خوش آمدید , میهمان گرامی! ورود or ثبت نام

تغییر رنگ قالب



بستن
گفتگوی آزاد
admin roghayeh 1592 55391
خطر سفر هوایی برای نوزادان را جدی بگیرید
needstars needstars 0 8
راهنمای رزرو بلیط برای سفرهای خارجی
needstars needstars 0 8
آلاچیق
sorenbam sorenbam 0 16
ایرج طهماسب به همراه دختر و دامادش!
sana sana 0 32
این زن سرشناس ایرانی مهمان عروسی مگان و هری بود +عکس
sana sana 0 33
شباهت گلشیفته فراهانی و برادرش آذرخش در عکسی پس از پایان کن!
sana sana 0 25
عکس سوتی مجدد بهاره رهنما !
sana sana 0 24
با وارد کردن شماره موبایل آدرس مالکش رو از طریق ماهواره پیدا کنید
geddis Nedatofighi 9 30446
درخواست ویژه ترانه علیدوستی, مانی حقیقی و ... از موگرینی
sana sana 0 17
رفتگری که در جام جهانی 2018 روسیه قضاوت می‌کند+ عکس
sana sana 0 18
«خودکشی» نافرجام 2 خواهر دانشجو
sana sana 0 26
ماجرای ربوده شدن کودک 16 ماهه در حرم امام رضا
sana sana 0 19
لنا دختر نیوشا ضیغمی متولد شد
sana sana 0 18
چرا ایرانی ها به ارمنستان سفر می کنند!
needstars needstars 0 20
همین الان تو چه فکری هستی ؟ (21)
moonlover roghayeh 605 15641
گیاهان آپارتمانی
sorenbam sorenbam 0 22
گیاهان آپارتمانی
sorenbam sorenbam 0 19
گیاهان آپارتمانی
sorenbam sorenbam 0 18
آمریکای شمالی سال ۲۰۱۹ یخ می زند
sana sana 0 26
ستاره «سکوت بره ها» فضای هالیوود را سمی خواند
sana sana 0 23
اوباما کمپانی تولید فیلم زد/ همکاری میشل و باراک با نتفلیکس
sana sana 0 23
ویل اسمیت آهنگ رسمی جام جهانی را برای ۲ میلیارد بیننده می‌خواند
sana sana 0 24
۸۴ میلیون لیتر بنزین دود شد/رشد ۸درصدی مصرف بنزین میانگین
sana sana 0 21
نرخ تورم اردیبهشت ماه ۸ درصد شد/کاهش جزئی تورم نسبت به ماه قبل
sana sana 0 24
افراد مسلح ۲ نفر را در زاهدان به شهادت رساندند
sana sana 0 27
برندگان Billboard Music Awards 2018
sana sana 0 17
خبرهای جدید از تلویزیون: از مجری شدن گلزار تا سریال جدید مدیری
sana sana 0 25
پنه لوپه :فرهادی توقع دارد در صحنه های رومانتیک عین زن های ایران یک طرف بنشینم
sana sana 0 29
ادامه تصویربرداری مجموعه گلشیفته بدون حضور مهناز افشار
sana sana 0 25
چرا سیدجلال حسینی خط خورد؟
sana sana 0 26
قیمت بلیت دیدار ایران و ترکیه مشخص شد
sana sana 0 17
چراغ سبز پرسپولیس به جدایی منشا!
sana sana 0 19
مسلمان دوباره به طارمی رسید
sana sana 0 19
وعده‌های جدید الهلال به الماس سیاه استقلال
sana sana 0 20
جزئیات پرداخت دو مرحله‌ای حقوق کارکنان دولت
sana sana 0 23
دستگیری زوج سارقی که 50 سرقت در پرونده خود دارند
sana sana 0 22
هشدار نسبت به افزایش تجرد قطعی دختران در ایران
sana sana 0 28
مادر واقعی "نوزاد متولد شده از رحم اجاره‌ای" نامشخص است
sana sana 1 26
روحانی: چه اشکالی دارد که تلویزیون هم مسابقات زنان و دختران ما را پخش کند؟
sana sana 0 25

نماد ها
دسترسی سریع به تاپیکهای مهم
تبلیغات
مطالب منتخب
مطالب پربازدید
مطالب پربازدید
مضرات و خواص الو بخارازمان کنونی: Thursday 24 May 2018, 20:15
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: moonlover
آخرین ارسال: admin
پاسخ: 8
بازدید: 28492
 
امتیاز دهید:
  • 37 رأی - میانگین امیتازات : 3.76
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مضرات و خواص الو بخارا
Monday 27 December 2010, 17:59
ارسال: #1
مضرات و خواص الو بخارا
الو بخارا

الو بخارا که به نام های الو زرد –پردفوس –یرقون –اجاص –جاصا والو برقانی نیز معروف می باشد ،دارای طبع سرد وتر است .

