 4745 89370
❖ نصف شب بیدار شی ببینی قبلی کنارته چی کارمیکنی؟❖
payam cowboy پوریا اطمانی 663 12330
اگه نفر قبليت بهت بگه دوست دارم تو جوابشو چی میدی؟ (1)
payam cowboy پوریا اطمانی 416 7440
فکر میکنی نفر قبلی همین الان چه لباسی پوشیده؟؟؟؟؟؟؟؟
user پوریا اطمانی 750 7899
دوتا آبجی دارم هیچکدوم بلد نیست،از ۲خترخانمها کی بلده
پوریا اطمانی پوریا اطمانی 3 101
یه درخواست کوچک ازهمه آواکسی ها
پوریا اطمانی پوریا اطمانی 3 193
مدل های ست رژلب و لاک ناخن 2017 ( سری 20)
گلایه گلایه 6 63
طراحی های جالب بر روی لب
گلایه گلایه 72 1386
مدل زیورآلات طلا ایرانی کیمیا
گلایه گلایه 9 61
مدل زیورآلات طلا ایرانی کیمیا(2)
گلایه گلایه 0 16
بیا بگو همین الان دلت چی میخواد؟(4)
misha پوریا اطمانی 767 13100
آخرین کتابی که خوندی چی بود؟!
yasiii پوریا اطمانی 129 3725
وقتی کودک رابطه جنسی والدین را می بیند!
گلایه پوریا اطمانی 3 32
دیالوگهای فراموش نشدنی
dusky kianoosh 486 18099
الان داري چي مي بيني
kianoosh kianoosh 69 1154
کشف ارتباطات مخفی در ویندوز
hooman_haghighi hooman_haghighi 0 18
عکس نوشته های (شادی یعنی ) سری دوم
گلایه گلایه 4 193
جدیدترین و شیک ترین مدل های لباس بچه ها
mina saye 51 3341
زیباترین کیک های تولد و جشن + عکس
niloofar saye 105 5569
مدل کیک عروسی
moonlover saye 39 1811
مدل کیکهای عروسی
moonlover saye 163 3172
عکسهای قشنگ با موضوع LOVE
saye saye 192 5716
عکس جدید از شاهرخ استخری به همراه دخترش پناه
saye saye 29 3024
من عاشـــــق همســـــرم هســــــــتم
sana گلایه 154 4041
کافه شعر
گلایه گلایه 166 7772
ایده های نوروزی: نقاشی روی تُنگ ماهی
گلایه گلایه 5 216
آلبوم عکس خانوادگی برخی از اهالی سینما و تلوزیون
nathaniel saye 18 1748
تصاویری از آلبوم هنرمندان مطرح سینما و تلویزیون
sama saye 91 3036
عکس های هنرمندان ؛ ورزشکاران و بازیگران با خانواده هایشان !!!!!
aria saye 6 2091
مدل ظروف سفره هفت سین 96(2)
گلایه گلایه 1 27
مدل ظروف سفره هفت سین 96
گلایه گلایه 9 54
شمع خروس ویژه سفره هفت سین
گلایه گلایه 5 36
پاپوش نوزاد
دخترمشرقى saye 62 1842
تکست گرافی های زیبا و ناب ( بهمن ماه 95 )
گلایه گلایه 10 148
تکست گرافی های زیبا و ناب ( اسفند ماه 95 )
گلایه گلایه 0 16
جدیدترین مدل تاج عروس ۲۰۱۷ باشکوه و شیک(2)
گلایه گلایه 1 18
مدل کت و شلوار دامادی
moonlover saye 46 2477
مدل كت و شلوار مردانه
mina saye 28 1687
جدیدترین مدل تاج عروس ۲۰۱۷ باشکوه و شیک
گلایه گلایه 10 111

نماد ها
دسترسی سریع به تاپیکهای مهم
تبلیغات
مطالب منتخب
مطالب پربازدید
مطالب پربازدید
مضرات و خواص الو بخارازمان کنونی: Sunday 19 February 2017, 22:06
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان
نویسنده: moonlover
آخرین ارسال: admin
پاسخ: 8
بازدید: 9624
 
امتیاز دهید:
  • 37 رأی - میانگین امیتازات : 3.76
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مضرات و خواص الو بخارا
Monday 27 December 2010, 16:59
ارسال: #1
مضرات و خواص الو بخارا
الو بخارا

الو بخارا که به نام های الو زرد –پردفوس –یرقون –اجاص –جاصا والو برقانی نیز معروف می باشد ،دارای طبع سرد وتر است .

