همین الان تو چه فکری هستی؟ (14)
misha m@rzieh 77 623
♥♥یه جمله برای مخاطب خاصت بنویس♥♥
mohammad.r m@rzieh 823 29653
الان چه حسی داری ؟؟؟با شکلک نشون بده ...(1)
sana m@rzieh 733 13994
آیا در ساعات آینده وایبر فیلتر خواهد شد؟!
sana m@rzieh 2 28
دانلودکتابهای نویسندگان برنده نوبل ادبیات
tttaji tttaji 39 3485
♫ بيا تو حرف دلتو بگو ♫
mahtabmp3 گلایه 388 13208
گزیده ای از یک کتاب
mohsenshiri1388 mohsenshiri1388 562 10396
کیا رو باید کتک زد؟؟ (عکس های طنزناک)
saye گلایه 23 95
گفتگوی آزاد
admin afshin83 1657 16070
چالِش کتاب
azish tttaji 1 60
تصاویر نوشته دار با موضوع ( دلگرمی)
گلایه گلایه 16 39
اگه یه اجی / داداش کوچولو داشتم (تصاویر طنز)
گلایه گلایه 39 163
"امضاهای " من!!!
دخترمشرقى moonlover 209 7990
7 نکته مهم در مورد بستنی
sana sana 0 16
این میو‌ه‌ها را با پوست بخورید
sana sana 0 18
خواهش شجریان از خانواده سربندی : این دختر را نکشید
sana sana 0 18
عکسی جدید از «میلان»، فرزند شکیرا و پیکه
sana sana 25 4332
جواب‌نفر قبلی رو بده از نفر بعدی سوال کن (33)
moonlover saghar 297 2134
معرفی 10 پدیده برتر فوتبال جهان/یک آسیایی در جمع پدیده ها
sana sana 0 15
هنگام مواجهه با اسید پاشی چه باید کرد + راهنمای کمک‌های اولیه
گلایه گلایه 0 16
7 پیشنـهـاد غـذایـی به خـانـم هـا
sana sana 0 16
درخواست جدی قلعه‌ نویی از پسرش
sana sana 0 21
راننده تاکسی با سلیقه /عکس
sana sana 0 15
مجموعه مدل های زیبا دستبند و پابند
moonlover گلایه 143 14858
یک نماینده: اسیدپاشی سناریوی غربی‌هاست
sana sana 0 19
اجراهای موسیقی لغو شد
sana sana 0 13
اسناد جدید: هیتلر معتاد به شیشه بود!
sana sana 0 15
میوه های استوایی سوخت خودروهای آینده
sana sana 0 12
مجموعه مدل های زیبا گوشواره
moonlover گلایه 133 6010
انتخاب اجباری برای نفر بعدی (5)
moonlover sara2014 592 9808
مدل انگشتر نیم بند
elina گلایه 33 210
مجموعه مدل های زیبا انگشتر
moonlover گلایه 270 13128
اسم یه شاعر بگو نفر بعدی از اون یه شعر بگه
دختر آریایی *مهسا* 213 6514
هوای اسیدی اصفهان؛ تمام شیشه‌ها بالاست
saye *مهسا* 13 178
مدل روسري
mina گلایه 92 4267
نیمکت داغ
moonlover saghar 433 28723
غرور متولد هر ماه
m@rzieh عاشق جون 14 191
مدل لباس اسپرت فشن دخترانه 2011
user saye 85 11858
عکس های مدل جدید روسری ویژه نوروز ۹۱
amirhossein saye 36 917
شما رو اعصاب مايي مث: (تصاویر طنز)
گلایه گلایه 48 224

مضرات و خواص الو بخارازمان کنونی: Wednesday 22 October 2014, 06:41
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: moonlover
آخرین ارسال: moonlover
پاسخ: 8
بازدید: 7626
Monday 27 December 2010, 16:59
1
مضرات و خواص الو بخارا
الو بخارا

الو بخارا که به نام های الو زرد –پردفوس –یرقون –اجاص –جاصا والو برقانی نیز معروف می باشد ،دارای طبع سرد وتر است .