موارد استفاده :

الوبخارا دارای خاصیت صفرا بر –زیاد کننده ادرار –ضد بلغم –تب بر –دافع انگل و ضد استفراغ می باشد .همچنین از ان درمواردی مانند :گلو درد –اسکوربوت –کم خونی –تقویت کبد –سرفه –یبوست –مسمومیت –چسبندگی پلاکت های خون –تقویت لثه ها –احساس تشنگی –خارش پوستی –ورم لوزه –تقویت معده –خشکی معده –سو، هاضمه –ورم کلیه –سنگ کلیه –ائره –ارتروز –تصلب شرایین –تقویت اعصاب –سردرد ونقرس استفاده به عمل می اورند.

مضرات :

1- زیاده روی و مصرف بی رویه الو بخارا موجب ناراحتی معد ه –نفغ –ایجاد اسید اوریک وناراحتی طحال می شود .

2- اشخاص سرد مزاج باید در مصرف این میوه احتیاط نمایند .افراد مبتلا به قند خون نیز نباید درمصرف الو بخارا زیا ده روی کنند .افرادی که مبتلا به ناراحتی ها یی مانند :نقرس –اسید اوریک –رماتیسم –اترومی –تصلب شرایین – اسهال زخم معده واثنی عشر می باشند ،باید در مصرف میوه ی مزبور احتیاط نمایند .

خنک آن قماربازی که بباخت آن چه بودش
بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر
8
نقل قول
Tuesday 25 February 2014, 14:20
ارسال: #2
RE: مضرات و خواص الو بخارا
تصاویری از الو بخارا


[تصویر: 75222580821558353141.jpg]


[تصویر: 86701591350753323781.jpg]

[تصویر: 64649647942746587898.jpg]

[تصویر: 29586758546543548725.jpg]

سربلند باد ایران همیشه سرافراز
نقل قول
Tuesday 25 February 2014, 14:21
ارسال: #3
RE: مضرات و خواص الو بخارا
آلو بخارا (خشکبار)

آلو بُخارا یکی از انواع خشکبار است. آلو بخارا از خشک کردن آلو و یا گوجه به دست می‌آید. برای تهیهٔ آن نخست آلو قطره‌طلا در آب کمی جوشانده می‌شود، سپس پس از خنک شدن پوست آن کنده شده و در آفتاب خشک می‌شود.


خواص خوراکی

این خشکبار از نظر پتاسیم غنی بوده و در نتیجه برای کسانی که فشار خون بالا دارند، بسیار مناسب است. به علاوه، در آلو بخارا مقدار زیادی نیاسین، ویتامین آ و ویتامین ب۶ وجود دارد. همچنین در آلو بخارا، یک ماده شیمیایی به نام هیدروکسی فنیلی ساتین hydroxphenylisatin وجود دارد که موجب تحریک عضلات نرم روده بزرگ و کارایی بیشتر آنها شده و در نتیجه، آلوی خشک شده به عنون یک عامل ملین و از بین برنده یبوست شناخته می‌شود.

سربلند باد ایران همیشه سرافراز
نقل قول
Tuesday 25 February 2014, 14:22
ارسال: #4
RE: مضرات و خواص الو بخارا
آلو؛ بهترین درمان یبوست

این میوه كم و بیش در مناطق مختلف پرورش می یابد كه دارای انواع مختلفی مثل : آلو بخارا ، آلو زرد ، آلو سیاه ، آلوچه و … می باشد و در تهیه غذاهای مختلفی مثل : مرغ ، كوفته ،
خورشت به ، خورشت سیب ، خورشت اسفناج و فسنجان بكار می رود. آلو دارای خواص درمانی چون ضد یبوست ، برطرف كننده تب ، صفرا ، خشكی مزاج و غلظت خون است.

خواص تغذیه ای و درمانی آلو :

* آلوی سیاه حرارت درونی بدن را فرو می نشاند.

* آلو حالت تهوع را از بین می برد. از این رو افرادی که به حالت تهوع و سرگیجه مبتلا می باشند ، بهتر است روزانه چند عدد آلو بمکند.