موارد استفاده :

الوبخارا دارای خاصیت صفرا بر –زیاد کننده ادرار –ضد بلغم –تب بر –دافع انگل و ضد استفراغ می باشد .همچنین از ان درمواردی مانند :گلو درد –اسکوربوت –کم خونی –تقویت کبد –سرفه –یبوست –مسمومیت –چسبندگی پلاکت های خون –تقویت لثه ها –احساس تشنگی –خارش پوستی –ورم لوزه –تقویت معده –خشکی معده –سو، هاضمه –ورم کلیه –سنگ کلیه –ائره –ارتروز –تصلب شرایین –تقویت اعصاب –سردرد ونقرس استفاده به عمل می اورند.

مضرات :

1- زیاده روی و مصرف بی رویه الو بخارا موجب ناراحتی معد ه –نفغ –ایجاد اسید اوریک وناراحتی طحال می شود .

2- اشخاص سرد مزاج باید در مصرف این میوه احتیاط نمایند .افراد مبتلا به قند خون نیز نباید درمصرف الو بخارا زیا ده روی کنند .افرادی که مبتلا به ناراحتی ها یی مانند :نقرس –اسید اوریک –رماتیسم –اترومی –تصلب شرایین – اسهال زخم معده واثنی عشر می باشند ،باید در مصرف میوه ی مزبور احتیاط نمایند .

یک حدیث دیگری دارد خدا با بوسه ات
لالبی الا لبت لابوس الا بوسه ات
8
**
هیچ جنسی مثل جنس بوس تو مرغوب نیست..
لالبی الا لبت لا بوس الا بوسه ات
6
نقل قول
Tuesday 25 February 2014, 13:20
ارسال: #2
RE: مضرات و خواص الو بخارا
تصاویری از الو بخارا


[تصویر: 75222580821558353141.jpg]


[تصویر: 86701591350753323781.jpg]

[تصویر: 64649647942746587898.jpg]

[تصویر: 29586758546543548725.jpg]

سربلند باد ایران همیشه سرافراز
نقل قول
Tuesday 25 February 2014, 13:21
ارسال: #3
RE: مضرات و خواص الو بخارا
آلو بخارا (خشکبار)

آلو بُخارا یکی از انواع خشکبار است. آلو بخارا از خشک کردن آلو و یا گوجه به دست می‌آید. برای تهیهٔ آن نخست آلو قطره‌طلا در آب کمی جوشانده می‌شود، سپس پس از خنک شدن پوست آن کنده شده و در آفتاب خشک می‌شود.


خواص خوراکی

این خشکبار از نظر پتاسیم غنی بوده و در نتیجه برای کسانی که فشار خون بالا دارند، بسیار مناسب است. به علاوه، در آلو بخارا مقدار زیادی نیاسین، ویتامین آ و ویتامین ب۶ وجود دارد. همچنین در آلو بخارا، یک ماده شیمیایی به نام هیدروکسی فنیلی ساتین hydroxphenylisatin وجود دارد که موجب تحریک عضلات نرم روده بزرگ و کارایی بیشتر آنها شده و در نتیجه، آلوی خشک شده به عنون یک عامل ملین و از بین برنده یبوست شناخته می‌شود.

سربلند باد ایران همیشه سرافراز
نقل قول
Tuesday 25 February 2014, 13:22
ارسال: #4
RE: مضرات و خواص الو بخارا
آلو؛ بهترین درمان یبوست

این میوه كم و بیش در مناطق مختلف پرورش می یابد كه دارای انواع مختلفی مثل : آلو بخارا ، آلو زرد ، آلو سیاه ، آلوچه و … می باشد و در تهیه غذاهای مختلفی مثل : مرغ ، كوفته ،
خورشت به ، خورشت سیب ، خورشت اسفناج و فسنجان بكار می رود. آلو دارای خواص درمانی چون ضد یبوست ، برطرف كننده تب ، صفرا ، خشكی مزاج و غلظت خون است.

خواص تغذیه ای و درمانی آلو :

* آلوی سیاه حرارت درونی بدن را فرو می نشاند.

* آلو حالت تهوع را از بین می برد. از این رو افرادی که به حالت تهوع و سرگیجه مبتلا می باشند ، بهتر است روزانه چند عدد آلو بمکند.

* آلو ضد تب و سردردهای صفراوی است.

* آلو طبیعتی سرد دارد ، پس برای افراد گرم مزاج مناسب است.

* آلوی سیاه در مبتلایان به خارش بدن مانند خارش پشت، زیربغل ، گردن ، شانه مؤثر است.