موارد استفاده :

الوبخارا دارای خاصیت صفرا بر –زیاد کننده ادرار –ضد بلغم –تب بر –دافع انگل و ضد استفراغ می باشد .همچنین از ان درمواردی مانند :گلو درد –اسکوربوت –کم خونی –تقویت کبد –سرفه –یبوست –مسمومیت –چسبندگی پلاکت های خون –تقویت لثه ها –احساس تشنگی –خارش پوستی –ورم لوزه –تقویت معده –خشکی معده –سو، هاضمه –ورم کلیه –سنگ کلیه –ائره –ارتروز –تصلب شرایین –تقویت اعصاب –سردرد ونقرس استفاده به عمل می اورند.

مضرات :

1- زیاده روی و مصرف بی رویه الو بخارا موجب ناراحتی معد ه –نفغ –ایجاد اسید اوریک وناراحتی طحال می شود .

2- اشخاص سرد مزاج باید در مصرف این میوه احتیاط نمایند .افراد مبتلا به قند خون نیز نباید درمصرف الو بخارا زیا ده روی کنند .افرادی که مبتلا به ناراحتی ها یی مانند :نقرس –اسید اوریک –رماتیسم –اترومی –تصلب شرایین – اسهال زخم معده واثنی عشر می باشند ،باید در مصرف میوه ی مزبور احتیاط نمایند .

امضاء
دلــم " کدیین ِ صدایــت " را می خواهــد46 .. لطــفا 101!
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
Tuesday 25 February 2014, 13:20
2
RE: مضرات و خواص الو بخارا
تصاویری از الو بخارا


[تصویر: 75222580821558353141.jpg]


[تصویر: 86701591350753323781.jpg]

[تصویر: 64649647942746587898.jpg]

[تصویر: 29586758546543548725.jpg]

امضاء سربلند باد ایران همیشه سرافراز
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
Tuesday 25 February 2014, 13:21
3
RE: مضرات و خواص الو بخارا
آلو بخارا (خشکبار)

آلو بُخارا یکی از انواع خشکبار است. آلو بخارا از خشک کردن آلو و یا گوجه به دست می‌آید. برای تهیهٔ آن نخست آلو قطره‌طلا در آب کمی جوشانده می‌شود، سپس پس از خنک شدن پوست آن کنده شده و در آفتاب خشک می‌شود.


خواص خوراکی

این خشکبار از نظر پتاسیم غنی بوده و در نتیجه برای کسانی که فشار خون بالا دارند، بسیار مناسب است. به علاوه، در آلو بخارا مقدار زیادی نیاسین، ویتامین آ و ویتامین ب۶ وجود دارد. همچنین در آلو بخارا، یک ماده شیمیایی به نام هیدروکسی فنیلی ساتین hydroxphenylisatin وجود دارد که موجب تحریک عضلات نرم روده بزرگ و کارایی بیشتر آنها شده و در نتیجه، آلوی خشک شده به عنون یک عامل ملین و از بین برنده یبوست شناخته می‌شود.

امضاء سربلند باد ایران همیشه سرافراز
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
Tuesday 25 February 2014, 13:22
4
RE: مضرات و خواص الو بخارا
آلو؛ بهترین درمان یبوست

این میوه كم و بیش در مناطق مختلف پرورش می یابد كه دارای انواع مختلفی مثل : آلو بخارا ، آلو زرد ، آلو سیاه ، آلوچه و … می باشد و در تهیه غذاهای مختلفی مثل : مرغ ، كوفته ،
خورشت به ، خورشت سیب ، خورشت اسفناج و فسنجان بكار می رود. آلو دارای خواص درمانی چون ضد یبوست ، برطرف كننده تب ، صفرا ، خشكی مزاج و غلظت خون است.

خواص تغذیه ای و درمانی آلو :

* آلوی سیاه حرارت درونی بدن را فرو می نشاند.

* آلو حالت تهوع را از بین می برد. از این رو افرادی که به حالت تهوع و سرگیجه مبتلا می باشند ، بهتر است روزانه چند عدد آلو بمکند.

* آلو ضد تب و سردردهای صفراوی است.

* آلو طبیعتی سرد دارد ، پس برای افراد گرم مزاج مناسب است.

* آلوی سیاه در مبتلایان به خارش بدن مانند خارش پشت، زیربغل ، گردن ، شانه مؤثر است.

طبیعی ترین، بهترین، و بی خطرترین راه معالجه یبوست و بواسیر ، استفاده از اشکال مختلف آلو و آلوی خشک است که باید آن را به شکل پخته یا خیس کرده مصرف کنند.

* آلو تقویت کننده و تنظیم کننده دستگاه هاضمه است .