* آلو ضد تب و سردردهای صفراوی است.

* آلو طبیعتی سرد دارد ، پس برای افراد گرم مزاج مناسب است.

* آلوی سیاه در مبتلایان به خارش بدن مانند خارش پشت، زیربغل ، گردن ، شانه مؤثر است.

طبیعی ترین، بهترین، و بی خطرترین راه معالجه یبوست و بواسیر ، استفاده از اشکال مختلف آلو و آلوی خشک است که باید آن را به شکل پخته یا خیس کرده مصرف کنند.

* آلو تقویت کننده و تنظیم کننده دستگاه هاضمه است .

* خوردن آلوی تازه یا پخته و یا کمپوت آلو برای درمان بیماران مبتلا به روماتیسم ، نقرس و تصلب شرائین مفید است.

* مصرف آلو به صورت پخته برای افراد ضعیف و مسن بهتر است، زیرا آلوی خام دیرهضم می شود.

* آلو در معالجه
کم خونی ، ضعف و ناتوانی و خستگی جسمی مفید است.

* آلو سرشار از ویتامین های
A و C ، کربوهیدرات ( مواد نشاسته ای )، آهن ، کلسیم و سایر املاح می باشد.

* آلوی خشک برای مبتلایان به سوء هاضمه بسیار مفید است.

* برگه آلو، بهترین ضد سم می باشد.

* برگه آلو، دستگاه هاضمه را در بدن تنظیم می نماید.

* غنی از منیزیم ، سدیم ، فسفر و پتاسیم است.

* به مقدار كافی فیبر غذایی را برای بدن تامین می كند.

* در حفظ سلامتی كبد موثر بوده و باعث سم زدایی از سیستم گوارشی می شود. همچنین در مبارزه با عفونت و تب های روده ای بسیار حائز اهمیت است.

* از آنجا كه حاوی مقدار زیادی فسفر است، در افزایش قدرت فعالیت های ذهنی تاثیرگذار می باشد.

* نوشیدن آب آلو در دفع انگل های معده بسیار موثر می باشد.

پژوهشگران معتقدند از آلو مى‏توان به عنوان ضدعفونى‏كننده غذا استفاده كرد. آلوى خشك خواص ضد میكروبى دارد كه مى‏تواند خطر آلودگى گوشت را كم كند. افزودن آلو یا عصاره آن به گوشت قیمه شده، به میزان قابل توجهى از رشد میكروب ها جلوگیرى مى‏كند.

هر چند ادویه نیز مى‏تواند نقش مشابهى ایفا كند، اما عصاره آلو طعم اندكى دارد و به همین دلیل طعم اصلى غذا را تغییر نمى‏دهد. افزودن 3 درصد عصاره آلو، بیش از 90 درصد مانع از رشد میكروب ها مى‏شود. آلو به دلیل كمك به مرطوب ماندن گوشت، كیفیت گوشتى را كه دوباره گرم مى‏شود، بهبود مى‏بخشد.

نیره ولدخانی –کارشناس تغذیه

سربلند باد ایران همیشه سرافراز
نقل قول
Tuesday 25 February 2014, 14:23 (آخرین ویرایش در این ارسال: Thursday 05 March 2015 05:47 ، توسط admin.)
ارسال: #5
RE: مضرات و خواص الو بخارا
رازهای سلامتی و تندرستی

آلوبخارا :

مزاج آلوبخارا : سرد و تر

طبیعت آلوی سیاه رسیده شیرین اعلا در درجه اول سرد و در درجه دوم تراست.

آلوبخارابرای سردرد گرم و تب های صفراوی و تشنگی و حرارت قلب و خارش بدن مفید است.

آلوبخارا به سبب خاصیت تقطیع وتلطیف خود اخلاط فاسد را نرم کرده و از معده و روده خارج می کند.

آلوبخارا درافراد سردمزاج یا کسانی که معده سرد دارند، بهتراست با آب وعسل میل شود.

کسانی که از بیماری طحال رنج می برند قبل ازغذا آن را میل کرده و تا ازمعده خارج نشده غذای دیگری نخورند.

اگر آلوی خشک را با آب پخته و صاف کنند وبا عسل یا ترنجبین یا شکر میل کنند مسهل قویتری است.

آلو بخارا مضرات نداره. و برای بیماری مینیر گوش داخلی عالی هستش.