طبیعی ترین، بهترین، و بی خطرترین راه معالجه یبوست و بواسیر ، استفاده از اشکال مختلف آلو و آلوی خشک است که باید آن را به شکل پخته یا خیس کرده مصرف کنند.

* آلو تقویت کننده و تنظیم کننده دستگاه هاضمه است .

* خوردن آلوی تازه یا پخته و یا کمپوت آلو برای درمان بیماران مبتلا به روماتیسم ، نقرس و تصلب شرائین مفید است.

* مصرف آلو به صورت پخته برای افراد ضعیف و مسن بهتر است، زیرا آلوی خام دیرهضم می شود.

* آلو در معالجه
کم خونی ، ضعف و ناتوانی و خستگی جسمی مفید است.

* آلو سرشار از ویتامین های
A و C ، کربوهیدرات ( مواد نشاسته ای )، آهن ، کلسیم و سایر املاح می باشد.

* آلوی خشک برای مبتلایان به سوء هاضمه بسیار مفید است.

* برگه آلو، بهترین ضد سم می باشد.

* برگه آلو، دستگاه هاضمه را در بدن تنظیم می نماید.

* غنی از منیزیم ، سدیم ، فسفر و پتاسیم است.

* به مقدار كافی فیبر غذایی را برای بدن تامین می كند.

* در حفظ سلامتی كبد موثر بوده و باعث سم زدایی از سیستم گوارشی می شود. همچنین در مبارزه با عفونت و تب های روده ای بسیار حائز اهمیت است.

* از آنجا كه حاوی مقدار زیادی فسفر است، در افزایش قدرت فعالیت های ذهنی تاثیرگذار می باشد.

* نوشیدن آب آلو در دفع انگل های معده بسیار موثر می باشد.

پژوهشگران معتقدند از آلو مى‏توان به عنوان ضدعفونى‏كننده غذا استفاده كرد. آلوى خشك خواص ضد میكروبى دارد كه مى‏تواند خطر آلودگى گوشت را كم كند. افزودن آلو یا عصاره آن به گوشت قیمه شده، به میزان قابل توجهى از رشد میكروب ها جلوگیرى مى‏كند.

هر چند ادویه نیز مى‏تواند نقش مشابهى ایفا كند، اما عصاره آلو طعم اندكى دارد و به همین دلیل طعم اصلى غذا را تغییر نمى‏دهد. افزودن 3 درصد عصاره آلو، بیش از 90 درصد مانع از رشد میكروب ها مى‏شود. آلو به دلیل كمك به مرطوب ماندن گوشت، كیفیت گوشتى را كه دوباره گرم مى‏شود، بهبود مى‏بخشد.

نیره ولدخانی –کارشناس تغذیه

سربلند باد ایران همیشه سرافراز
نقل قول
Tuesday 25 February 2014, 13:23 (آخرین ویرایش در این ارسال: Thursday 05 March 2015 04:47 ، توسط admin.)
ارسال: #5
RE: مضرات و خواص الو بخارا
رازهای سلامتی و تندرستی

آلوبخارا :

مزاج آلوبخارا : سرد و تر

طبیعت آلوی سیاه رسیده شیرین اعلا در درجه اول سرد و در درجه دوم تراست.

آلوبخارابرای سردرد گرم و تب های صفراوی و تشنگی و حرارت قلب و خارش بدن مفید است.

آلوبخارا به سبب خاصیت تقطیع وتلطیف خود اخلاط فاسد را نرم کرده و از معده و روده خارج می کند.

آلوبخارا درافراد سردمزاج یا کسانی که معده سرد دارند، بهتراست با آب وعسل میل شود.

کسانی که از بیماری طحال رنج می برند قبل ازغذا آن را میل کرده و تا ازمعده خارج نشده غذای دیگری نخورند.

اگر آلوی خشک را با آب پخته و صاف کنند وبا عسل یا ترنجبین یا شکر میل کنند مسهل قویتری است.

آلو بخارا مضرات نداره. و برای بیماری مینیر گوش داخلی عالی هستش.