* خوردن آلوی تازه یا پخته و یا کمپوت آلو برای درمان بیماران مبتلا به روماتیسم ، نقرس و تصلب شرائین مفید است.

* مصرف آلو به صورت پخته برای افراد ضعیف و مسن بهتر است، زیرا آلوی خام دیرهضم می شود.

* آلو در معالجه
کم خونی ، ضعف و ناتوانی و خستگی جسمی مفید است.

* آلو سرشار از ویتامین های
A و C ، کربوهیدرات ( مواد نشاسته ای )، آهن ، کلسیم و سایر املاح می باشد.

* آلوی خشک برای مبتلایان به سوء هاضمه بسیار مفید است.

* برگه آلو، بهترین ضد سم می باشد.

* برگه آلو، دستگاه هاضمه را در بدن تنظیم می نماید.

* غنی از منیزیم ، سدیم ، فسفر و پتاسیم است.

* به مقدار كافی فیبر غذایی را برای بدن تامین می كند.

* در حفظ سلامتی كبد موثر بوده و باعث سم زدایی از سیستم گوارشی می شود. همچنین در مبارزه با عفونت و تب های روده ای بسیار حائز اهمیت است.

* از آنجا كه حاوی مقدار زیادی فسفر است، در افزایش قدرت فعالیت های ذهنی تاثیرگذار می باشد.

* نوشیدن آب آلو در دفع انگل های معده بسیار موثر می باشد.

پژوهشگران معتقدند از آلو مى‏توان به عنوان ضدعفونى‏كننده غذا استفاده كرد. آلوى خشك خواص ضد میكروبى دارد كه مى‏تواند خطر آلودگى گوشت را كم كند. افزودن آلو یا عصاره آن به گوشت قیمه شده، به میزان قابل توجهى از رشد میكروب ها جلوگیرى مى‏كند.

هر چند ادویه نیز مى‏تواند نقش مشابهى ایفا كند، اما عصاره آلو طعم اندكى دارد و به همین دلیل طعم اصلى غذا را تغییر نمى‏دهد. افزودن 3 درصد عصاره آلو، بیش از 90 درصد مانع از رشد میكروب ها مى‏شود. آلو به دلیل كمك به مرطوب ماندن گوشت، كیفیت گوشتى را كه دوباره گرم مى‏شود، بهبود مى‏بخشد.

نیره ولدخانی –کارشناس تغذیه

امضاء سربلند باد ایران همیشه سرافراز
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
Tuesday 25 February 2014, 13:23
5
RE: مضرات و خواص الو بخارا
رازهای سلامتی و تندرستی

آلوبخارا :

مزاج آلوبخارا : سرد و تر

طبیعت آلوی سیاه رسیده شیرین اعلا در درجه اول سرد و در درجه دوم تراست.

آلوبخارابرای سردرد گرم و تب های صفراوی و تشنگی و حرارت قلب و خارش بدن مفید است.

آلوبخارا به سبب خاصیت تقطیع وتلطیف خود اخلاط فاسد را نرم کرده و از معده و روده خارج می کند.

آلوبخارا درافراد سردمزاج یا کسانی که معده سرد دارند، بهتراست با آب وعسل میل شود.

کسانی که از بیماری طحال رنج می برند قبل ازغذا آن را میل کرده و تا ازمعده خارج نشده غذای دیگری نخورند.

اگر آلوی خشک را با آب پخته و صاف کنند وبا عسل یا ترنجبین یا شکر میل کنند مسهل قویتری است.


برچسب‌ها: مزاج و خواص آلو بخارا

امضاء سربلند باد ایران همیشه سرافراز
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
Tuesday 25 February 2014, 14:42
6
RE: مضرات و خواص الو بخارا
آلو بخارا مضرات نداره.....
کیلویی بیستم هم هستش....
برای بیماری مینیر گوش داخلی عالی هستش......