برچسب‌ها: مزاج و خواص آلو بخارا

سربلند باد ایران همیشه سرافراز
نقل قول
Thursday 01 May 2014, 15:01
ارسال: #6
RE: مضرات و خواص الو بخارا
خواص انواع آلو

این میوه کم و بیش در مناطق مختلف پرورش می یابد که دارای انواع مختلفی مثل : آلو بخارا ، آلو زرد ، آلو سیاه ، آلوچه و … می باشد و در تهیه
غذاها
ی مختلفی مثل : مرغ ، کوفته ، خورشت به، خورشت سیب ، خورشت اسفناج و فسنجان بکار می رود. آلو دارای خواص درمانی چون ضد یبوست ، برطرف کننده تب ، صفرا ، خشکی مزاج و غلظت خون است

آلو بخارا آلو بخارا از تیره گل سرخیان " Rosaceae" از جنس "Prunus" مى‏باشد. نام علمى این درختچه عبارت است از: "Prunus spinosa L Var. Bukharensis"آلو بخارا درختچه‏اى است به طول در حدود سه متر که هر قدر فواصل کشت آن محدودتر باشد بر ارتفاع آن اضافه مى‏شود.این درخت در روستاهاى بخش مرکزى و بخش در میان بیرجند بفراوانى کشت می ‏گردد. باید دانست گونه‏هاى بادام، زردآلو، گیلاس، هلو، آلو، گوجه و آلوچه از همین جنس "Prunus" مى‏باشند. برگهاى این درخت بیضى و به صورت یک در میان و به طول 4-6 سانتی‏متر، گل‏هاى آن به صورت دسته‏هائى مانند آلبالو به رنگ سفید و میوه آن مدور به رنگ بنفش می‏باشد. میوه این درخت به طورى که در مخزن الادویه آمده، اثر هضم کننده، اشتهاآور و محرک ترشحات صفراوى دارد. طعم میوه برخلاف سایر آلوها، ترش و داراى اسیدمالیک، قند و مواد آلبومینوئیدى و پکتیکى مى‏باشد. ریشه این درخت اثر قابض دارد. میوه این درخت کمتر به صورت تازه و بیشتر به صورت خشک مصرف خوراکى دارد. نوع خشک شده آن در انواع سوپ‏ها و خوراکها و خیسانده آن در آب در صبح و قبل از ناشتا به منظور لینت مزاج و رفع یبوست‏هاى عادى و تقویت اعمال کلیه به کار می رود. در داخل میوه هسته‏اى که داراى مغز هسته یا دانه مى‏باشد، وجود دارد. چون بر روى میوه پوسته نسبتاً سختى وجود دارد، میوه رسیده را به منظور جداسازى پوسته آن پس از برداشت در داخل آب جوش ریخته و بیرون مى‏کشند تا بدین وسیله جداسازى پوست از میوه بآسانى انجام شود. خواص تغذیه ای و درمانی آلو : _ آلوی سیاه حرارت درونی بدن را فرو می نشاند._ آلو حالت تهوع را از بین می برد. از این رو افرادی که به حالت تهوع و سرگیجه مبتلا می باشند ، بهتر است روزانه چند عدد آلو بمکند. _ آلو ضد تب و سردردهای صفراوی است. _ آلو طبیعتی سرد دارد ، پس برای افراد گرم مزاج مناسب است. _ آلوی سیاه در مبتلایان به خارش بدن مانند خارش پشت، زیربغل ، گردن ، شانه مؤثر است. طبیعی ترین، بهترین، و بی خطرترین راه معالجه یبوست و بواسیر ، استفاده از اشکال مختلف آلو و آلوی خشک است که باید آن را به شکل پخته یا خیس کرده مصرف کنند. _ آلو تقویت کننده و تنظیم کننده دستگاه هاضمه است . _ خوردن آلوی تازه یا پخته و یا کمپوت آلو برای درمان بیماران مبتلا به روماتیسم، نقرس و تصلب شرائین مفید است. _ مصرف آلو به صورت پخته برای افراد ضعیف و مسن بهتر است، زیرا آلوی خام دیرهضم می شود. _ آلو در معالجه کم خونی، ضعف و ناتوانی و خستگی جسمی مفید است. _ آلو سرشار از ویتامین های A و C ، کربوهیدرات ( مواد نشاسته ای )، آهن ، کلسیم و سایر املاح می باشد. _ آلوی خشک برای مبتلایان به سوء هاضمه بسیار مفید است. _ برگه آلو، بهترین ضد سم می باشد. _ برگه آلو، دستگاه هاضمه را در بدن تنظیم می نماید. _ غنی از منیزیم، سدیم، فسفرو پتاسیم است._ به مقدار کافی فیبر غذایی را برای بدن تامین می کند. _در حفظ سلامتی
کبد
موثر بوده و باعث سم زدایی از سیستم گوارشی می شود. همچنین در مبارزه با عفونت و تب های روده ای بسیار حائز اهمیت است._ از آنجا که حاوی مقدار زیادی فسفر است، در افزایش قدرت فعالیت های ذهنی تاثیرگذار می باشد._ نوشیدن آب آلو در دفع انگل های معده بسیار موثر می باشد. پژوهشگران معتقدند از آلو مى‏توان به عنوان ضدعفونى‏کننده غذا استفاده کرد. آلوى خشک خواص ضد میکروبى دارد که مى‏تواند خطر آلودگى گوشت را کم کند. افزودن آلو یا عصاره آن به گوشت قیمه شده، به میزان قابل توجهى از رشد میکروب ها جلوگیرى مى‏کند.هر چند ادویه نیز مى‏تواند نقش مشابهى ایفا کند، اما عصاره آلو طعم اندکى دارد و به همین دلیل طعم اصلى غذا را تغییر نمى‏دهد. افزودن 3 درصد عصاره آلو، بیش از 90 درصد مانع از رشد میکروب ها می ‏شود. آلو به دلیل کمک به مرطوب ماندن گوشت، کیفیت گوشتى را که دوباره گرم مى‏شود، بهبود می ‏بخشد.خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت - خواص میوه های خوراکی ، تالیف مرتضی نظری