برچسب‌ها: مزاج و خواص آلو بخارا

سربلند باد ایران همیشه سرافراز
نقل قول
Thursday 01 May 2014, 14:01
ارسال: #6
RE: مضرات و خواص الو بخارا
خواص انواع آلو

این میوه کم و بیش در مناطق مختلف پرورش می یابد که دارای انواع مختلفی مثل : آلو بخارا ، آلو زرد ، آلو سیاه ، آلوچه و … می باشد و در تهیه
غذاها
ی مختلفی مثل : مرغ ، کوفته ، خورشت به، خورشت سیب ، خورشت اسفناج و فسنجان بکار می رود. آلو دارای خواص درمانی چون ضد یبوست ، برطرف کننده تب ، صفرا ، خشکی مزاج و غلظت خون است

آلو بخارا آلو بخارا از تیره گل سرخیان " Rosaceae" از جنس "Prunus" مى‏باشد. نام علمى این درختچه عبارت است از: "Prunus spinosa L Var. Bukharensis"آلو بخارا درختچه‏اى است به طول در حدود سه متر که هر قدر فواصل کشت آن محدودتر باشد بر ارتفاع آن اضافه مى‏شود.این درخت در روستاهاى بخش مرکزى و بخش در میان بیرجند بفراوانى کشت می ‏گردد. باید دانست گونه‏هاى بادام، زردآلو، گیلاس، هلو، آلو، گوجه و آلوچه از همین جنس "Prunus" مى‏باشند. برگهاى این درخت بیضى و به صورت یک در میان و به طول 4-6 سانتی‏متر، گل‏هاى آن به صورت دسته‏هائى مانند آلبالو به رنگ سفید و میوه آن مدور به رنگ بنفش می‏باشد. میوه این درخت به طورى که در مخزن الادویه آمده، اثر هضم کننده، اشتهاآور و محرک ترشحات صفراوى دارد. طعم میوه برخلاف سایر آلوها، ترش و داراى اسیدمالیک، قند و مواد آلبومینوئیدى و پکتیکى مى‏باشد. ریشه این درخت اثر قابض دارد. میوه این درخت کمتر به صورت تازه و بیشتر به صورت خشک مصرف خوراکى دارد. نوع خشک شده آن در انواع سوپ‏ها و خوراکها و خیسانده آن در آب در صبح و قبل از ناشتا به منظور لینت مزاج و رفع یبوست‏هاى عادى و تقویت اعمال کلیه به کار می رود. در داخل میوه هسته‏اى که داراى مغز هسته یا دانه مى‏باشد، وجود دارد. چون بر روى میوه پوسته نسبتاً سختى وجود دارد، میوه رسیده را به منظور جداسازى پوسته آن پس از برداشت در داخل آب جوش ریخته و بیرون مى‏کشند تا بدین وسیله جداسازى پوست از میوه بآسانى انجام شود. خواص تغذیه ای و درمانی آلو : _ آلوی سیاه حرارت درونی بدن را فرو می نشاند._ آلو حالت تهوع را از بین می برد. از این رو افرادی که به حالت تهوع و سرگیجه مبتلا می باشند ، بهتر است روزانه چند عدد آلو بمکند. _ آلو ضد تب و سردردهای صفراوی است. _ آلو طبیعتی سرد دارد ، پس برای افراد گرم مزاج مناسب است. _ آلوی سیاه در مبتلایان به خارش بدن مانند خارش پشت، زیربغل ، گردن ، شانه مؤثر است. طبیعی ترین، بهترین، و بی خطرترین راه معالجه یبوست و بواسیر ، استفاده از اشکال مختلف آلو و آلوی خشک است که باید آن را به شکل پخته یا خیس کرده مصرف کنند. _ آلو تقویت کننده و تنظیم کننده دستگاه هاضمه است . _ خوردن آلوی تازه یا پخته و یا کمپوت آلو برای درمان بیماران مبتلا به روماتیسم، نقرس و تصلب شرائین مفید است. _ مصرف آلو به صورت پخته برای افراد ضعیف و مسن بهتر است، زیرا آلوی خام دیرهضم می شود. _ آلو در معالجه کم خونی، ضعف و ناتوانی و خستگی جسمی مفید است. _ آلو سرشار از ویتامین های A و C ، کربوهیدرات ( مواد نشاسته ای )، آهن ، کلسیم و سایر املاح می باشد. _ آلوی خشک برای مبتلایان به سوء هاضمه بسیار مفید است. _ برگه آلو، بهترین ضد سم می باشد. _ برگه آلو، دستگاه هاضمه را در بدن تنظیم می نماید. _ غنی از منیزیم، سدیم، فسفرو پتاسیم است._ به مقدار کافی فیبر غذایی را برای بدن تامین می کند. _در حفظ سلامتی
کبد
موثر بوده و باعث سم زدایی از سیستم گوارشی می شود. همچنین در مبارزه با عفونت و تب های روده ای بسیار حائز اهمیت است._ از آنجا که حاوی مقدار زیادی فسفر است، در افزایش قدرت فعالیت های ذهنی تاثیرگذار می باشد._ نوشیدن آب آلو در دفع انگل های معده بسیار موثر می باشد. پژوهشگران معتقدند از آلو مى‏توان به عنوان ضدعفونى‏کننده غذا استفاده کرد. آلوى خشک خواص ضد میکروبى دارد که مى‏تواند خطر آلودگى گوشت را کم کند. افزودن آلو یا عصاره آن به گوشت قیمه شده، به میزان قابل توجهى از رشد میکروب ها جلوگیرى مى‏کند.هر چند ادویه نیز مى‏تواند نقش مشابهى ایفا کند، اما عصاره آلو طعم اندکى دارد و به همین دلیل طعم اصلى غذا را تغییر نمى‏دهد. افزودن 3 درصد عصاره آلو، بیش از 90 درصد مانع از رشد میکروب ها می ‏شود. آلو به دلیل کمک به مرطوب ماندن گوشت، کیفیت گوشتى را که دوباره گرم مى‏شود، بهبود می ‏بخشد.خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت - خواص میوه های خوراکی ، تالیف مرتضی نظری