امضاء
اخه شما هم رفیقید!!!22
اگه رفیقیت یک مثبت بدید و توش بنویس....2626
وا عجبا...واعجبا از مغز هنگیده....64
منم محض رضای خدا شاد موووشم....99
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
Thursday 01 May 2014, 14:01
7
RE: مضرات و خواص الو بخارا
خواص انواع آلو

این میوه کم و بیش در مناطق مختلف پرورش می یابد که دارای انواع مختلفی مثل : آلو بخارا ، آلو زرد ، آلو سیاه ، آلوچه و … می باشد و در تهیه
غذاها
ی مختلفی مثل : مرغ ، کوفته ، خورشت به، خورشت سیب ، خورشت اسفناج و فسنجان بکار می رود. آلو دارای خواص درمانی چون ضد یبوست ، برطرف کننده تب ، صفرا ، خشکی مزاج و غلظت خون است

آلو بخارا آلو بخارا از تیره گل سرخیان " Rosaceae" از جنس "Prunus" مى‏باشد. نام علمى این درختچه عبارت است از: "Prunus spinosa L Var. Bukharensis"آلو بخارا درختچه‏اى است به طول در حدود سه متر که هر قدر فواصل کشت آن محدودتر باشد بر ارتفاع آن اضافه مى‏شود.این درخت در روستاهاى بخش مرکزى و بخش در میان بیرجند بفراوانى کشت می ‏گردد. باید دانست گونه‏هاى بادام، زردآلو، گیلاس، هلو، آلو، گوجه و آلوچه از همین جنس "Prunus" مى‏باشند. برگهاى این درخت بیضى و به صورت یک در میان و به طول 4-6 سانتی‏متر، گل‏هاى آن به صورت دسته‏هائى مانند آلبالو به رنگ سفید و میوه آن مدور به رنگ بنفش می‏باشد. میوه این درخت به طورى که در مخزن الادویه آمده، اثر هضم کننده، اشتهاآور و محرک ترشحات صفراوى دارد. طعم میوه برخلاف سایر آلوها، ترش و داراى اسیدمالیک، قند و مواد آلبومینوئیدى و پکتیکى مى‏باشد. ریشه این درخت اثر قابض دارد. میوه این درخت کمتر به صورت تازه و بیشتر به صورت خشک مصرف خوراکى دارد. نوع خشک شده آن در انواع سوپ‏ها و خوراکها و خیسانده آن در آب در صبح و قبل از ناشتا به منظور لینت مزاج و رفع یبوست‏هاى عادى و تقویت اعمال کلیه به کار می رود. در داخل میوه هسته‏اى که داراى مغز هسته یا دانه مى‏باشد، وجود دارد. چون بر روى میوه پوسته نسبتاً سختى وجود دارد، میوه رسیده را به منظور جداسازى پوسته آن پس از برداشت در داخل آب جوش ریخته و بیرون مى‏کشند تا بدین وسیله جداسازى پوست از میوه بآسانى انجام شود. خواص تغذیه ای و درمانی آلو : _ آلوی سیاه حرارت درونی بدن را فرو می نشاند._ آلو حالت تهوع را از بین می برد. از این رو افرادی که به حالت تهوع و سرگیجه مبتلا می باشند ، بهتر است روزانه چند عدد آلو بمکند. _ آلو ضد تب و سردردهای صفراوی است. _ آلو طبیعتی سرد دارد ، پس برای افراد گرم مزاج مناسب است. _ آلوی سیاه در مبتلایان به خارش بدن مانند خارش پشت، زیربغل ، گردن ، شانه مؤثر است. طبیعی ترین، بهترین، و بی خطرترین راه معالجه یبوست و بواسیر ، استفاده از اشکال مختلف آلو و آلوی خشک است که باید آن را به شکل پخته یا خیس کرده مصرف کنند. _ آلو تقویت کننده و تنظیم کننده دستگاه هاضمه است . _ خوردن آلوی تازه یا پخته و یا کمپوت آلو برای درمان بیماران مبتلا به روماتیسم، نقرس و تصلب شرائین مفید است. _ مصرف آلو به صورت پخته برای افراد ضعیف و مسن بهتر است، زیرا آلوی خام دیرهضم می شود. _ آلو در معالجه کم خونی، ضعف و ناتوانی و خستگی جسمی مفید است. _ آلو سرشار از ویتامین های A و C ، کربوهیدرات ( مواد نشاسته ای )، آهن ، کلسیم و سایر املاح می باشد. _ آلوی خشک برای مبتلایان به سوء هاضمه بسیار مفید است. _ برگه آلو، بهترین ضد سم می باشد. _ برگه آلو، دستگاه هاضمه را در بدن تنظیم می نماید. _ غنی از منیزیم، سدیم، فسفرو پتاسیم است._ به مقدار کافی فیبر غذایی را برای بدن تامین می کند. _در حفظ سلامتی
کبد
موثر بوده و باعث سم زدایی از سیستم گوارشی می شود. همچنین در مبارزه با عفونت و تب های روده ای بسیار حائز اهمیت است._ از آنجا که حاوی مقدار زیادی فسفر است، در افزایش قدرت فعالیت های ذهنی تاثیرگذار می باشد._ نوشیدن آب آلو در دفع انگل های معده بسیار موثر می باشد. پژوهشگران معتقدند از آلو مى‏توان به عنوان ضدعفونى‏کننده غذا استفاده کرد. آلوى خشک خواص ضد میکروبى دارد که مى‏تواند خطر آلودگى گوشت را کم کند. افزودن آلو یا عصاره آن به گوشت قیمه شده، به میزان قابل توجهى از رشد میکروب ها جلوگیرى مى‏کند.هر چند ادویه نیز مى‏تواند نقش مشابهى ایفا کند، اما عصاره آلو طعم اندکى دارد و به همین دلیل طعم اصلى غذا را تغییر نمى‏دهد. افزودن 3 درصد عصاره آلو، بیش از 90 درصد مانع از رشد میکروب ها می ‏شود. آلو به دلیل کمک به مرطوب ماندن گوشت، کیفیت گوشتى را که دوباره گرم مى‏شود، بهبود می ‏بخشد.خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت - خواص میوه های خوراکی ، تالیف مرتضی نظری