خنک آن قماربازی که بباخت آن چه بودش
بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر
8
نقل قول
Thursday 01 May 2014, 15:02
ارسال: #7
RE: مضرات و خواص الو بخارا
آلو بخارا:
آلو بُخارا یکی از انواع خشکبار است. آلو بخارا از خشک کردن آلو و یا گوجه به دست می‌آید. برای تهیهٔ آن نخست آلو قطره‌طلا در آب کمی جوشانده می‌شود، سپس پس از خنک شدن پوست آن کنده شده و در آفتاب خشک می‌شود.
مورد مصرف آلو بخارا:
آلو بخارا کمتر به صورت تازه و بیشتر به صورت خشک مصرف خوراکى دارد. نوع خشک شده آن در انواع سوپ‏ها و خوراکها و خیسانده آن در آب در صبح و قبل از ناشتا به منظور لینت مزاج و رفع یبوست‏هاى عادى و تقویت اعمال کلیه به کار می رود.
خواص درمانی آلو بخارا: آلو حالت تهوع را از بین می برد. از این رو افرادی که به حالت تهوع و سرگیجه مبتلا می باشند ، بهتر است روزانه چند عدد آلو بخورند.
آلو طبیعتی سرد دارد ، پس برای افراد گرم مزاج مناسب است.
آلو ضد تب و سردردهای صفراوی است.
آلو در معالجه کم خونی ، ضعف و ناتوانی و خستگی جسمی مفید است.
آلو ملین بسیار قوی است.
آلو بخارا برای چه بیماری هایی مضر است:
آلو برای سرد مزاجان و كسانی كه نفخ شكم دارند مضر است.

غذاهایی که با آلو بخارا می توان درست کرد:

خورش مرغ و آلو

خنک آن قماربازی که بباخت آن چه بودش
بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر
8
نقل قول
Wednesday 14 September 2016, 14:09
ارسال: #8
RE: مضرات و خواص الو بخارا
محتوای تاپیک (مضرات و خواص الو بخارا) بازیابی شد

سربلند باد ایران همیشه سرافراز
نقل قول


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  خواص باورنکردنی لوبیا در کنترل دیابت گلایه 1 323 Monday 22 January 2018 12:40
آخرین ارسال: گلایه
  خواص رب انار شقایق 2 730 Wednesday 13 December 2017 16:14
آخرین ارسال: گلایه
  خواص انار را بشناسیم sana 1 269 Wednesday 13 December 2017 16:12
آخرین ارسال: گلایه
  مروری بر خواص خرمالو saeed.z 1 298 Wednesday 13 December 2017 15:47
آخرین ارسال: گلایه
  خواص خرمالو moonlover 2 274 Wednesday 13 December 2017 15:47
آخرین ارسال: گلایه

پرش به انجمن:



زمان کنونی: Thursday 24 May 2018, 20:15