یک حدیث دیگری دارد خدا با بوسه ات
لالبی الا لبت لابوس الا بوسه ات
8
**
هیچ جنسی مثل جنس بوس تو مرغوب نیست..
لالبی الا لبت لا بوس الا بوسه ات
6
نقل قول
Thursday 01 May 2014, 14:02
ارسال: #7
RE: مضرات و خواص الو بخارا
آلو بخارا:
آلو بُخارا یکی از انواع خشکبار است. آلو بخارا از خشک کردن آلو و یا گوجه به دست می‌آید. برای تهیهٔ آن نخست آلو قطره‌طلا در آب کمی جوشانده می‌شود، سپس پس از خنک شدن پوست آن کنده شده و در آفتاب خشک می‌شود.
مورد مصرف آلو بخارا:
آلو بخارا کمتر به صورت تازه و بیشتر به صورت خشک مصرف خوراکى دارد. نوع خشک شده آن در انواع سوپ‏ها و خوراکها و خیسانده آن در آب در صبح و قبل از ناشتا به منظور لینت مزاج و رفع یبوست‏هاى عادى و تقویت اعمال کلیه به کار می رود.
خواص درمانی آلو بخارا: آلو حالت تهوع را از بین می برد. از این رو افرادی که به حالت تهوع و سرگیجه مبتلا می باشند ، بهتر است روزانه چند عدد آلو بخورند.
آلو طبیعتی سرد دارد ، پس برای افراد گرم مزاج مناسب است.
آلو ضد تب و سردردهای صفراوی است.
آلو در معالجه کم خونی ، ضعف و ناتوانی و خستگی جسمی مفید است.
آلو ملین بسیار قوی است.
آلو بخارا برای چه بیماری هایی مضر است:
آلو برای سرد مزاجان و كسانی كه نفخ شكم دارند مضر است.

غذاهایی که با آلو بخارا می توان درست کرد:

خورش مرغ و آلو

یک حدیث دیگری دارد خدا با بوسه ات
لالبی الا لبت لابوس الا بوسه ات
8
**
هیچ جنسی مثل جنس بوس تو مرغوب نیست..
لالبی الا لبت لا بوس الا بوسه ات
6
نقل قول
Wednesday 14 September 2016, 13:09
ارسال: #8
RE: مضرات و خواص الو بخارا
محتوای تاپیک (مضرات و خواص الو بخارا) بازیابی شد

سربلند باد ایران همیشه سرافراز
نقل قول


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  سالم ترین روش پخت سبزیجات برای حفظ خواص آن چیست؟ sana 1 152 Wednesday 05 October 2016 08:45
آخرین ارسال: گلایه
  فواید و خواص درمانی میوه های تابستانی! sana 0 143 Tuesday 23 August 2016 22:41
آخرین ارسال: sana
  خواص برگ های سبز گل کلم در غذا شقایق 0 118 Friday 18 March 2016 12:07
آخرین ارسال: شقایق
  خواص رب انار شقایق 1 151 Thursday 17 March 2016 16:46
آخرین ارسال: فرشاد شاه
  خواص ماست موسير شقایق 1 158 Thursday 17 March 2016 16:43
آخرین ارسال: فرشاد شاه

پرش به انجمن:



زمان کنونی: Sunday 19 February 2017, 22:06