امضاء
دلــم " کدیین ِ صدایــت " را می خواهــد46 .. لطــفا 101!
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
Thursday 01 May 2014, 14:02
8
RE: مضرات و خواص الو بخارا
آلو بخارا:
آلو بُخارا یکی از انواع خشکبار است. آلو بخارا از خشک کردن آلو و یا گوجه به دست می‌آید. برای تهیهٔ آن نخست آلو قطره‌طلا در آب کمی جوشانده می‌شود، سپس پس از خنک شدن پوست آن کنده شده و در آفتاب خشک می‌شود.
مورد مصرف آلو بخارا:
آلو بخارا کمتر به صورت تازه و بیشتر به صورت خشک مصرف خوراکى دارد. نوع خشک شده آن در انواع سوپ‏ها و خوراکها و خیسانده آن در آب در صبح و قبل از ناشتا به منظور لینت مزاج و رفع یبوست‏هاى عادى و تقویت اعمال کلیه به کار می رود.
خواص درمانی آلو بخارا: آلو حالت تهوع را از بین می برد. از این رو افرادی که به حالت تهوع و سرگیجه مبتلا می باشند ، بهتر است روزانه چند عدد آلو بخورند.
آلو طبیعتی سرد دارد ، پس برای افراد گرم مزاج مناسب است.
آلو ضد تب و سردردهای صفراوی است.
آلو در معالجه کم خونی ، ضعف و ناتوانی و خستگی جسمی مفید است.
آلو ملین بسیار قوی است.
آلو بخارا برای چه بیماری هایی مضر است:
آلو برای سرد مزاجان و كسانی كه نفخ شكم دارند مضر است.

غذاهایی که با آلو بخارا می توان درست کرد:

خورش مرغ و آلو

امضاء
دلــم " کدیین ِ صدایــت " را می خواهــد46 .. لطــفا 101!
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  خواص تخم کدو حلوایی گلایه 0 28 Monday 20 October 2014 01:33
آخرین ارسال: گلایه
  خواص ضدپیری و ضدسرطانی «چای سبز» گلایه 0 29 Monday 20 October 2014 01:27
آخرین ارسال: گلایه
  ادویه‌ها و خواص آنها دختر آریایی 8 107 Friday 17 October 2014 16:45
آخرین ارسال: دختر آریایی
  آشنايي با خواص چاي کامبوجا؛ معجزه‌اي شفابخش دختر آریایی 0 35 Tuesday 14 October 2014 16:22
آخرین ارسال: دختر آریایی
  خواص جادویی ژله را بدانیم moonlover 0 48 Monday 13 October 2014 09:05
آخرین ارسال: moonlover

پرش به انجمن:



زمان کنونی: Wednesday 22 October 2014, 06:41

X پیشنهاد ویژه بهار
ست ویژه سارافون و گردنبد به قیمت باور نکردنی 39 هزار تومان
X فروش ویژه
کیف تبلت اسپیکر دار